Şimdi Ara

'ÖĞRETMENLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI' (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
33.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilişim teknolojileri nasıl 83 olur, yanlışlık var, bu daha eskiye ait, ağustos ayının değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.alper

bilişim teknolojileri nasıl 83 olur, yanlışlık var, bu daha eskiye ait, ağustos ayının değil.

bunlar atamaya başvurmak için gerekli olan taban puanlar, doğru ama bir anlamı yok bunların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 9 Eylül 2011; 14:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı.

2011 Ağustos öğretmen atamaları puan ve kontenjan

Hocam keşke en üstü de alsaydınız da şu rakamların ne anlama geldiğini anlayabilseydik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Bilişim Teknolojileri son atamalarda kpssden kaç puan istediğini bilen var mı?

Bu yıl 3. sınıfa geçtim. Araştırdığım kadarıyla 2010da 83le kapatmış, bu yıl 90 civarı olacağı konuşuluyor.

ben 89 la atanamadım bugün.

Vay bizim halimize hocam. 2 sene var daha okulun bitmesine o zamana kadar 95 filan olur bu gidişle BT öğretmenliği

• quote:

Orijinalden alıntı: Águila Negra

quote:

quote:

Bilişim Teknolojileri son atamalarda kpssden kaç puan istediğini bilen var mı?

Bu yıl 3. sınıfa geçtim. Araştırdığım kadarıyla 2010da 83le kapatmış, bu yıl 90 civarı olacağı konuşuluyor.

ben 89 la atanamadım bugün.

Vay bizim halimize hocam. 2 sene var daha okulun bitmesine o zamana kadar 95 filan olur bu gidişle BT öğretmenliği

vay a......

2. sınıfa geçtim babalara geldik yemin ediyorum, yol yakınken ben bu sene tekrar öss e girip böte yerine bilkent ctis e kasacağım

• bilg. öğretmenleri için bazı şehirlerdeki okulların puanları, örnek olsun

• quote:

bilg. öğretmenleri için bazı şehirlerdeki okulların puanları, örnek olsun

hocam ne yapacağız ya, bu fatih projeside açmazm ı önümüzü

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC
    hocam ne yapacağız ya, bu fatih projeside açmazm ı önümüzü

bana tırt geliyor bunların her söyledikleri açıkçası. moral bozmak istemem sonuçta kimse bilemez ama bu seviyelerden çok aşağı geleceğini sanmam puanların.
  • Burası Türkiye ve sabaha ne olacağı belli olmaz ama Fatih projesinden umudu keselim arkadaş bence.

Mevcut öğretmenlere eğitim verirler, ya da fakültedeki öğretmen adaylarını eğitirler, böylece Fatih projesinin ihtiyacı karşılanmış olur. bizi resmen sildiler.
  • yav bu hüseyin çelik denen herif gelmeden önce eğitim fakültesinin en iyi bölümü demiyorlarmıydı bizimkisine
  • quote:

yav bu hüseyin çelik denen herif gelmeden önce eğitim fakültesinin en iyi bölümü demiyorlarmıydı bizimkisine

Burası Türkiye. Bakanlık 10bin bilişimci açığı var demişti vakti zamanında. Daha sonra 4bin ihtiyaç olduğunu söyledi. 6bin kişi hokus pokus!

Şu an neredeyse hiç ihtiyaç yok. 200kişiye zor varıyor alımlar. Mezun sayısı bunun 10 katından fazladır. Her üniversitede açılmaya başladı. Yakında en büyük yığılmaların başını bizim bölüm çekecek.
  • quote:

quote:

yav bu hüseyin çelik denen herif gelmeden önce eğitim fakültesinin en iyi bölümü demiyorlarmıydı bizimkisine

Burası Türkiye. Bakanlık 10bin bilişimci açığı var demişti vakti zamanında. Daha sonra 4bin ihtiyaç olduğunu söyledi. 6bin kişi hokus pokus!

Şu an neredeyse hiç ihtiyaç yok. 200kişiye zor varıyor alımlar. Mezun sayısı bunun 10 katından fazladır. Her üniversitede açılmaya başladı. Yakında en büyük yığılmaların başını bizim bölüm çekecek.

düzeltme yapayım, bakanlığın kendi sayısına göre şuan 5368 bilişim mezunu atama bekliyor. 118 tanesi ağustosta atandığına göre 5250 kişicik! kalmış geriye.

• quote:

quote:

quote:

düzeltme yapayım, bakanlığın kendi sayısına göre şuan 5368 bilişim mezunu atama bekliyor. 118 tanesi ağustosta atandığına göre 5250 kişicik! kalmış geriye.

Yılda 200 küsür kişi alırsa 20 yıla yaymış olur ne güzel.

Bakanlık olarak ihtiyacını belirle, ona göre yeterli mezunu verecek kadar üniversitede bölüm açtır. Her yerde her bölüm olmak zorunda değil. Sonra nitelik dibe vuruyor.

• quote:

Yılda 200 küsür kişi alırsa 20 yıla yaymış olur ne güzel.

Bakanlık olarak ihtiyacını belirle, ona göre yeterli mezunu verecek kadar üniversitede bölüm açtır. Her yerde her bölüm olmak zorunda değil. Sonra nitelik dibe vuruyor.

20 yılda bitmez çünkü yılda en azından 500-600 yeni mezun katılıyordur heralde bizim bölümden aramıza

mantar gibi üniversite açmanın, sırf işsiz nüfus az gözüksün diye kontenjan arttırmanın sonuçları işte bunlar. şu saatten sonra birçok öğretmenlik bölümü kapatılsa dahi yıllar boyunca ihtiyacı karşılayacak kadar çok mezun var zaten.

• geçen sene 2.000 küsür tane böteli girdi üniversiteye, bu sene de bir o kadar girmiştir, salak kafamız.

2. sınıfa geçmişken, 96 okul puanım da kırılmayacak, tekrar 1.bölüm öss sınavına hazırlanarak bilkent ctis e falan girmeye çalışacağım, olmadı odtü böte, boğaziçi böte ye falan girip en azından özel sektör için 1 adım önde olurum
  • quote:

geçen sene 2.000 küsür tane böteli girdi üniversiteye, bu sene de bir o kadar girmiştir, salak kafamız.

2. sınıfa geçmişken, 96 okul puanım da kırılmayacak, tekrar 1.bölüm öss sınavına hazırlanarak bilkent ctis e falan girmeye çalışacağım, olmadı odtü böte, boğaziçi böte ye falan girip en azından özel sektör için 1 adım önde olurum

Tekrar böte okumayı düşünüyorsanız büyük hata olur bence.
  • arkadaslar ben öğretmenlik Olarak ing. Öğretmenliği düşünüyorum hangi üniversite ing. De daha ii Eskişehir aü olur ve puanı kac?yurtdışına dilimi geliştirmeye gitcem ama nasil gidilir?ne kadara mal olur?work and travel ne?yardim????
  • quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

arkadaslar ben öğretmenlik Olarak ing. Öğretmenliği düşünüyorum hangi üniversite ing. De daha ii Eskişehir aü olur ve puanı kac?yurtdışına dilimi geliştirmeye gitcem ama nasil gidilir?ne kadara mal olur?work and travel ne?yardim????

Eskişehir anadolu üniversitesi ing. öğretmenliği için ideal bir yer ablam oradan mezun ing. öğretmenliği, üni. ve şehir çok güzel ve bu sene bi arkadaşım kazandı anadolu üni. sini 480 puanla girdi fakat seneye ne olur belli olmaz . work and travel a gelince google ye yazarsan daha geniş bi bilgi alabilirsin fakat genel olarak belli bir para karşılığında üni. öğrencilerinin yurt dışına gönderilerek hem dillerini geliştirme hemende ufak işlerde çalışmasına imkan sağlayan birşey diye biliyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: SinanGündüz-

quote:

Orijinalden alıntı: abjkli

arkadaslar ben öğretmenlik Olarak ing. Öğretmenliği düşünüyorum hangi üniversite ing. De daha ii Eskişehir aü olur ve puanı kac?yurtdışına dilimi geliştirmeye gitcem ama nasil gidilir?ne kadara mal olur?work and travel ne?yardim????

Eskişehir anadolu üniversitesi ing. öğretmenliği için ideal bir yer ablam oradan mezun ing. öğretmenliği, üni. ve şehir çok güzel ve bu sene bi arkadaşım kazandı anadolu üni. sini 480 puanla girdi fakat seneye ne olur belli olmaz . work and travel a gelince google ye yazarsan daha geniş bi bilgi alabilirsin fakat genel olarak belli bir para karşılığında üni. öğrencilerinin yurt dışına gönderilerek hem dillerini geliştirme hemende ufak işlerde çalışmasına imkan sağlayan birşey diye biliyorum ...

En az kacla girilir anadolu universitesine

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.