Şimdi Ara

öğretici oyunlar??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tammam fps , strateji , yarış , futbol manyağı oldukda -
    insanın kişisel özelliklerini arttırıcı , bilgilendirici , hem eğlenirken hem çookkk şeyler öğrenebileceğimiz oyunlar yokmu
    örneğin, sallıyorum- t.v nin çalışma prensibini , osmanlı tarihini , temel tıp eğitimini , iktisatı , borsa oynamayı , ingilizcemizi v.s
    , bildikleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim :)

• bugun adventure lara bile sikici diyen bir yeni nesil mevcutken senin o dedigin tarz yeni oyun olsa olsa web tabanli bilimsel site oyunlari olabilir(hic gormedim)

Dunya iktisatini ogrenmek icin 'capitalism' adli eski oyun idealdir,ticaret icin yine pizza tycoon,theme park gibi temalar barindiran ticaret oyunlari,sehir yonetimi,uluslar arasi iliskiler icin civilization,simcity gibi oyunlari,temel tip egitimini ogretmeye calisan eski amiga oyunu 'life and death' var,borsa icin oyun oynamana gerek yok zaten borsanin kendisi oyun,ingilizce icin bilimum adventure lar (ozellikle text ve icon adventure) var, temel fizik olaylarini kullanmani saglayan eski 'the incredible machines' serisi vardi,tarih icin tarafsiz bir oyun bulmak zor,genelde yapilan oyunlar hep tarafli oldugu icin gercegi anlatmaz.

yani gudik internet sitesi oyunlari veya 'egitim cd si' tarzi oyunlari sevmiyorsan ozellikle 90-2000 arasi cikmis neredeyse butun ADVENTURE,PUZZLE,STRATEJI SIMULASYON oyunlari biraz olsun birsey ogretir(en cok ingilizce ve mantigi kullanmayi ogretir).

Tabii eminim bu baslikta da birileri cikip;
    tabii ki PES5 tabii ki diablo2 tabii ki COD2 tabiki GTA SA
    diyenler cikacaktir,onlarinda yaslarina vermek lazim.

• industry giant2 ticareti öğretir. ticaret dediğim üretim hammadde sevkiyat vs vs..zevkli oyundur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marquin -- 27 Ekim 2006; 4:30:20 >
  • biliyoorum yaw , genelde çocuklar için yapıyolar bu tür oyunları - küçükken hatırlarım arkadaşta bi oyun vardı icat felan yapardın.
  • Ya orjinalini de almıştım da unuttum şimdi adını tarih sorularını bilerek ilerliyorduk ya kurtuluş savaşını anlatan nasıl unuttum hayret o oyun da iyi mesela.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.