Şimdi Ara

öğretmen liseli olmak....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hasan Ali Yüceller,16 Martlar,gepgeniş arazide çamlar altında uyumak mı dersiniz ..... ooof of,ne yıllardı....hele aksu anadolu öğretmen lisesinde okumak

• bende çapa a.ö.l. den mezunum.gerçekten öğretmen liseli olmak bir ayrıcalıktır.
    www.capaaol.com a beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plenus -- 20 Mayıs 2006; 23:24:03 >
  • Öğretmen liseli olmak gerçekten bir ayrıcalıktır. En azından öss'ye cebinde bir meslek ile girmenin rahatlığı oluyor.. Simav AÖL mezunuyum..www.simavaol.com
  • bende aöl mezunuyum ve olanakları yaşadığım güzellikleri üniversitede asla bulamadım...

çamlar altında uyumak mı dersin gizlice mutfağa girip karpuz aşırmak mı bazı geceler yastığı yorganı bahceye atıp biralanmak mı hey gidi heyyyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: kpngl

Hasan Ali Yüceller,16 Martlar,gepgeniş arazide çamlar altında uyumak mı dersiniz ..... ooof of,ne yıllardı....hele aksu anadolu öğretmen lisesinde okumak
    sen antalyalımısın
  • evet sen ?
  • quote:

evet sen ?
    ülen ben orayı 1 kişilik kontenjanla kaçırdım yaaaa
    hazırlığı we lise biri 75de okudum sonra ordan ayrılmak durumda kaldım şimdi lise2 yi gazide okuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

quote:

evet sen ?
    ülen ben orayı 1 kişilik kontenjanla kaçırdım yaaaa
    hazırlığı we lise biri 75de okudum sonra ordan ayrılmak durumda kaldım şimdi lise2 yi gazide okuyorum
    75 de okudum derken 75 yılında mı okudun ;?
  • Hey gidi hey öğretmen lisesi de kalmadı artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.