Şimdi Ara

Ogs var ama yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim üzere ogs cihazı aldım fakat daha elime geçmedi. Bankanın sitesinden bakınca ogs aktif gözüküyor. Bu durumda köprüden geçsem akıbetim ne olur? Ya da kardeşimin hgs sini kullansam sıkıntı olur mu? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oga den geçin bişey olmaz. Plaka tanımlamadan sistem düşüyor. Hgs den de geçebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Benim de soyadım ayvaz bu arada

• OGS ile HGS'den geçebiliyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogs den geçebilirsin hesabında para bulundur,ama sakın hgs den geçme ceza yersin.

bazı gişeler ogs-hgs ortak onlardan geçebilirsin.

• ogs den geç. hgs den den geçsen otomatik düzeltiyor ama burası türkiye ne olur ne olmaz
  • Teşekkürler arkadaşlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    öteki taraf var mı yok mu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen ay dalgınlıkla ogs'den girip hgs'den çıkış yapmıştım . Hem ogs hem hgs'yi aradım, sonuç olarak şunu söylediler. HGS cezaları 20 gün sonra OGS'ye aktarılıyormuş, eğer OGS'si de yoksa ceza kesinleşiyormuş. Varsa düzeltilip OGS'den normal ücret kesiliyormuş. Şimdi kontrol ettim, gerçekten de düzeltmişler. Ama telefonlar arayınca sizin için kayıt oluşturuyorum vs de demişlerdi. Aramasaydım otomatik düzeltilir miydi bilemiyorum, sonuçta burası Türkiye belli olmaz. Arayın derdinizi anlatın, önyargılarımın aksine anlayışlı ve çözüm odaklı konuşuyorlar telefonda..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.