Şimdi Ara

Öğretmenler neden böyle bir şey yaptı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazılarınız benden büyük, bu konuları konuşmak bana düşermi bilmem ama, Öğretmenler bir konu yüzünden beni şikayet etti.
    Öncelikle ben öyle kolay kolay anlamayan birisiyim. Hocaya 3-4 kere soru sorarım. Ama sözünü kesmem yani konuşmasını bitirir sorarım. Bir gün benim sevdiğim bir hocam dediki, öğretmenler söylüyorki : O öğrenci bizimle dalga geçiyor.
    Çok soru sormamdan şikayet aldım, ailem çağırıldı vs. Hayır niye böyle bir şey yaşandıki şu an çok moralim vs gitti yani. Ailemede şöyle yansıtmışlar, Oğlunuz ayağa kalkıp bizimle dalga geçiyor resmen, anlıyor anlamamış gibi yapıyor, bize racon kesiyor gibi cümleler söylemişler. Ya bu ne biçim bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boksör Adam -- 23 Aralık 2015; 22:48:21 >

• Sana demiyorum fakat oyle tipler var ki calismaktan beyni follos olmus her seyi hocaya soruyor. Lan sormadan once bi 2 saniye dusun ama yok dusunmeden hocaya sorayim. Multeci nedir diye soran birini gordum ben. Ki bu da sinifin en caliskanlarindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Hepsi yanlış anladıysa sorun var
    Hocalara trip at ciddiyim

Hayır, bide cömert davranıyorum Öğretmen şimdi boşuna sinirlendirmeyeyim diye.
  • Ders arasında öğretmenler odasına git ve hafif üzgün bir tavırla. Öğretmenlerine durumu izah et. Algılama problemim var de, size saygısızlık yaptım mı şu zamana kadar de, üslubumu bozdum mu de, beni çok yanlış anlamışsınız de, bu tutumunuz beni çok üzdü de ve bu noktada dahada üzgün ol hatta mümkünse ağlamaklı.
  • Bazı öğretmenler, ya hocam çocuk sorabilir bunda ne var anlamıyorum diyor. Çoğuda, o bizimle dalga geçiyor diyor.
    Hocaların hepsi yanlış anladıysa sorun var dedim şöyle yani yanlış anlayan 1- 2 hoca yok dediğine göre hepsi ama sende üslubuna dikkat ederek sor. (Bu yüzden yanlış anlıyorlar olabilir.) ama sen anlayana kadar hocada anlatmak zorunda yoksa bende kitaptan okur çalışırım. İlk incele öyle sor veya ders çıkışı en sevdiğin hocan ilede konuş. Hocam niye öyle dediniz gibi gibi :)

• bir boksöre nasıl öyle davranıyorlar
  • Seni tanımadan yorum yapmamız doğru değil. Kendini ne kadar anlatırsan anlat gerçek hayatta tanımak gibi olmaz.
  • Ses tonunu değiştir hocam, yanlış anlıyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.