Şimdi Ara

Öğretmeninizden yediğiniz en akılda kalan dayak ??? =))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
4
Favori
5.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lise 2 gidiyorum en pis dayağımı 8. sınıfta müdürden yedim;

Öğrenmen ortada yok dersimize müdür girmişti;

Bizim müdürde ense bırakmaya kızardı inadına bırakırdım ama her göründüğümde tırsardım.Neyse girdi derse laf lafı açtı dedi bana sen erkek misin diye bende tabi tip tip bakıyorum sırf ense bırakıyorum die söylemediği söz kalmadı yanına çağırdı yine güzel şeyler söyledi ve yerime geçtim ben hala tip tip bakıyorum o zamanlar bendede tik gibi bişey kolumdaki saati çıkarıp sallardım sırama geçtim müdürle konuşurken onu sallıyormuşum tabi istem dışı bu yine çağırdı yanına ensemden tuttu kapıya fırlattı beni 1cm farkla kapıyı elimle açabildim yoksa kafamla açıyordum sonra tuttu beni sürüklüye sürüklüye odasına götürdü kapattı kapıyı boks dövüşü yapıyoruz resmen bi tane tokat salladı refleks le sıyrıldım müdürün eli önümden geçti neyse yine boğuştuk daha doğrusu o benle boğuştu kağıt kalem çıkardı yolluyordu okuldan konuştuk konuştuk konuştuk....En sonda elini öpüp sınıfa gülerek girdim

• babana söyleseydin kırsaydı burnunu

bizdende geçti artık ama böyle olaylarda milli eğitimi aramakta fayda var
  • Ben sadece 1.sınıfta 2 kere dayak yedim.
    İlki;
    Andımızı okuyoruz,benim seste biraz cılız gıcıklık olsun diye avazım çıktığı kadar bağrıyordum.TTTTTÜÜÜÜÜÜÜÜÜRRRRKKKKKÜÜÜÜÜMMMMM,DOĞĞRRRRRRRUUUUUUUYYYYUUUUUUUUMMM.
    İşte böyle devam ederken arkadan okkalı bir çanta tak etti kafamda.Benden çıkan sözcük ise ÇAAAALLIIIŞŞAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHım.Sonra baktım çantadaki herşey yere dökülmüş.Ağlaya ağlaya sınıfa çıkmıştım.
    İkincisi;
    Hava buz gibi burnum olmuş kıpkırmızı,eller hareket etmiyor.Kulaklarım zaten acıdan yanıyordu.Sonra sınıfa girdik.Bir arkadaş vardı baktım burnunu karıştıyor.Sonra iş ciddileşti yemeye başladı.Bende tam o sırada SÜMÜKLÜ OZAN,SÜMÜKLÜ OZAN diye bağrıyordum.Sonra hoca sınıfa girdi.Tuttu kulağımdan beni arka pencerelere kadar sürüklemeye sonra pat kafa camla bütünleşmiş.

• Bütün yazılanları okudum, dayak yiyen bir kısmı hemen babasına, anasına koşmuş ve hep dayak atan suçlanmış,

dayak yanlış orasını herkes kabul ediyor, aslında suç biz öğretmenlerde dövmek yerine ilköğretim kurumları yönetmeliğinde yazan hükümleri

yerine getirsek ortada sorun kalmaz, uzaklaştırma ise uzaklaştırma, kınama ise kınama, uyarı ise uyarı bunlarıda siciline işlemek lazım.

Evde anası, babası 2-3 çocukla baş edemezken öğretmenin 30 öğrenciyi disipline edip onların dersi dinlemelerini sağlayarak,

30'ununda aynı bilgilerini öğrenmelerini hedefleyen bir eğitim programımız varken daha çok yaşarız bu sorunları.

Şuan için okullarda saygısızlık almış başını gitmiştir, öğrencinin derdi öğretmenini nasıl g*t ederim olmuştur !!!

Not: Sadist - ruh hastası öğretmenlerde yok değil ama bir okulda en fazla 1 tanedir onlar için ne dense boş benim savunduğum

öğrencilerine bir şey öğretmek isterken, dersin işleyişini bozanlara tepki gösteren (bu tepki dayak olmayabilir ama bazen gerekiyor.) öğretmenlerin eleştirilmesidir.

• öğretmenlerimden dayak yemedim uslu bir çocuktum. Ama bu sene ciddi ciddi kimyacıyı köşeye çekip kafasını duvara vurasım vardı ama sabrımı kullandım...

Hatırladım yine kan beynime sıçradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePage -- 21 Haziran 2011; 19:42:01 >
  • ilkokul 3 deyken bizim yan sınıfın irice bi bayan öğretmeni vardı çok da katı birisiydi işte tenefüs çaldı herkes koridorda koşuşturuyo fln bende tam koşarken bu kadının göbeğine çarptım malum o yaşta boyumuz en fazla oraya geliyo neyse kadın gerilip bana bi tokat attı yere düşmüştüm
  • mesaj 2 dakka dursun şurda
    bi ara gelirim
  • bizim ilkokul ile bir lise karşılıklıydı. 4 ya da 5. sınıfta bizim sınıfın bazı erkekleri liselilere beden dersinde pencereden ana avrat sayıyorlardı. o hafta beden hocası müdür yardımcısıyla geldi sınıfa. dedi bu pencerelerden öğrenciler bizim öğrencilerimize küfrediyor. müdür yardımcısı da kim onlar çıksın falan dedi, kimsede çıt yok. bir kız beni ve bir arkadaşın ismini söyledi. halbuki hiç bişey yapmamıştım. arka bahçeye ders için kendi yaptığımız küçük paraşütleri uçuruyorduk. aşağı düşünce arkadaş almaya gitti, biz de hadi lan çabuk falan derken o kız liselilere diyoruz sandı heralde .ama arkadaş küfür etmişti liselilere zaten bedenci direk onu tanıdı bu vardı diye. müdür yardımcısı ikimize bir girişti o anda. ilk defa kulağımı çeken öğretmenin koparmasından korktum. tokatlar azarlar derken durdu sonunda. sınıf hocasına da bunların numaralarını ver şutluyoruz bu serserileri falan dedi. hiç disiplin suçuyla falan alakam yokken okuldan atılmaktan nasıl kormuştum. ağlamıştık falan. o zaman kolay geliyordu okuldan atılmak, kimler kimler atılmıyor da biz mi atılacaktık. sınıf hocası da vermedi numara falan. hatırlatmadı, yardımcı da sallamadı sonra.

• lise 1 de beden eğitimi dersinde millet voleyboldan sözlü oluyodu bizde bi voleybol topu aldık, onunla sahada futbol oynuyoduk.hocada gördü bizi.voleybol topuyla futbol oynanır mı?siz futbolcu musunuz?falan saçma saçma şeyler dedi.sonra bütün oynayanları dövdü.üstünede koca sahada 5-10 tur attırdı.futbolcular böyle yapar falan diyo bide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Orijinalden alıntı: 2metin4

Daha 1.sınıfın 2.haftasının ilk günüydü. Hoca tek tek numarayla yoklama yapıyordu. Ben de numaramı henüz ezberleyememiştim. Numaramı söylemiş ama ben bilmiyordum sonra bi tokat yapıştırdı :D Sonra hiç unutmadım :D

arkadaş küçük çocuksun ne bilirsin numarayı onu bunu böyle şeye gülmüyorum o vuran hocaya hocalara sövüyorum şuan sinirden patlayacam

Bizimde hocamız vardı şerefsiz ya ilk 5 yıl ne dayak yedik bir şey deil daha küçük çocuğuz ulan ne haddine sen bize vuruyorsun ah ulen ah lisedeyken bana bi hoca vurduydu bi tanede suratına ben geçirdim hocamın ne olduğunu şaşırdı.O yüzden disipline gittim ama neyse suçsuz ken vurmuştu.

• bi laf dolaşıyor ortalıkta hoca vurduğunda refleks olarak vurursan yada tutarsan birşey olmuyormuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pridez

bi laf dolaşıyor ortalıkta hoca vurduğunda refleks olarak vurursan yada tutarsan birşey olmuyormuş ?

Olsa olmasa, bana vurursa bende ağzına yüzüne 2 tane vururum zaten
  • Bunlar nedir ya.

7.sınıftaydım türkçe öğretmenimiz vardı.Ahmet sıcak diye işte dersteyiz bizim grup var birde ben,izzet,baran,ferdi dersi takmaz serseriyiz yani işte ben tuvalete gittim geldim.Bizim i.ne izzette kalemi benim oturtuğum yere dikeltmiş bir oturdum.Kalkmam bir oldu bir tokat çıkarttım buna birde bizimkinler benle dalga geçerlerdi ben okula 5 günün 3 günü falan giderdim bana işler nasıl falan nasıl derlerdi.Komyoncular falan işte tokat çıkarttım buna hoca tabi biz ne kadar serseri olsakta sever bizi çıkarttı 4 müzüde dışarı diyor ne kalem batırıyorsun lan arkadaşına dedi.Diyaloglar aynen söyle;

İzzet:Hocam Ben tarık tam oturcakken çekicektim bir anda oturunca
    Hoca:Ulan ya birşey olsaydı!Böbrekleri parçalarnırdı hayvan herif şlakk(tokat)
    Ben:Hocam bunlarla uğraşmayın ya bide benle komyoncu diye dalga geçiyorlar dedim
    Hoca:Komyuncu ne demek ?
    Ferdi:Tırın küçüğü dedi
    Biz tabi yarıldık o anda bizim hocanında misvağı vardır böyle arkası tokmak önu misvak bir kafasına vurdu salak ferdinin bana döndü
    Hoca:Komyoncu ne demek oğlum ?
    Ben:Hocam hani kadınlar olurlar ya binerler falan dedim Bizimkinler gülüyor
    Baran:Hocam tamam özür dileriz birdaha yapmıcaz falan dedi girdik içeri olay bitti ama o günü tam hatırlamıyorum daha çok şey konustuk ama ha birtane daha var

Matematik dersindeyiz yan sıramda alifurkan diye bir cocuk oturuyor.İşte canımız sıkıldı ensemize tokat atıyoruz ben alifurkana bir tokat cıkarttım ensesine şlaaak dedi bizim matematik hocasıda sinirli deli adamın teki çağırdı bizi yanına kafamızı birbirine tokuşturup duvara vurdu rezil olduktan sonra sınıfa birde alinin kıçına bir tekme çıkarttı.Çok güzel günlerdide rezil oldum o gün

• ben bi kere istiklal marşı okunmadan önce uykum var diye potaya yaslanmıştım.baktım pota sallanıyor.çakmak ilköğretim okuluydu bu arada.bende cnm sıkıldı bi an zaten yeni kayıttım başka okuldan gelmiştim kimse bnmle ilgilenmiyodu 5 e gidiyodum.neyse konuya devam :D bende potayı salladım ama ne sallamak kırılcaktı resmen saçlarımda bonus benim bizim öküz müdür yardımcısı abdülselammıydı neydi koşarak gelip bana bi tokat attı potaya sarılıp düştüm yere istiklal marşı okunurken bile pota dibimde sallanıyodu bu dayağı hiç unutmam

• orta 2 ye giderken 3-4 arkadaş tenefüsteydik. yan sınıfta 2 kaşar kız vardı bizim arkadaşlar peşinden koşup kovaladılar tenefüste. bende 2 adım gittim sonra yanımdaki arkadaşa dedim bırak başımıza bela olurlar falan. sonuçta 4 lü başladığımız için hepimiz mimlenmiştik. kız gitmiş şikayet etmiş. müdür yardımcısı geldi 2tokat attı. haksız olsam tamam diycem de haklıyım aklım ermiş ve koşarsam sonu kötü olur diye düşünmüşüm. disipline vercem falan dedi dinlemiyo diyorum böyle böyle. normalde sessiz sakin öğrenmek için giden bir öğrenci idim tüm öğrenim hayatım boyunca. o tarihten sonra içimde ukte kaldı ve hakkımı helal etmedim. şimdi yaş 24 e geldi üniversite mezunuyum ve diyorum ki büyüdük hani önceden düşünemiyoduk şimdi de mi düşünemiyoruz. evet haksız olan bağnazlık yapana cezai işlem uygulanır ne şekilde olur bilme gerekirse dayağa bile razı olurdum ancak ortada bir durum yokken ota .oka döven öğretmenlerde ksuura bakmayın da .ıçımın kenarı olamazlar. bir gün görsem konuşcam zaten o şerefsizle yine sinirleri alt üst oldu :d

• ilkokul 3. sınıftayken dersten izin alıp tuvalete gittim. sonra okulun yangın alarmlarından birini kırdım hemen ciyuk ciyuk ötmeye başladı Allah'sız. bütün okul dışarı tabii. ben de kaynadım bu arada dışarı çıkanlarla. beni göremedi hocalar. sonra koridordaki nöbetçi öğrenci beni görmüş galiba öğretmenime şikayet etti. sonra 2 tane hoca bana pata küte girişti. hala izlerini taşıyorum. o ikisinin kulakları çınlıyordur şimdi. gece vakti sokakta bi karşılaşsak varya aaah aaah
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

Bütün yazılanları okudum, dayak yiyen bir kısmı hemen babasına, anasına koşmuş ve hep dayak atan suçlanmış,

dayak yanlış orasını herkes kabul ediyor, aslında suç biz öğretmenlerde dövmek yerine ilköğretim kurumları yönetmeliğinde yazan hükümleri

yerine getirsek ortada sorun kalmaz, uzaklaştırma ise uzaklaştırma, kınama ise kınama, uyarı ise uyarı bunlarıda siciline işlemek lazım.

Evde anası, babası 2-3 çocukla baş edemezken öğretmenin 30 öğrenciyi disipline edip onların dersi dinlemelerini sağlayarak,

30'ununda aynı bilgilerini öğrenmelerini hedefleyen bir eğitim programımız varken daha çok yaşarız bu sorunları.

Şuan için okullarda saygısızlık almış başını gitmiştir, öğrencinin derdi öğretmenini nasıl g*t ederim olmuştur !!!

Not: Sadist - ruh hastası öğretmenlerde yok değil ama bir okulda en fazla 1 tanedir onlar için ne dense boş benim savunduğum

öğrencilerine bir şey öğretmek isterken, dersin işleyişini bozanlara tepki gösteren (bu tepki dayak olmayabilir ama bazen gerekiyor.) öğretmenlerin eleştirilmesidir.

esefle kınıyorum.

oh hepsini bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 22 Haziran 2011; 2:04:16 >

• lise 1 de ilk gittiğim gün, yanlış kapıdan çıkmışım diye dayak manyağı yapmıştı müdür yardımcısı saolsun,

ama şimdi öğretmen oldum, terbiyesiz elemanları ben tokatlıyorum itinayla;
    dayak lazım olan bişey günümüzde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

lise 1 de ilk gittiğim gün, yanlış kapıdan çıkmışım diye dayak manyağı yapmıştı müdür yardımcısı saolsun,

ama şimdi öğretmen oldum, terbiyesiz elemanları ben tokatlıyorum itinayla;
    dayak lazım olan bişey günümüzde :)

Hocam beni de döver misiniz. ?

Ayrıca alanınız nedir hocam. ? Başak geçmiyorsunuzdur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: firstich

Bunlar nedir ya.

7.sınıftaydım türkçe öğretmenimiz vardı.Ahmet sıcak diye işte dersteyiz bizim grup var birde ben,izzet,baran,ferdi dersi takmaz serseriyiz yani işte ben tuvalete gittim geldim.Bizim i.ne izzette kalemi benim oturtuğum yere dikeltmiş bir oturdum.Kalkmam bir oldu bir tokat çıkarttım buna birde bizimkinler benle dalga geçerlerdi ben okula 5 günün 3 günü falan giderdim bana işler nasıl falan nasıl derlerdi.Komyoncular falan işte tokat çıkarttım buna hoca tabi biz ne kadar serseri olsakta sever bizi çıkarttı 4 müzüde dışarı diyor ne kalem batırıyorsun lan arkadaşına dedi.Diyaloglar aynen söyle;

İzzet:Hocam Ben tarık tam oturcakken çekicektim bir anda oturunca
    Hoca:Ulan ya birşey olsaydı!Böbrekleri parçalarnırdı hayvan herif şlakk(tokat)
    Ben:Hocam bunlarla uğraşmayın ya bide benle komyoncu diye dalga geçiyorlar dedim
    Hoca:Komyuncu ne demek ?
    Ferdi:Tırın küçüğü dedi
    Biz tabi yarıldık o anda bizim hocanında misvağı vardır böyle arkası tokmak önu misvak bir kafasına vurdu salak ferdinin bana döndü
    Hoca:Komyoncu ne demek oğlum ?
    Ben:Hocam hani kadınlar olurlar ya binerler falan dedim Bizimkinler gülüyor
    Baran:Hocam tamam özür dileriz birdaha yapmıcaz falan dedi girdik içeri olay bitti ama o günü tam hatırlamıyorum daha çok şey konustuk ama ha birtane daha var

Matematik dersindeyiz yan sıramda alifurkan diye bir cocuk oturuyor.İşte canımız sıkıldı ensemize tokat atıyoruz ben alifurkana bir tokat cıkarttım ensesine şlaaak dedi bizim matematik hocasıda sinirli deli adamın teki çağırdı bizi yanına kafamızı birbirine tokuşturup duvara vurdu rezil olduktan sonra sınıfa birde alinin kıçına bir tekme çıkarttı.Çok güzel günlerdide rezil oldum o gün

komyoncu nedir ya

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.