Nerde bi baytar, drama yolları, kopya kalpler, kendime sarılır donarım. Fena olmamış ama eski şarkılarındaki hissi istiyoruzz
quote:Orijinalden alıntı: GangsteeR Hemen albümü alıp dinlicem. Bandrollü bir albüm değil, müzik marketlerde bulamazsın. İnternetten bedava indiriliyor bu albüm
ya arkadaşlar özel hayatı sizi ilgilendirmez siz rap e bakın bende sevmem böyle işleri ama herkesn kendi inancı
Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim. Ben de Tupac dinlerim de, nedeni nedir Sagopa Kajmer başlığında Tupac'ı anmanın?
quote:Orijinalden alıntı: SuicideHellsing Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim. Ben de Tupac dinlerim de, nedeni nedir Sagopa Kajmer başlığında Tupac'ı anmanın? orda Eazy-E de var ee nerden bilecek elin arabeskçisi gangsta rap in godfather ı nı
quote:Orijinalden alıntı: CatSK Şu yobaza da dindar diyorsunuz ya Allah iyiliğinizi versin sizin.. İnsanların dindarlığına karışmak sana mı düştü?
Yenimi Görüorsunuz O Resimleri Sagoya Esrar ı Hollandadan Cübbeli Ahmet Hoca Saglıor Onu Tayfası Bu arada Bu adam hala E.P mi Cıkarıor Ne Utanc Veirici
quote:Orijinalden alıntı: Pacsta quote:Orijinalden alıntı: SuicideHellsing Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim. Ben de Tupac dinlerim de, nedeni nedir Sagopa Kajmer başlığında Tupac'ı anmanın? orda Eazy-E de var ee nerden bilecek elin arabeskçisi gangsta rap in godfather ı nı Doğru valla L.A çocuğu değiliz biz ya İstanbul'da büyümek de böyle bi' eziklik işte.
quote:Orijinalden alıntı: SuicideHellsing quote:Orijinalden alıntı: Pacsta quote:Orijinalden alıntı: SuicideHellsing Şu her Türkçe rap'in olduğu konuya "R.I.P. Tupac" yazan tiplerin amaçlarını anlamış değilim. Ben de Tupac dinlerim de, nedeni nedir Sagopa Kajmer başlığında Tupac'ı anmanın? orda Eazy-E de var ee nerden bilecek elin arabeskçisi gangsta rap in godfather ı nı Doğru valla L.A çocuğu değiliz biz ya İstanbul'da büyümek de böyle bi' eziklik işte. Rap le ilgilenen birinin Eazy-E yi nerenin çocuğu olursa olsun bilmesi gerek..eley meley trip yapmaya gerek yok
quote:Orijinalden alıntı: SuicideHellsing Benim sorduğum soru şu Sagopa Kajmer konusunda 2Pac'la "Eazy-E" resmi koymak neden? Türk rap i nin özenti bir saçmalık olduğu nu belirtmek için..bana göre Türk rapinde cartel den başka hi bir isim daha rap için bişey yapamadı