Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sagopa Kajmer’den beklenmedik bir sürpriz daha.Uzun zamandır orada burada duyduğunuz Sago projelerinden Pesimist Orkestra faaliyete geçiyor.

İleride Sago’nun Pesimist Orkestra adı altında sürprizleri olacağını umuyoruz.03 Ağustos Pazartesi Saat:21:00′de

Sagopa Kajmer &Pesimist Orkestra ‘’Saykodelik Ep’’. Online olarak sitemizwww.melankolia.com.tr den downloada sunulacak.Sagopa Kajmer ataklarına devam ediyor.Hemen hatırlatalım Saykodelik Ep. içerisinde Kolera ile bir düet ve ayrıca Sago’ya ait yepyeni şarkılar var tamami bugüne kadar duyduklarınızdan farklı yepyeni taptaze.

Sago bir zaman önce röportajında hatırladığınız üzere ‘’Benden nefret edecekleri şarkılar yapacağım’’ demişti.Bu o projelerden birisi yani alışık olmadığınız bir tarz.Biz kulak verdik damarlarımız çekildi siz de ne etki yaratacağını yarın akşam 21:00’de göreceğiz.

Sagopa Kajmer geleneksel internet Ep lerine bir yenisini daha ekledi.Böylelikle tekrar şunu söylemekte yarar var Melankolia her zaman sizinle.Bizlere maddiyattan ve para manyaklığından dem vuranlara bugüne kadarki Ep serileri yeterdi bu da cabası.Sagopa birkez daha rapini para için yapmadığını anlatmış oldu.Daha doğrusu yarın olacak herkese selamlar,saygılar.

Melankolia Müzik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD34D4651 -- 3 Ağustos 2009; 0:50:56 >

• Alternative Rock ve Slow parçalar dinliyorum eskisi gibi rap dinlemiyorum nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 2 Ağustos 2009; 23:21:43 >
  • Oh be sonunda yeni bir ep daha

Ama ‘’Benden nefret edecekleri şarkılar yapacağım’’ derken ne demek istemişki tam olarak yani alışık olmadıgımız tarzdan kastını merak ediyorum
  • İşini para için değil, zevk için yapan birinin destekçisi olmaya devam ediyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

İşini para için değil, zevk için yapan birinin destekçisi olmaya devam ediyoruz..

Kimse babasının hayrına iş yapmaz
  •  Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

• eskiden sürekli rap dinlerdim(sagopa) ama önüne gelen rapçi olunca rapten tamamen sogudum..sagopayı arada bir dinliyorum işte..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

yuh bu resmi ilk defa gördüm ben.Sago'ya bak
  • İman adına yapılan şeyler ne kadar da canınızı sıkıyor? Halbuki sagopa da diğer şarkıcılar gibi klibinde mini etekli dans eden kızları oynatsa, konser öncesi içkisini içse, ünlü olabilmek için yaşadığımız çevrede yapılan terbiyesizlikleri uygulasa hepiniz pek memnun olacaksınız. Biz sonuna kadar Sagopa Kajmerciyiz inancımızı kuvvetlendirdiği içinse Allah razı olsun ondan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

İman adına yapılan şeyler ne kadar da canınızı sıkıyor? Halbuki sagopa da diğer şarkıcılar gibi klibinde mini etekli dans eden kızları oynatsa, konser öncesi içkisini içse, ünlü olabilmek için yaşadığımız çevrede yapılan terbiyesizlikleri uygulasa hepiniz pek memnun olacaksınız. Biz sonuna kadar Sagopa Kajmerciyiz inancımızı kuvvetlendirdiği içinse Allah razı olsun ondan...

Aynı kişiden mi söz ediyoruz.Hani şu s... gidin diye şarkı yapan sagodan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

İman adına yapılan şeyler ne kadar da canınızı sıkıyor? Halbuki sagopa da diğer şarkıcılar gibi klibinde mini etekli dans eden kızları oynatsa, konser öncesi içkisini içse, ünlü olabilmek için yaşadığımız çevrede yapılan terbiyesizlikleri uygulasa hepiniz pek memnun olacaksınız. Biz sonuna kadar Sagopa Kajmerciyiz inancımızı kuvvetlendirdiği içinse Allah razı olsun ondan...

Evet aynı kişiden söz ediyorsunuz ama sen 10 sene geridesin

• quote:

İnanmıyoruz kardeş biz, imanSız adamlarız, daha da uzatmıyorum yeri değil çünkü ama senin böyle sonuna kadar sagopacıyız allah razı olsun inancımızı kuvvetlendiriyo demen komik oluyor.
  • Arkadaşlar bence Sagonun söylediği sözde ( ‘’Benden nefret edecekleri şarkılar yapacağım’’ ) şarkıların biraz arabeske kaydığını veya beatlerde çok değişik bir tarz kullandığını anlayabiliriz.

Sana bir hikaye anlatayım ister misin ?
    15 yaşındayken mahalledeki bir plakçıya giderdim.
    Orda çalışan biri vardı ve o benim ne sevdiğimi bilirdi.
    Ve bir gün bana bir albüm vermişti.
    Eve götürüp pikaba taktım ve anında nefret ettim.
    Yani gerçekten nefret ettim.

Sadece anlayamıyordum.
    Bu yüzden tekrar çaldım, tekrar çaldım, sonra tekrar çaldım.
    Sonunda fark ettim ki çalmadan duramaz olmuşum.
    O notaları dinleyip duruyordum.
    O gün şunu anladım; hayatım boyunca yapmak istediğim şey işte buydu.
  • Bu adam her ay başı ep felan mı çıkarıyor
  • Bilgilendirme için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

quote:

Bunun 10 sene öncesiyle ne alakası var baştan sona küfür olan bir şarkı yapan bir adam bu sagopa ama sen tutmuş önceden yaptı diyorsun bu nasıl savunma ben anlamadım.İmanımızı kuvvetlendiriyor diyorsun.Senin inancın küfür dolu şarkılar dinleyince mi kuvvetleniyor?

• arkadaş nedir bu sagoyu karalama kampanyası forumda anlamıyom konu dışında da aynı fotoları koydunuz ortalığı karıştırmak için.Adam istediği cemaate takılır size ne?Nedir sagopayla alıp veremediğiniz söyleyin de öğrenelim?Sıktı artık...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bunun 10 sene öncesiyle ne alakası var baştan sona küfür olan bir şarkı yapan bir adam bu sagopa ama sen tutmuş önceden yaptı diyorsun bu nasıl savunma ben anlamadım.İmanımızı kuvvetlendiriyor diyorsun.Senin inancın küfür dolu şarkılar dinleyince mi kuvvetleniyor?

10 senede neler değişiyor haberin varmı ?
    Adam zamanında yapmış inkarda etmiyor yaptıklarının ne kadar kötü ve işe yaramaz olduğunu anladığı için bırakmış ve ne kadar yanlış olduğunu bildiği için şu anda küfüre karşı bir insan..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

10 senede neler değişiyor haberin varmı ?
    Adam zamanında yapmış inkarda etmiyor yaptıklarının ne kadar kötü ve işe yaramaz olduğunu anladığı için bırakmış ve ne kadar yanlış olduğunu bildiği için şu anda küfüre karşı bir insan..

Haklısın 10 sene içinde çok şey değişir.Peki bu habere ne diyeceksin sadece merak edip evin içine bakan çocuğu neden dövmüş.Sen olsan küçük bir çocuk sadece evin içine bakıyor diye onu döver misin?Haberi kopyaladım:
    Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç.D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındı. İddiaya göre, Ataköy'e geçtiğimiz günlerde taşınan 11 yaşındaki Ç.D, arkadaşlarıyla birlikte sitede dolaşırken, bir arkadaşının Sagopa Kajmer'in evini göstererek "Burada oturuyor" dedi. Bunun üzerine Ç.D., hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin camından içeri bakmak istedi. Bu sırada yine eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte dışarı çıkan Sagopa Kajmer, küçük hayranını saçından çekerek sürükleyerek evin içine soktu. Bu sırada kapıyı kilitleyen Kajmer, küçük çocuğu dövmeye başladı. Ç.D'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine, site sakinleri ve aile küçük çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle, Kajmer ve eşi gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.