Şimdi Ara

Öğretim Görevlisi oldum. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
1
Favori
7.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Nasıl akademisyen oldun? Hangi üniversite ?
    Ben tahmin ettiğiniz gibi ana derslere vs. giren akademisyenlerden değilim. Hazırlık sınıflarına giriyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

Ben tahmin ettiğiniz gibi ana derslere vs. giren akademisyenlerden değilim. Hazırlık sınıflarına giriyorum sadece.

Alıntıları Göster
    Okutman yani 🤔. Özeldeysen yök kadrosu yoksa alırsın umarım en kısa sürede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sml_akyz S kullanıcısına yanıt
    Okutmanlık kalktı, okutmanlar öğr. gör. olarak güncellendi ama arkadaş sanırım özelde çünkü devlette öğr. gör. maaşı 5,500 civarı (geliştirme ödeneği hariç).

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadrolu musun tübitak vs bursuyla mı giriş yaptın. Bir de ömür boyu çalışacabilecek misin. Yoksa sözleşme vs mi var her yıl yenileniyor mu. Sürekli çalışıp doktor prof vs yükselmeye çaba sarfetmek, bir yandan ders sınav okuma öğrencilerin gereksiz işleri vb angarya işleri yapmak sıkıcı değil mi. Özel hayatına zaman ayırabiliyor musun yoksa kendine ait zamanlarda tez vs onlara vakit gömmek mi gerekiyor. Prof ların vs sana karşı tutumları nasıl, çekilmez egolu çokbilmiş insanlar gibi görünüyorlar doğru mu. Bir de öğretmek için çaba sarfetmek yerine git şunu öğren tavırları falan oluyor mu. Ne çok soru sordum gereksiz, hiç de gözüm yok üniyi dahi bitiremedim 13 senedir. Ama sen sor deyince sorasım geldi, bir sürü arkadaşım üni de çok hayal ediyordu hepsi de babayı aldı, zuhahaha 😂

• Öğretim görevlisinin maaşı daha yüksek diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_lollol_cCc

4500 TL
    Biraz daha okusaydında,su altı kaynakcısı olsaydın keşke.

Aylıklar 9000 tele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tez yazdınız mı? yüksek lisansı hangi üniversitede yaptınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

Okutman yani 🤔. Özeldeysen yök kadrosu yoksa alırsın umarım en kısa sürede

Alıntıları Göster
    Evet, özeldeyim. Devlet düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MATHE_

Kadrolu musun tübitak vs bursuyla mı giriş yaptın. Bir de ömür boyu çalışacabilecek misin. Yoksa sözleşme vs mi var her yıl yenileniyor mu. Sürekli çalışıp doktor prof vs yükselmeye çaba sarfetmek, bir yandan ders sınav okuma öğrencilerin gereksiz işleri vb angarya işleri yapmak sıkıcı değil mi. Özel hayatına zaman ayırabiliyor musun yoksa kendine ait zamanlarda tez vs onlara vakit gömmek mi gerekiyor. Prof ların vs sana karşı tutumları nasıl, çekilmez egolu çokbilmiş insanlar gibi görünüyorlar doğru mu. Bir de öğretmek için çaba sarfetmek yerine git şunu öğren tavırları falan oluyor mu. Ne çok soru sordum gereksiz, hiç de gözüm yok üniyi dahi bitiremedim 13 senedir. Ama sen sor deyince sorasım geldi, bir sürü arkadaşım üni de çok hayal ediyordu hepsi de babayı aldı, zuhahaha 😂
    Kadrolu değilim. Doktora vs. yapamyı da düşünmüyorum. Öğrenmeleri için elimden gelen her şeyi yapıyorum ve iyi öğrettiğime inanıyorum. Benim sınıfımdan olmayanlar bile benim dersime gelmek istiyor, öyle söyleyeyim.

Profesörleri vs. de takmıyorum zaten. Haftada 3.5 gün iznim var. Gayet vakit ayırabiliyorum kendime.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

Biraz daha okusaydında,su altı kaynakcısı olsaydın keşke.

Aylıklar 9000 tele

Alıntıları Göster
    Para için yapmıyorum zaten bu mesleği.
  • bu nickteki bi adamın bir yerlere gelmesi sevindirici hocam hayırllı olsun konu dışı yaşlanıyor :D
  • Vaybe öğretim görevlileride yatarak para kazanıyormuş 3.5 gün izin nedir ya hangi iş gurubunda 3.5 izin olup 4500₺ kazanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

bu nickteki bi adamın bir yerlere gelmesi sevindirici hocam hayırllı olsun konu dışı yaşlanıyor :D
    Nicki tamamen geyik amaçlı yazmıştım.
  • Yüksek lisans yapanların çoğu işsizlikten yapıyor, yaptıktan sonra da işsiz kalmaya devam ediyor. Yüksek lisans yapmaya değer mi?

• Yere düşen öğrenciler....
    SUSTUM

• Maaş az geldi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Maaş az geldi hocam
    Dediğim gibi ben para için yapmıyorum. Ama genel olarak baktığımızda ise 3.5 izin günü ve 4500 TL maaş çok kötü değil. Benim işime gelen kısmı izinleri zaten.
  • Mahmut sen misin ?
  • Hadi bakalım bu zamana kadar için de ne kadar kin varsa kusar , egonu da öğrenciler üzerinden beslersin. Tebrik ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HBeg

Hadi bakalım bu zamana kadar için de ne kadar kin varsa kusar , egonu da öğrenciler üzerinden beslersin. Tebrik ederim.
    Dediklerinizin hiçbirini yapmıyorum. Yapmam da.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.