Şimdi Ara

'ÖĞRETMENLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI' (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
3
Favori
33.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abjkli

quote:

Orijinalden alıntı: SinanGündüz-

quote:

arkadaslar ben öğretmenlik Olarak ing. Öğretmenliği düşünüyorum hangi üniversite ing. De daha ii Eskişehir aü olur ve puanı kac?yurtdışına dilimi geliştirmeye gitcem ama nasil gidilir?ne kadara mal olur?work and travel ne?yardim????

Eskişehir anadolu üniversitesi ing. öğretmenliği için ideal bir yer ablam oradan mezun ing. öğretmenliği, üni. ve şehir çok güzel ve bu sene bi arkadaşım kazandı anadolu üni. sini 480 puanla girdi fakat seneye ne olur belli olmaz . work and travel a gelince google ye yazarsan daha geniş bi bilgi alabilirsin fakat genel olarak belli bir para karşılığında üni. öğrencilerinin yurt dışına gönderilerek hem dillerini geliştirme hemende ufak işlerde çalışmasına imkan sağlayan birşey diye biliyorum ...

En az kacla girilir anadolu universitesine

Taban puanı ile ilgili bir bilgim yok malesef fakat ösym nin yayınladığı tercih listesinden bakabilirsin ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar ben öğretmenlik Olarak ing. Öğretmenliği düşünüyorum hangi üniversite ing. De daha ii Eskişehir aü olur ve puanı kac?yurtdışına dilimi geliştirmeye gitcem ama nasil gidilir?ne kadara mal olur?work and travel ne?yardim????

Eskişehir anadolu üniversitesi ing. öğretmenliği için ideal bir yer ablam oradan mezun ing. öğretmenliği, üni. ve şehir çok güzel ve bu sene bi arkadaşım kazandı anadolu üni. sini 480 puanla girdi fakat seneye ne olur belli olmaz . work and travel a gelince google ye yazarsan daha geniş bi bilgi alabilirsin fakat genel olarak belli bir para karşılığında üni. öğrencilerinin yurt dışına gönderilerek hem dillerini geliştirme hemende ufak işlerde çalışmasına imkan sağlayan birşey diye biliyorum ...

Taban puanı ile ilgili bir bilgim yok malesef fakat ösym nin yayınladığı tercih listesinden bakabilirsin ...

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tesekkurler

Rica Ederim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Öğretmenler 3 ay tatil yapmayacakmış artık altyazıda yazmış.
    böyle bir saçmalık olurmu ya

Eeee 3 ay meclis tatildi, demek ki 3 ay tatilde düşündüler, taşındılar lan biz tatil yapıyoruz millet vekiliyiz peki bu millete, öğretmenlere ne oluyor lan dediler göbekleri kaşıya kaşıya. Sonra da bu icadı yaptılar. Vardır işin içinde iş, maaşın bir kısmının üstüne yatalım maaşı eksik al 3 ay tatil yap ya da okulda korkuluk gibi dikil yaz boyu noktasına getirirler herhalde. 3 ay okulda boş boş oturtacak halleri yok ya. Vardır akıllarında bir ib...lik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 17 Eylül 2011; 3:20:18 >
  • bakan olacak kişi dün sanırım trt ye çıkmış bir şeyler gevelemiş atamalarla ilgili ama bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Öğretmenler 3 ay tatil yapmayacakmış artık altyazıda yazmış.
    böyle bir saçmalık olurmu ya

Napacakmışız ya 3 ay?
  • Az önce gene çıktı öğretmenlerin çalışma düzeninde değisiklikler yapılacak dedi bakan, bunun için eğitim fakülteleriyle konuşacağız vs. dedi.
    öğretmenlerden oy alamadıkları için herşeyi yaparlar bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bakan olacak kişi dün sanırım trt ye çıkmış bir şeyler gevelemiş atamalarla ilgili ama bilgisi olan var mı acaba?

hocam şubat ataması hayyalerini suya düşürdü bakan senede 1 atama yapacağız demiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

bakan olacak kişi dün sanırım trt ye çıkmış bir şeyler gevelemiş atamalarla ilgili ama bilgisi olan var mı acaba?

hocam şubat ataması hayyalerini suya düşürdü bakan senede 1 atama yapacağız demiş

allahtan bunlar dediklerini yapmayan insanlar yoksa halimiz ne olurdu
    bana kalırsa tepkiyi ölçmeye çalışıyorlar, nimette çok gevelemişti tek alım bilmemne diye ama beceremedi. (tabi onunkinde birazda seçim peşkeşi vardı)
    bu adamın zaten eğitim niyetine hiçbir şeyden anladığı yok kim ne diye bakan yapmışsa... bugüne kadar hep boş konuştu yeterlik bilmemne diye ama şubatı da es geçerse oluşacak gerginliği bakalım nasıl dindirecek!

eylemlere baskılara devam bu şahsı duyanlar umutsuzluk edip işin peşini bırakmasın, SS kuralı işleyecek yeni bir atama yapacaklar koca sene 10000 le geçmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

quote:

allahtan bunlar dediklerini yapmayan insanlar yoksa halimiz ne olurdu
    bana kalırsa tepkiyi ölçmeye çalışıyorlar, nimette çok gevelemişti tek alım bilmemne diye ama beceremedi. (tabi onunkinde birazda seçim peşkeşi vardı)
    bu adamın zaten eğitim niyetine hiçbir şeyden anladığı yok kim ne diye bakan yapmışsa... bugüne kadar hep boş konuştu yeterlik bilmemne diye ama şubatı da es geçerse oluşacak gerginliği bakalım nasıl dindirecek!

eylemlere baskılara devam bu şahsı duyanlar umutsuzluk edip işin peşini bırakmasın, SS kuralı işleyecek yeni bir atama yapacaklar koca sene 10000 le geçmez.

Haklınız hocam, 55.000 sözü verilen 2011 grubunu 10.000 ile susturdular, çok büyük hak yendi birçok arkadaşım mağdur durumda, özür durumundan atamaları şubat ayında olmayacakmış bide, iyice kötüleşti sistem Allah sonumuzu hayır eylesin

• Hocam ben giresunda okuyorum 280 kişi alındı geçen sene ben girdiğimde sınıf öğretmenliğine.. tokat'a bizden daha fazla alınmış yanlış olmasın kaç kişi olduğunu tam bilmiyorum.. düşünün üniversitelere giriyor bu kadar öğretmen adayı sonra kara kara atama düşünüyoruz..

zamanında herhangi bir bölümden mezun üniversitelilere iki ay formasyon verip öğretmen yapmışlar, şimdi kazanıyoruz bölümü, sonra tekrar sınava tabi tutuluyoruz çok yazık..
  • Fen Bilgisi öğretmeniyim 87 puanla atama bekliyoruz yazık bize ya fen bilgisi okuyan varsa hemen bıraksın ha
  • bakan bey özür dilemiş bugün, ben sizden özür dilemiyorum ama her adınızı duyduğumda saydıklarım için.
  • hocam beni de ekler misiniz?
    zihin engelliler öğretmenliği 2. sınıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: braunschweig_STAM

hocam beni de ekler misiniz?
    zihin engelliler öğretmenliği 2. sınıf

Size mesaj attım, gelen kutunuza bakar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

@iyinin kötüsü,

Siz nerede yani il olarak ve hangi branş öğretmenisiniz öğrenebilir miyim_?

Alevi sönmüş konuyu yeniden canlandırmak maksadında değilim. Uzun süre yoktum. Muş'ta çalışıyorum branş sınıf.
  • Herkesin öğretmenler günü kutlu olsun..
  • 2. sınıfım falan ama ailem halâ aramadı öğretmenler günü için. Vay be atansak da aranmasak neler düşüneceğim acaba ?
  • bugün öğrencilerimden çiçek aldım mutlu olduummmm
    ayrıca tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.
  • Arkadaşlar geçmiş Öğretmenler Gününüz Kutlu olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.