Şimdi Ara

Öğretim Görevlisi oldum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yurt dışında okuduğun bölümün işini yapmak istiyorsan ilk önce o ülke denkliğini alcan fark derslerini alcan falanda zor iş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretim görevlisi olmak için kriterler vs nedir ? Bilgi verirseniz çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Öğretim görevlisi olmak için kriterler vs nedir ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
    İlgili bölümün öğretmenlik bölümünü bitirmek veya formasyon alıp o dalda öğretmenlik yapabileceğinizi belgelemek. Ardından Ales sınavına girip yüksek lisans yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Yüksek lisans yapmadım.
    Yüksek lisans yapmayıp öğretim görevlisi olmak.

Özel Üniversite herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Evet, özel üniversite.
  • Iyi meslek hayırlı olsun. Çok özeniyorum üniversitede İngilizce ogretenlere.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun Bende 36 yaşında evli çocuklu çalışan biri olarak yıllar sonra tezsiz yüksek lisansa başladım İyi konuştuğum bir hocam tezliye geçmeyi düşünmezmisin dedi tez aşamanız sonrası nasıldı, özetlermisiniz biraz.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Yüksek lisans yapmadım ama ben. Yapmayı da düşünmüyorum şimdilik.
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    Nays hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Burada mesleğinizi söylemede sıkıntı görmeyip maaşınızı gizli tutmanız garibime gitti. Söyleseniz ne olacak sanki zaten anonim kişisiniz. Ha 4 bin ha 5 bin almışsın bilsek ne olur .
    Devlet üniversitesinde ise google yazın çıkar hocam.

6 bin tl olması lazım.

Edit : Konuyu bilerek hortlatmadım önerilenlerde çıkmış ben yeni konu sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 27 Mayıs 2020; 2:48:47 >
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    Merdiven altı özel üni muhtemel

• Mesela atıyorum Lise öğretmenliğinden farkı neler? Sadece ders saatlerinde mi gidip geliyorsunuz işyerinize? Üniversite sınıflarında kaç sıra var? Son olarak sınav olayı nasıl oluyor, yani söylemek istediğim şey şu sınav prosedürü(sınavın başlayışı, işleyişi vs.) nasıl uygulanıyor?
    Saygılarımla..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.