Şimdi Ara

Öğretmeninizden yediğiniz en akılda kalan dayak ??? =))) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 1:0:8 >
  • 6 yada 7. sınıftı tam hatırlamıyorum.İş eğitimi dersinde hoca kantine baktığı için ders gelir yoklamayı alır sonra giderdi.
    Neyse hoca gitti bende 1 metrelik cetveli alıp kızları dürtmeye başlamıştım.Sonra hocaya sölicez dediler bende söyleyin lan ne olcaka dedim
    Hoca gedl.Ama adam kimseyi dövmemiştir yada ben duymamıştım.Dışarı çıktı bak dedi baktım.Tam bişey anlatırken çat diye soldan bi tokat yedimAma ne tokat.Hoca vurdu birde kafamı binanın kolonuna vurdum.
    Bende çift taraflı bir acı duygusu oluştu.Sol yanak yanıyor kafamın sağ tarafı feci şekilde ağrıyordu.
    Diğer ise yine 6 yada 7. sınıfta saçlarımı uzatırdım.Bütün müdür yardımcıları beni tanır oldu saçlarım yüzünden.Turgay hoca vardı başyardımcı.
    Neyse bizim sınıf 3. kattaydı.Ben zeminden girdim.2.kata çıktım baktım uzaktan Turgay hoca "gel gel" diyor.Ben gidermiyim merdivenlerden sıvıştım üst kata.Tam sınıfa gircem biri tuttu dışarı çekti beni.
    Ne lan bu saçlar dedi.Bende hocam kestirice... demeye kalmadı tokat yedim.Sonra yere doğru eğildim bu sefer kafama yumruk attı.Sonra ben saç sevdasından vazgeçince hocayla aramız düzeldi tabi.Ama müdür yardımcılarının %90'ı keldi ve benim sırma gibi saçlarımı çekemiyolardı.
    Bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

Siz ciddimisiniz ya! Okullarda dayak mı var!

yok mu ?
  • Hak eden öğrenciyi dövmeli hocalar buna katılıyorum hemde yürekten. Ancak haksız yere dayak atan özellikle küçük yaşta ki çocuklara dayak atan tüm öğretmen bayan ya da erkek farketmez hepsi o... çocugudur.
  • Off Offf hatırlattınız bana yaralarımı :

6. sınıftaykey 5/B le birleşmiştik tabi hiç anlaşamıyoruz bu 5/B lerden biri laf attı bize daldık komple ortada dayak yiyen yok herkes eşit tekme tokat küfür giriyoruz..Hoca gelmiş fark etmedik hala küfürlere devam herkez ana bacı Sonra bu hoca aldı bizi bahçeye hepimize yermisin yemezmisin yermisin yemezmisin girdi ben 2 tokattan sornrasını hatırlamıyorum
  • hoca faüllerimden tutup havaya kaldırmıştı beni (kaldırır gibi yaptı yani pis acıyo )

tarih hocasyıdı hiç unutmam ortaokuldaydım
  • İlkokul 4. sınıftayım. Son ders serbestiz, Hoca sınıfta yok. Arka sırada oturuyorduk 4 arkadaş. Önümdeki lavuk gıcığın tekiydi. Abuk subuk konuşmuştu, suratına yumruğu geçirmiştim. Hayatımda ilk defa birinin burnunu kanatmıştım. Baya kanamıştı. Sınıftaki veletler de ''kanıyoo'' ''çocuğun burnunu kanattııııı'' gibisinden bağırışlar atıyorlardı. Ben de korkmuştum. Hoca geldi durumu görünce öyle bir tokat attı ki. Kendimden geçtim. Elektirikler belirdi gözümün önünde. Hayatımda yediğim en okkalı tokattı. O günden sonra 3 4 sene kimseye yumruk atamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vikernes -- 19 Nisan 2011; 23:21:35 >
  • Olay gecen hafta carsamba gunu yasanmistir

sinifta kizlardan biri benimle dalga gecmisti zaten dislek tipsiz salak bi kizdi hicbi erkekle anlasamaz siniftan.bende dalga gecince -sen niye bu kadar malsin tipsizsin senin deden cernobillimi? Dedim tabi kiz rezil butun sinif guluyo kiz kipkirmizi oldu utancindan :D sonra bu kiz gitmis beni hocaya sikayet etmis hoca da baya kalipli 1.90 boy eski boksor adam zaten onceden kalma ol ayl arim vardi(bi kiza seninki gay'mis lan diye dalga gecmistim bayagi...
  • Yukaridekinin devami:
    ...o sikayet etmisti sinirlenmisti bayagi bana esmer bi kiz vardi o da tipsizdi seni annen gunesin altindami dgurdu fln demistim eski olaylar da var tabi en az 3 haftada bir uyarirdi beni ) hoca benim yanima geldi derste bos bi anda bundan sonra kafa bulmicaksin derken bende sinirlendim hocaya biraz bagirarak 'hocam o baslatti sinirlenince bende cevap verdim' dedim hoca o sinirle benim siraya vurdu kalemimle uc kutusunu yakaladim silgi kayboldu :D hoca bana bagirmaya basladi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38DS315 -- 19 Nisan 2011; 23:30:46 >
  • orta okuldayım derste bizim bi çocuk vardı salak bişey hoca bunun dönem ödevini almadı gözünü korkutacak 1 g üngeç geldi diye bizim salak tuttu ben öldürecem kendini diye çantası vardı onun ipiyle kendini boğmaya çalışıyor bende sınıfta güldüm bi yerden sonra dayanamadım kahkaha attım hoca geldi bana tokat attı sonra eve gittim olayı anlattım ertesi gün babam hocanın burnunu kırmıştı ikimizde suçlu oldugmuz için şikayetçi olmadan kapandı olay .
  • ...esyalarim rahat 20cm yukseldi :D Hoca cok sinirlendi sen bana nasil cevap verirsin daha once kimse bana bagiramadi (ben yusuf yusuf :D) sonra orda kapandi olay. Sinavdan sonra kiz bana aramiz nasil kanka dedi bende skt. Git mal adam satmayi bilyosun dedim ben kimseyi satmadim falan dedi zaten kovdum basimdan kizi

not:bu 3 kiz birbirnin en yain arkadaslarik
  • Bundan 5-6 sene önce dershanede dayak degil fakat cok kotu yakalanmıstım.

Bir elimle arkadasa hareket çekiyordum ama sabit duruyor elim diger elimide yukarı kaldırdım ok işareti yapıp hareket cektigim eli gosteriyordum . O sırada hoca ilk benim işaret eden yukardaki ele bakmış sanırım sonra asagı inince gozleri dayaktan beter etti zaten. Tek lafı : Bak çocuk seni çok pis döverim

• quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Off Offf hatırlattınız bana yaralarımı :

6. sınıftaykey 5/B le birleşmiştik tabi hiç anlaşamıyoruz bu 5/B lerden biri laf attı bize daldık komple ortada dayak yiyen yok herkes eşit tekme tokat küfür giriyoruz..Hoca gelmiş fark etmedik hala küfürlere devam herkez ana bacı Sonra bu hoca aldı bizi bahçeye hepimize yermisin yemezmisin yermisin yemezmisin girdi ben 2 tokattan sornrasını hatırlamıyorum

Abi nedir bu B'lerden çektiğimiz ? 1. sınıftan, 8. sınıfa kadar tüm okul kavgalarımızdan illallah etti ya.. Ama ne kavgalar yok böyle birşey.. Orta okulda Kurtlar Vadisi dönemiydi bide.. 2 çocuğa okul dışında pusu kurup 5 kişi sopalarla dövmüştük, sonra 4-5 kişi beni parkta dövmüştü, sonra biz tekrar onları, sonra koridorda defterler sıralar havada uçuşurdu, tuvalette yapılan 1vs1 ler ünlüydü.. Ama özlemiyor da değilim o günleri :) hep bi heycan, hep bi g.. korkusu :)

• Birinci sınıftaydık her teneffüs geç geliyoduk öğretmenler zilinde , bi teneffüs de hadi la ders zilinde gidek dedik arkadaşlar korktu öğretmenler zilinde gittiler ben biraz daha kaldım sonra gittim girdim sınıfa hoca girmiş tahtaya çıkardı beni iki kulağımı tuttu havaya kaldırdı ama gözlerim yaşarıyo bi yandan da gülüyodum ne günlerdi be ilkokulda daha çok dayak yemişliğim vardır o zamanlar yaramazlık yaptığımızda veya kavga ettiğimizde kötü bir şey yaptığımızda öğretmenin yüzüne bakamazdık utanırdık şimdi öğrenciler hocalara dikleniyor heyytt nereye gidiyor gençlik ama sağolsun o hocalar iyi ki dövmüşler ellerinden öperim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixTR' -- 19 Nisan 2011; 23:58:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathly-Hallows

Hayatımda alman hocamdan yediğim dayağı hayatta unutmam.Oda yalnızca ondan dayak yediğimdendir herhalde.Kadın bildiğiniz alman işte öküz gibi birşey kilolu elleride çapa gibi birşey.Elini kaldırdığında tüm herkes susardı.
    Herneyse grundschule diye bir sistem vardı bizde ilk okul 5sınıfa kadar kısıma denk geliyor sanırım.Herneyse burada bize belli bir süre karne verilmez değerlendirme gibi birşey verirlerdi işte o yüzden pek zorlama yoktu isteyen istediği gibi takılır dersi pek takmazdı.Sınıfta benimle birlikte 4 tane türk arkadaşım vardı ve kendi aramızda takılırız, çok sıkı arkadaş değildik diğerleriyle.Bazen türkçe konuşur, güler hocayı kızdırırdık aslında anlayışlı birisiydi.
    İşte birgün bizi sırayla birşeyler okutuyor sonrada özet çıkarın diyordu.İbrahim diye bir arkadaş pek çakmazdı okumaktanda özet çıkarmaktanda.Hoca buna taktı zorladıkça zorluyor buda beceremiyor doğal olarak.Herneyse bunu sınıfın köşesi vardı oraya attı genelde oraya ceza alanlar gönderilirdi.Çıkış oldu bizim sınıftan birkaç kişi bununla dalga geçiyor bende gittim kız başıma diklendim bunlara ama çocuklar bendende ibrahimden de uzun.Bu ibrahim başladı türkçe küfürlere ama bu salak ve bizim diğer arkadaşlar bunlarada türkçe küfür filan öğretiyorlardı.Bunlar hemen ibrahime girişti tabi.Bende çantamı bir tanesinin kafasına bir geçirdim artık çantanın neresi gelmişse çocuğun kaşı açıldı.Ama nasıl ağlıyor sarı suratı kırmızıyla öyle bir hal almıştı ki anlatamam.Sonra ben nereden geldiğini görmediğim anlamadığım bir tokatla yere kapaklandım.Hatırladıkça acısını hissederim o tokatın.

Kız başına ? Ve sana vurdumu yuh

Benim hatırladıgım orta okul 6.sınıf yada ilk okul 5.sınıf . Deniz diye bi arkadaş vardı bu adet olmuş sanırım anladım ben dalga geçiyorum falan ama 2 miz anlıyoruz sadece diğerleri mal çakmadılar takılıyolar kendi hallerinde neyse bu kız dayanamadı gitti hocaya söyledi hocada dışardaydı cagırdı beni deniz gittik hoca kız ve ben bakıyorum hocaya uyarcak diye bi tane tokat yapıştırdı yaşlıydı bide kadın beklemezdim yani şaşırdım yanak kıp kırmızı kızada rezil olduk :D

Bizim de bir cengiz hocamız vardı fen hocasıydı orta okulda . Herkezi döverdi nerdeyse erkeklerden dayağını yemeyen haylaz yoktur yani o kadar . Kapıda dikiliyorum ben hocada cok kızıyo kapıda hocayı bekleyenlere ki hocayı falan beklemiyoz bakınıyoz etrafa neyse gördü bu beni ben kaçtım hemen içeri tabi oturdum sıraya salaklardayım. Çağırdı tahtaya niye beni kapıda bekliyosun kuşşş beyinli diye bagırdı . Bide sadece ben başkasıda yok bütün rezillik bana kalıyo :D Bunun tokat taktiği var bide adam master . Önce sol eliyle yanağın birini okşuyo diğeriyle paaaaaaat bi geçirdi bana sol gösterdi sağdan çaktı anlıycanız . Tekme tokat dayak yemesemde bu tokatların izi vardır bende

• ortaokul 3 te 4. kattan bahçedeki arkadaşa bağırken sınıfa müdür gelmiş ben görmedim tabi müdür beni çekerken müdüre sittir git demiştim orda bana bi yapıştırdı az kalsın aşarıya düşüyodum hiç unutmam
  • mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |erdem|

Siz ciddimisiniz ya! Okullarda dayak mı var!

herhalde dayak yiyenler 90 ların başı ya da 80 lerde doğanlardır(son nesil) artık yaygın değil. yasak çünkü tamamen. daha eskiler zaten yiyordu dayak ona bir şey diyemem. ben yemedim şansıma. hergün dayak sırası olurdu, her gün azar yerdim ama dayak atmak sıkardı bana. zaten ilkokul 3 ten sonra, hocaya fizik anlatmaya başladığım için, beni de döverse(ailemi bir kenara bırakıyorum) böyle adalate! demek gerekirdi:D bir kere kulağımı çekti hoca. babamı tanımıyordu herhalde.(ilk okul 1, pırasaya pıprasa dediğim için). 4. sınıfta abine bak adam çok çalışkan sen niye tembelsin diyip kafama kitabı attı. zaten ailecek muhabbetimiz vardı. o olayda da, eli gelseydi felan tehlikeli olabilirdi:D onun dışında fiziksel müdahale görmedim. abim bir kere görmüştü, karnına tekme yemişti, onda da babam adamın a.zına etmişti.(peder, başka bir okulun müdürüydü de)
    şu anki aklım olsa(hatta 8-9 sene önceki otaokul aklım olsa) beden derslerinin bir kısmında yapılan matematik derslerinde sınıfa işerdim. lan matematik matematik diye diye, okuldan soğuduydum o zamanlar. lise 2 ye gelene kadar sevemedim o yüzden o dersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonchild -- 20 Nisan 2011; 0:29:04 >

• konuyu bi yukarı alalım belki daha yeni ve ilginç dayaklar vardır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: Shuards

Off Offf hatırlattınız bana yaralarımı :

Abi nedir bu B'lerden çektiğimiz ? 1. sınıftan, 8. sınıfa kadar tüm okul kavgalarımızdan illallah etti ya.. Ama ne kavgalar yok böyle birşey.. Orta okulda Kurtlar Vadisi dönemiydi bide.. 2 çocuğa okul dışında pusu kurup 5 kişi sopalarla dövmüştük, sonra 4-5 kişi beni parkta dövmüştü, sonra biz tekrar onları, sonra koridorda defterler sıralar havada uçuşurdu, tuvalette yapılan 1vs1 ler ünlüydü.. Ama özlemiyor da değilim o günleri :) hep bi heycan, hep bi g.. korkusu :)

Yoksa biz aynı okuldamıydık sizinkiler gene sopayla dalıyor bizimkiler inadına cola alıp onları sinirlendikleri kişilere boşaltıyorlar ama bende özledim o günleri ya fakat biz B'lerle 8. sınıfta anlaşmaya varmıştık orasıda ayrı , görsen sınıfta sanki 2 devlet yönetiliyor 2 grup 2 snin de başkanı birbirinde kro :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuards -- 17 Haziran 2011; 1:09:19 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.