Şimdi Ara

Öğretim Görevlisi oldum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Dediklerinizin hiçbirini yapmıyorum. Yapmam da.

Alıntıları Göster
    Yapacaksınız istemsiz oluyor hocam sizinle alakalı bir durum değil. Üstünüzde ki hocalar sizi değiştirecekler. Umarım değişmezsiniz.
  • Shhsjs bende olmak istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öğretmen olunurmu aq ben 1 yıl oldum çok saçma bı meslek hiç bana göre değil en iyisi bir şirket acmak

• ileride bende üni de kalmayı düşünüyorum ama bunun için nasıl bir ort gerekiyor ve tanıdık falan mı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Yapacaksınız istemsiz oluyor hocam sizinle alakalı bir durum değil. Üstünüzde ki hocalar sizi değiştirecekler. Umarım değişmezsiniz.

Alıntıları Göster
    Değişeceğimi zannetmiyorum. İsterse rektör gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F5E52D18F

Öğretmen olunurmu aq ben 1 yıl oldum çok saçma bı meslek hiç bana göre değil en iyisi bir şirket acmak
    Saçma olması kişiye göre değişir. Ben aksine çok seviyorum, çalışıyormuş gibi hissetmiyorum bile. Tabii çok büyük paralar peşindeyseniz öğretmenlik iyi bir tercih değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6341

ileride bende üni de kalmayı düşünüyorum ama bunun için nasıl bir ort gerekiyor ve tanıdık falan mı lazım
    Bence iş biraz tanıdık ve çevrede bitiyor. Bölüm birincisi bir arkadaşım gittiği mülakatların hepsinde elendi. Neden acaba?..
  • Sana öğretilenden daha iyisini öğretebileceğine inanıyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar öğretim görevlileri zaten ders elemanlarıdır. Sadece ders vermek için alınırlar, birde uzman kadroları var onlar idari görevli oluyor genelde. Evet izin günleri fazladır onun sebebi de mevzuatta 12 saat ders yükü vermek ile yükümlü olmalıdır. Yani devlet için konuşursam öğr.gör 12 saat ders verdiğinde maaşını aslında hak etmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcuk -- 6 Ekim 2019; 1:37:20 >
  • yds puanınız kaç

• dövmeler akademisyenliğe engel midir? (kolun yanı sıra boyun ve elde de var)
  • cCc_lollol_cCc C kullanıcısına yanıt
    Hazırlık sınıfındaki bir öğrenci olarak her türlü tavsiyeye açığım. Nasıl çalışılırdan neye çalışmalıya, nereden başlanması gerekene kadar. Seviyem B1. En az B2 yapmak gayreti ve niyetindeyim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama memurların çoğu artık 4,5 k alıyor kimi duysam 4,5 5 5,5 k civarı diyor. 3 - 3,5 k ile başlayan memur sayısı az kaldı anladığım kadarı ile. Bir işte özel sektöre ayar çekemediler gitti, 2020 tl ile sabitlediler, özel sektör ile devlet kesimi ayrımı yapıldığı sürece bu ülke de daha çok sıkıntılar çeker. Siyasetçiler seçim zamanları geldikçe partileri kazansın diye verecek mehteri 3 5 milyon memura şunu vereceğim bunu vereceğim diye vaati sıralayacak opppp seçimi kazanacak sonra aynı şekil belediyelerde öyle seçim zamanı zam şu bu deyip şakkk alacak belediyeyi böyle böyle torpil de bitmeyecek liyakatsızlıkta bitmeyecek ülke de büyümeyecek. Sistem kökten değişmeli.
  • Lise öğretmenleri bu kadar alıyor zaten yaw, keşke para yeterli demeseniz :D
  • hazırlıkta öğretim görevlisi ha kafa rahat.
    hangi bölümden mezunsunuz ve sınavları sizmi hazırlıyorsunuz?
    Ben öğretmenlik tarzı şeyler sevmiyorum ama yinede formasyon alıcam her ihtimale karşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 6 Ekim 2019; 9:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Sana öğretilenden daha iyisini öğretebileceğine inanıyor musun?
    Bana İngilizce öğretilmedi, ben kendim öğrendim. İyi öğrettiğime inanıyorum.
  • yüksek lisans bitmeden ö.g olunabiliyor mu 2 dönem mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

hazırlıkta öğretim görevlisi ha kafa rahat.
    hangi bölümden mezunsunuz ve sınavları sizmi hazırlıyorsunuz?
    Ben öğretmenlik tarzı şeyler sevmiyorum ama yinede formasyon alıcam her ihtimale karşı
    İngiliz Dili ve Edebiyatı okudum. Sınav hazırlamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrapion23

yüksek lisans bitmeden ö.g olunabiliyor mu 2 dönem mesela
    Evet, mümkün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.