Şimdi Ara

Öğretmeninizden yediğiniz en akılda kalan dayak ??? =))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
4
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fen öğretmenimiz vardı. Soyadı beler ama biz ona beller derdik. Neyse efendim, bu hocamızın eli cetvelden ayrılmazdı, derse geç kalanlara klasik sorusunu sorardı. Kızılcıklar oldu mu olmadı mı? Siz oldu ya da olmadı dersiniz. Sözde tutturursanız dayak yemeyeceksiniz ama okula geleli nerdeyse 1 sene olucak. Daha 1 kere tutturan olmadı yani. Neyse bigün gez toz zili duymamışım. Geç kaldım sopayı yicem diye gitmiyim dedim gittim kantinde bişeyler yedim, baktım zaman geçmiyo anasını satiyim. Şimdi gidicem oldu desem sopa olmadı desem sopa... Gidiyim zaten yeni gelmişim. Daha beni folloş etmedi nasılsa... Diyerekten gittim. Sınıfa girdim, yanılmadım da. Sordu kızılcıklar oldu mu olmadı mı? Hocam siz daha iyi bilirsiniz dedim. Sınıf yerlere yattı zaten, bellerin suratında da fazla sinirlenmiş gibi bi durum yoktu. Tekrar sordu kızılcıklar oldumu olmadımı. Ben bilmem siz bilirsiniz dedim Temmuz bidaha sormycam dedi. Tamam hocam dedim. Kızılcıklar oldu mu olmadı mı dedi. Hiçbi fikrim yok dememle adamın üstüme uçması bir oldu O üstüme atlayınca ben yere düştüm. Yerde yatarken tekma tokat yatırdı dövdü beni. Ben de sinirlendim... Kalktım ayağa sınıftan çıktım bastım gittim bu da arkamdan bağırıyo. Temmuz gel temmuz gel. Gittim müdür yardımcısına anlattım ilk baş durumu sinirli bi şekilde. Gittim evde annemle babama söyledim. Annem geldi okula konuştular falan. Sonra beller özür diledi ve okulda resmen devrim yaptım. Bellerin dayaklarında %70 azalma oluştu Fakat sağlam dayak yedim yanıma da kar kaldı tabii ki

• quote:

Orijinalden alıntı: HiAxiPriest

ne yaln soly harbi dayak ymdm belki şakasına hoca enseme vurmuşdur okadar

Az bile yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Fen öğretmenimiz vardı. Soyadı beler ama biz ona beller derdik. Neyse efendim, bu hocamızın eli cetvelden ayrılmazdı, derse geç kalanlara klasik sorusunu sorardı. Kızılcıklar oldu mu olmadı mı? Siz oldu ya da olmadı dersiniz. Sözde tutturursanız dayak yemeyeceksiniz ama okula geleli nerdeyse 1 sene olucak. Daha 1 kere tutturan olmadı yani. Neyse bigün gez toz zili duymamışım. Geç kaldım sopayı yicem diye gitmiyim dedim gittim kantinde bişeyler yedim, baktım zaman geçmiyo anasını satiyim. Şimdi gidicem oldu desem sopa olmadı desem sopa... Gidiyim zaten yeni gelmişim. Daha beni folloş etmedi nasılsa... Diyerekten gittim. Sınıfa girdim, yanılmadım da. Sordu kızılcıklar oldu mu olmadı mı? Hocam siz daha iyi bilirsiniz dedim. Sınıf yerlere yattı zaten, bellerin suratında da fazla sinirlenmiş gibi bi durum yoktu. Tekrar sordu kızılcıklar oldumu olmadımı. Ben bilmem siz bilirsiniz dedim Temmuz bidaha sormycam dedi. Tamam hocam dedim. Kızılcıklar oldu mu olmadı mı dedi. Hiçbi fikrim yok dememle adamın üstüme uçması bir oldu O üstüme atlayınca ben yere düştüm. Yerde yatarken tekma tokat yatırdı dövdü beni. Ben de sinirlendim... Kalktım ayağa sınıftan çıktım bastım gittim bu da arkamdan bağırıyo. Temmuz gel temmuz gel. Gittim müdür yardımcısına anlattım ilk baş durumu sinirli bi şekilde. Gittim evde annemle babama söyledim. Annem geldi okula konuştular falan. Sonra beller özür diledi ve okulda resmen devrim yaptım. Bellerin dayaklarında %70 azalma oluştu Fakat sağlam dayak yedim yanıma da kar kaldı tabii ki

• Ben öğretmenim, bir kere bir öğrenci Atatürk büstüne saygısızlık yaptı. Çağırdım yaptığı hareketin yanlış olduğunu söyledim. "O insan, bu ülke için neler yaptı, biliyormusun?" dedim. Verdiği karşılık saygısızlığı geçti. Tabi sabrında bir sonu var... sonra git istediğin yere şikayet et dedim. Burda biri çıkar "Senin çocuğuna böyle yapsalar ne derdin?" diyebilir. Ben böyle karaktersiz, şahsiyetsiz bir çocuk yetiştirdiysem "hocanın eline sağlık" derim bir kerede ben döverim. Öğrenciye dayağa karşıyım ama bazıları hakediyor
  • Türkce dersindeyiz hoca bana metin okutturuyor.Metinde su cümle geçiyor ''Kimselere söyleyemedim çok zorladı'' tabi benim aklıma malum şey geliyor tutamıyorum kendimi 4 kerede okuyamadim en sonunda kahkaha attım hoca dışarı çıkardı 5-6 tane tokat attı bi daha dayak yemedim zaten :D
  • ilkokul 1 deyken hoca okuma yazma öğretiyor tabi bizde küçüğüz pek bişeyden çakmıyoruz dolayısıyla yazamıyoruz neyse hocada yanlış olanların altına kırmızı kalemle çiziyor sonra tokat, sıra bana geldi kırmızı kalemi bi aldı eline çizdikçe çiziyor en sonunda bitirdi allahım dedim sağ tarafımda süt dişi var sallanıyor oraya vurmasın ve şakkk o da ne sağ tarafa fena bir tokat ve en son hatırladığım şey yerde süt dişimi aradığımdı...

o da değilde 3. sınıfta hoca arkadaşımı kulaklarından kaldırdı bildiğin havalandı eleman yerden kesildi havada bıraktı ve iki yanağada tokadı bastı nasıl becerdiyse hayvan herif havada vurdu öff aklıma geliyoda gerçek smack down gören nesil bizmişiz la bundan 11-12 sene öncesi tabi
  • matematik dersindeydik hoca hep aynı parmakları görüyorum dedi. orta parmagı kaldırınca dayak geliyorum dedi :D
  • ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legida92 -- 24 Ocak 2013; 23:20:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2metin4

Daha 1.sınıfın 2.haftasının ilk günüydü. Hoca tek tek numarayla yoklama yapıyordu. Ben de numaramı henüz ezberleyememiştim. Numaramı söylemiş ama ben bilmiyordum sonra bi tokat yapıştırdı :D Sonra hiç unutmadım :D

Caniler .d
  • Biz de bir matematikçi vardı.Eline cetvel geçti mi sınıftaki erkeklere vururdu.O yüzden kimse cetvel taşımazdı.Bu dayak olayı ilk başlarda kızların hoşuna gitse bile sonradan kızlarda çok rahatsız oldular bizim dövülmemizden.Neyse gene dersteyiz.Ben dalgınlık cetveli ortaya çıkardım.adam da yanımdaydı.aldı cetveli, açtı ensemi bi tane vurdu.sonra en öne gitti.başladı tek tek vurmaya.sıra bana geldi.hocam bana vurdunuz dedim.tamam dedi, yanımda ki arkadaşa doğru eğildi,eliyle ensemde birşey yapıyordu.cetvel ensemde kırılınca anladım ne yaptığını :D 4 gün kıpkırmızıydı ensem.
  • İlkokul 4 yada 5.sınıfta o günkü sınıf hocamız derya hoca yazılıda sürekli dolaşıyordu sıraların yanından bende inat olsun diye bir ara geçerken sağ ayağımı dışarı uzatıp çelme taktım takıldı az daha kafasını duvara vuruyordu beni dışarı çıkardı kapının orada sağ ve sol tarafımdan tokat yedikten sonra sırama geldim tabi bana dışarıda tokat atarken sınıftakiler de kopyanın allahını çekmişlerdir herhalde.

Başka da dayak yemedim zaten lise bitene kadar efendi adamdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zakarpattia -- 17 Haziran 2011; 4:54:04 >
  • okulda kızın biriyle yakalandım 3 arkadaş tokatlandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

okulda kızın biriyle yakalandım 3 arkadaş tokatlandık

Grup?
  • saat geç oldu. mesajım bulunsun yarın yazarım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

okulda kızın biriyle yakalandım 3 arkadaş tokatlandık

Grup?

Grup değildi onlar yanımdaydı araya gittiler.
  • uslu takıldım yıllarca
  • ilk okulda öğretmenler size , orta lisede öğrenciler öğretmenlere , öğretmen (bayan dahil) müdür mavini müdür bedenci ne var yoksa dayak attığını yidiğini bilirim öğrencilik hayatım boyunca
  • 7. sınıftaydım. Bizim arkadaşın bir hastalığı vardı. Bazı zamanlar kendi kendine donuyordu, gözlerini kapatıp açıp dilini dışarı çıkartıp dururdu o sürede.. Bizde dondun lan dondun uyan derdik, kim dondu baban dondu derdi bize.. Ne olduğunuda hatırlamazdı.. Birgün yine böyle ilk yada 2. derse giriyorduk. Yine dondu bu, bende şakayla karışık yavaşça sırtına vurdum ama öyle hızlı bir vurma değildi. Sonra.... sinirlendi heralde müdüre gidicem dedi ve ayağa kalktı. Ona vuranlar arasında serseri tipli sınıf başkanıda vardı. Bu müdüre gitmeye kalkınca gitmemesi için çocuğu ikna etmeye çalıştı, kolundan tuttu vs.. İkna olmayınca da çocuğu çekip durdu ve yerde sürükledi. Bunun üzerinede ağladı doğal olarak... Sonra hoca falan geldi, kim yaptı diye sordu. Beni işaret etti, halbuki uyansın diye 1-2 kez hafifçe sırtına vurmuştum. Hoca böylemi yaptı diye bi sağa bi sola bi çaktı. Oturdum yerime ders boyunca küfür ettim. Haksız olsam vursa hiçbişey demem. Şimdi olsa çok farklı olurdu, küçüktük birşey diyemedik haliyle ama hiç unutmam o tokadı..

Ondan sonra lise 1 de cuma töreninde müdür bağırıyordu işte susun susmazsanız göndermem diye..
    Benimde önümde aynı sınıftan arkadaş vardı onla başşak geçiyodum. Müdürde gördü bunu, çıkarttı kürsüye, 1000 kişinin önünde hafifçe yanağıma yumruk attı. Normalde çok efendi bir öğrenciyimdir hiç bir saygısızlığım olmadı hocalara lise hayatım boyunca ama güneşin altında adamında canına tak edince gözüne ben battım. Ondan sonraki gün gelmemiştim ama yumruk yememle alakası yoktu. Ertesi gün cumaydı 3 gün tatil yapayım dedim. Ertesi hafta başı sabah törende geldi benden özür diledi.. Yok geçen haftadan beri seni arıyorum, sen öyle bir öğrenci değilsin, biranlık sinirime geldi kusura bakma vs vs diye.. Bende önemli değil hocam haketmiştim zaten dedim konu kapandı öyle. 2 yıl sonra o müdür okuldan ayrılınca yeni gelen müdür cezaevine çevirdi okulu. Öğrenci babasıydı hem sever hem döverdi,kuralları esnekti devamsızlıkları düşürürdü,geçmezdi vs vs.. Yeni gelen müdürün kulağını baya çınlatmışızdır..

• 5. sınıftayız ezber yaptırıyor deftere yazdırdıkları var onlardan soruyor ezberleyememişse bilemezse kağıdı yırtıp ağzına dıkıyordu sinirlendim bak şimdi
    4. sınıfta da ben de bağırmıştım öğretmene şikayet edecem seni diye. dayak atmak için çağırıyor yanına gelmem diyorum. gitmedim o ayağıma geldi :D
    tabi gene vurdu da kızıyorum yani...

bu dayak atan öğretmenler ruh hastası mı?
  • 2. sınıfta öğretmen kafamda metrelik tahta cetvel kırmıştı, ilk dönem sonu psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle okuldan atıldı. Yıllar sonra ar-el kolejinde öğretmenlik yaptığını duymuştum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.