Şimdi Ara

Öğretmen maaşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin bir resim öğretmeninin çıplak maaşı kaç ytl dir ?
    Belletmenlik ek dersler dahil bu maaş kaç ytl ye çıkar
    Yaz tatillerinde görev yapmadığı zamanlarda maaşları düşüyor mu ?
    Tatili boş zamanları be maaşı göz önüne alınınca iyi bir meslek mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 22 yıllık öğretmenin eline geçen maaş 7000 civarı.

Ek ders çalıştığın okula göre değişir. Ders varsa 2k ekders alırsın yoksa sıfır.

Yaz tatilinde ve 15 tatilde sadece maaş alırsın.

temmuz-ağustos + 15 tatil olarak yılda 2,5 ay tatil yaparsın. Öğretmen 4-5 ay tatil yapıyor diyen şuursuzlar var gerçi ama max 2,5 ay tatil.

Ben şahsen 10 tane çocuğum olsa birinin bile öğretmen olmasını istemem.

• BARKU B kullanıcısına yanıt
    Tatili yine iyi sayılır maaşı da
    Ailemle yaşayacağım ufak tefek hobilerim var kurs açarım resim, tablo yapıp satarım diyorsan bence gayet iyi bir meslek güzelce yaşarsın bence. Doğuya geçersin hacı küçük çaplı hayvancılıkta yaparsın 1-2 çocuğun olur mutlu mesut yaşarsın derim.

• Sp0RG kullanıcısına yanıt

Valla tercih senin tabiki. Mutlu olurum maddiyatı bana yeter diyorsan sen bilirsin.

Müdürün manyağına denk gelirsen mobbingi, bahçede sen nöbetçi iken koşarken düşüp kafasını yaran çocuk için açılan soruşturmalarla uğraşmayı, türlü evrak-istatistik işiyle uğraşmayı, benim oğlanın sözlüsüne niye 100 vermedin diye okula gelen velileri, pansiyonda nöbet tutarken sevgilisiyle kaçıp giden öğrenci sebebiyle gelen müfettişleri filan hallederim diyorsan bunlarda madalyonun diğer yüzündeki onlarca şeylerden birkaçı.

• BARKU B kullanıcısına yanıt
    E tabii bunlarda var

• ytl mi? reyiz 2005 yılında mıyız ne ytl'si :)

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    ;,) eskiler hoşuma gidiyor ytl demek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis Maaşları
    15 yıl önce açıldı
    Muhasebeci maaşı ortlaması
    11 yıl önce açıldı
    MÜHENDİS MAAŞLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğitim fakültesi mi tercih etmeyi planlıyorsun?

• Yeni atanan sınıf öğretmeni arkadaşım ek dersler dahil 7500 TL kazanıyor. Yeni atamaların yarısı İstanbula yapılıyor artık. 7500 TL'den yol yemek ve kirayı düşünce eline kalan para asgari ücretten bile az oluyor.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam da çok karışık ya öğretmen dışında da ne olursun ki ?
    Olmadı güzel sanatlar a giderim formasyon eğitimi falan o şekilde daha iyi olabilir gibi

Güzel sanatlar hakkında pek bilgim yok ama öğretmenlik hakkında varsa sorun cevaplayabilirim. Öğretmenlik dışardan görüldüğü gibi rahat bir meslek değil maalesef. İyi düşünmen gerek, hedeflerin ve ideallerini ölç neyin ağır geldiğine dikkat et. Öğretmenlik okuyup illaki öğretmen olacaksın diye bir durum yok. Şuan bulunduğum fakültede öğretmenlik mezunu olup ABD'de akademisyenlik yapan da var, öğretmenlik mezunu olup iletişim uzmanı olan da var hatta öğretmenlik mezunu olup temel bilimlerde çalışmalar yapanlar da var.

Öğretmenliği şöyle kategorilere ayırabiliriz.

1- Branştan devam etmek istersen: müzik alanında çalışmalar yapabilirsin, akademik anlamda kendini geliştirebilirsin.

2- Eğitim bilimlerinden devam etmek istersen: Eğitim yönetiminden tut program geliştirmeye kadar birçok alan var, bunlardan birini tercih edip yükselebilirsin.

3- Öğretmenlik yapmayı tercih edersen: KPSS'ye girip atanmaya çalışabilirsin, imkansız mı? Değil tabi ki ama yıpratıcı bir süreç.

• eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Diyorum ya hocam küçük köy benzeri bir ilçede ailemin yanında hobilerimle ilgilendiğim, küçük çaplı bir hayvancılıkla uğraştığım bir iş istiyorum ve bence buna en uygun meslek resim öğretmenliği.
    Dediğiniz gibi şehir de zor olabilir bu meslek para sıkıntısı çekilebilir ama köy benzeri bir yerde tatili falanda var bence gayet güzel.
    Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

• Evretmen resim dersinde çıplak kalıyor olabilir ama maaşı değişmez.

• Yatış meslegi ama turkiye gibi bi cehennemde yapilacak is degil. Ya da zor is.
    Dedigimi anla
    Meslek yatış
    Ama yapilan iş çekilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Nokta atisi istedigin yerde calisabilecek misin peki. Tayin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bende bilmiyorum işte kafamı karıştıran da o bu tayin işi nasıl oluyor nedir bilmiyorum çok çetrefilli iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.