Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerde bi baytar, drama yolları, kopya kalpler, kendime sarılır donarım. Fena olmamış ama eski şarkılarındaki hissi istiyoruzz
  • Ben de bu konuyu açacaktım benden önce davranmışsın
    Muhteşem şarkılar arkadaşlar...
  • ilk başta farklı geldi ama beğendim yine de.. ne yapsa seviyorum dinliyorum bırakamıyorum vs..
  • Hemen albümü alıp dinlicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsteeR

Hemen albümü alıp dinlicem.

Bandrollü bir albüm değil, müzik marketlerde bulamazsın. İnternetten bedava indiriliyor bu albüm
  • ya arkadaşlar özel hayatı sizi ilgilendirmez siz rap e bakın bende sevmem böyle işleri ama herkesn kendi inancı
  • budala kus , bilinmezlik cok iyi
  •  Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

R.I.P.
  • ''bilinmezlik'' top sagopa listeme girmiştir şu an
  • Şu yobaza da dindar diyorsunuz ya Allah iyiliğinizi versin sizin..
  • Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim.

Ben de Tupac dinlerim de, nedeni nedir Sagopa Kajmer başlığında Tupac'ı anmanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim.

Ben de Tupac dinlerim de, nedeni nedir Sagopa Kajmer başlığında Tupac'ı anmanın?

orda Eazy-E de var ee nerden bilecek elin arabeskçisi gangsta rap in godfather ı nı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Şu yobaza da dindar diyorsunuz ya Allah iyiliğinizi versin sizin..

İnsanların dindarlığına karışmak sana mı düştü?
  • Yenimi Görüorsunuz O Resimleri Sagoya Esrar ı Hollandadan Cübbeli Ahmet Hoca Saglıor Onu Tayfası

Bu arada Bu adam hala E.P mi Cıkarıor Ne Utanc Veirici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

quote:

Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim.

orda Eazy-E de var ee nerden bilecek elin arabeskçisi gangsta rap in godfather ı nı
    Doğru valla L.A çocuğu değiliz biz ya İstanbul'da büyümek de böyle bi' eziklik işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pacsta

quote:

Doğru valla L.A çocuğu değiliz biz ya İstanbul'da büyümek de böyle bi' eziklik işte.

Rap le ilgilenen birinin Eazy-E yi nerenin çocuğu olursa olsun bilmesi gerek..eley meley trip yapmaya gerek yok

• Benim sorduğum soru şu Sagopa Kajmer konusunda 2Pac'la "Eazy-E" resmi koymak neden?
  • quote:

Benim sorduğum soru şu Sagopa Kajmer konusunda 2Pac'la "Eazy-E" resmi koymak neden?

Türk rap i nin özenti bir saçmalık olduğu nu belirtmek için..bana göre Türk rapinde cartel den başka hi bir isim daha rap için bişey yapamadı
  • * İntro
    * Bilinmezlik
    * Kargaların kargaşası

Bu 3 parça gercekden mükkemmel !!!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.