Şimdi Ara

ogün sanlısoy dinleyen..?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ogün nefis bir müzik yapmış..kaliteli bir albüm yapmış..özelikle rock severlere öneriyorum....maşhur olmak ne zor yahu..dandik bi sürü grup ve şarkıcı var...adam canavar gibi albüm yapmış..valla haberimiz bile yok...albümün adı umudum var...özellikle aynı isimli parça çok iyi..

• eee??
  • bilmece de çok iyi bi parca aslında albüm süper..haklısın
  • Ben ilk albümünü daha çok sevmiştim; Korkma . bence kesinlikle ziyan oldu bu albüm, çok az kişinin haberi oldu bu albümden (kendi çevremden bahsediyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _fisico_ -- 15 Haziran 2006; 9:55:29 >
  • ben yeni albümü olduğunu ilk sizden duyuyorum
  • üç tü galiba son albümün adı
  • indirelim bakalım.
  • adı üç.çok güsel albüm bnce.kötü albümü war mı ki ogün ün zati:S
  • quote:

Orjinalden alıntı: first angela

bilmece de çok iyi bi parca aslında albüm süper..haklısın

+1...aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

eee??

ee si e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shiva-dt -- 15 Haziran 2006; 20:55:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

eee??

sss??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zuhanda -- 15 Haziran 2006; 22:25:54 >
  • albüm son zamanlardaki en iyi türkçe rock albümlerinden bi tanesi. ogün'ün yanında metin türkcan'ın gitar sololarını duyuyoruz ve tarkan gözübüyük prodüksüyonunu yapmış. indirmek lazım diyene kadar türkrock'a destek verelim derim özellikle eski pentagram hayranları es geçmesin..
  • Bence de güzel bi albüm. Bi arkadaş Korkma'dan bahsetmiş.. Ogün'ü tanıyana kadar benim de haberim olmadı o albümden ama tek kelimeyle süper. İndirelim diyen arkadaşlar var, gördükçe çok üzülüyorum. Böyle davranışların sonunda ne yazıkki gerçekten kaliteli bişeyler üretelim diye çalışıp çabalayan adamların emekleri boşa gidiyor. Birsürü grup dağılıyor. Bunları düşünmek lazım biraz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.