Şimdi Ara

ÖĞRETMENLER ADAM GIBI ADAM OLSALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu egitim sistemi boyle olmaz insanlar psikolojik olarak cokmes aileler oglum tip oku yoksa evladim degilsin komsular görsun bak tip okudugunu biraz ovunim seninle demez eger biraz adma gibi adam olasalar öğretmen ogrenciyi gozleyerek ogrencinin hangi bolumu okumasini anlar konusur.Adam gibi adam olsalar komsunun cocugunu amcaninin oglunu tipa yazmasalar egitim sistemi bu hale gelmez biraz dürüstlük ya hani nerde sisizn muslumanliginiz ey insanlar torpil artik hat safha yeter ya biktik arkadas gencligimizi yediler evet doğru doktor olunca hastanin g.tundeki merminin alanini integralle hesaplayacagim evet dogru ure sentezleyecegim icin organik bilmem lazim ebet dogru hastanedeki kalp makinansinin is verimini hesaplayacagim fizik okuyup evet doğru hastanenin elektrikli lambalarinjn voltajini hesaplayıp gecen akimi bulacagim birde hastanenin elektrik faturasını Kwh cinsinden hesap edecegim.iste bu arkadaslar bu ulkede neden bilim adami cikmiyor demein kimse ezberci sistem allah kahretdin birsey ogrenmiyoruz ezberliyoruz eger insanimiz biraz adam olsa bunlar olmayacak ama dediklerim ancak Utopyada olur kalin saglicakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Altına imzamı atarım hocam.
  • Of ulan of kopek ettiler insanlari dalga geçiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.