< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 21 Ocak 2025; 23:52:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Okumuş adama, mühendislere eskisi gibi ozenmiyorum
-
-
Valla geçen ben de bi düşündüm çalışmak istemediğin işleri kapmak için girmediğin şekil kalmıyor mesela özene bezene cvni hazırlıyorsun ve cvni doldurmak için saatlerce bulunmak istemediğin ortamlarda bulunuyorsun üstüne sanki işi cidden istiyormuş ofiste bulunmaktan zevk alacakmış rolü yapman gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: randyrhoads8Valla geçen ben de bi düşündüm çalışmak istemediğin işleri kapmak için girmediğin şekil kalmıyor mesela özene bezene cvni hazırlıyorsun ve cvni doldurmak için saatlerce bulunmak istemediğin ortamlarda bulunuyorsun üstüne sanki işi cidden istiyormuş ofiste bulunmaktan zevk alacakmış rolü yapman gerekiyor.
Kimse işi sevdiği için, bundan zevk aldığı için yapmıyor ki.
Maddi anlamda rahat bir hayat sürebilmek için en efektif yol okumak.
Yarın bir gün en mantıklı yol mısır satıcılığı olursa insanlar bu sefer gidip onu yapacak yani.
çok yanlış yoldasın kanka senin sonunu iyi görmüyorum. adam akıllı okulunu oku.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.Dçok yanlış yoldasın kanka senin sonunu iyi görmüyorum. adam akıllı okulunu oku.
Bakalım knkam sonumu ben de merak ediyorum ama çok da önemsemiyorum 50 sene sonra belki adımı anan bı insan bile kalmayacak önem verdiğim şeyler baya değişti bu tamda kafama Colorado da orman içinde gece vakti kalacak yer bakarken olmuştu oleceksem benim için çoğu şey gözümde degersizdi ayı da saldırıp yese gözüm arkada kalmazdı buz gibi olmuştum kalırsam kafama göre yaşarım dusuncesi girmişti kafama bı turlu çıkmadı
Aynı sekil kimseye özenmiyorum, kendi hayatım o kadar fiyasko ki.
quote:
Orijinalden alıntı: diamante35
Aynı sekil kimseye özenmiyorum, kendi hayatım o kadar fiyasko ki.Benim imrenmemem kendi hayatımı kötü gordugumden değil büyük adam olma hayalinim zerresi bile içimde kalmadigindan
bircok macera yaşadım ve bu şekilde de sürdürmek istiyorum ve insanın kendi hayatina lafın gelişi de olsa fiyasko demesi onu daha da kötüye götürür uçuruma bakma ki uçurum da sana bakmasin
İşte maddi rahatlığa ulaşmak için öyle bi tempoda çalışıyoruz ki parayı harcayacak vakit kalmıyor. Ay sonunu zor getirip ufak bi şehirde sevdiğim işlerle uğraşmak daha mı güzel olurdu diye hep aklım çeliniyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X