Şimdi Ara

ÖĞRENİM KREDİSİ HAKKINDA ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 2. sınıf işletme yönetimi okuyorum bu sene 2. sınıfa geçtim kyk'dan öğrenim kredisi alıyordum (geri ödemeli olandan). Ancak bu yaz ekstra garsonluk işlerine gittiğim sırada günlük sigorta yaptılar bana hemen 1 gün sonrada ziraat bankasından kredimin kesildiğine dair mesaj geldi. Şimdi ben ne yapcam eğer bu krediyi de alamazsam üniversiteyi dondurmak zorunda kalırım. KYK'nın şartlarına baktım da en az asgari ücretle bir işte çalıştığında kredi kesiliyormuş bende öyle bir şey olmadı ama kredimi kestiler şimdi ben buna itiraz edebilir miyim bu krediyi geri alma şansım var mı zaten 2-3 hafta içinde okullarda açılacak ne yapmalıyım şimdi hiç yoktan bankalardan kredi alabiliyor muyum yani her banka kredi veriyor mu yoksa onlarında şartları mı var?

• bankalardan kredi alman çok zor öğrenciye vermiyorlar,üstüne ait bişeyler var mı ya da gelir belgesi gerekiyor o zaman kendine bir iş bul 1-2 ay sigortalı olarak çalış sonra aylık maaş ödemeni gösteren bir belge ile gidip çekebilirsin belki

defalarca konuşuldu burada kredi-burs alıyorsanız sigortalı işten uzak durun diye gidin çalışın ama sigorta yaptırmayın
  • Asgari ücret yazıyor ama 1 günü bile kabul etmiyorlar. Bu durum değiştirilmeli aslında. Belli bir sigorta günü sınırı, maaş sınırı konulmalı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu artik unut sen bence belediyelerin ve bazi vakiflarin ogrencilere verdigi karsiliksiz burslar var onlara bak arastir ben aldim 4 sene simdi hepsini geri odicem diye ugrqsiyoeum keske almasaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ziraat bankasına gidip sordum da dediklerine göre kredimin kesilme durumu yokmuş yani hala devam ediyormuş umarım bir şey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.