Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişik bi çalışma olmuş.Alıştığımız sago çizgisinden baya bi uzak
    hiç böyle bi çalışma duymadığımız için kötü diyebiliriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

Cübbeli Ahmet hocaya yobaz deyip adamı aşşağılayanlar düşünsün şimdi bakalım.Geçen gün Teke Tek'de çıktı zevkle dinledim çok güzel şeyler anlattı.

• hangi albümlerle bunu karşılaştırıyorsunuz.bu başka birşey bence güzel olmuş.sürahiyi beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

sagopa düşmanları !!!! Madem adamı sevmiyorsunuz sagopa ile ilgili açılan her topic e niye dalıyosunuz sevmezsen ilgilenmezsin olur biter. Başkalarının şarkılarını dinleyip sevdiği adamı karalayınca elinize ne geçiyor. Zevkler ve renkler farklıdır. Herkes işine baksın.

kesinlikle doğru söylüyorsun kardeşim.
    madem sagopa kajmer i sevmiyorsun niye onun için açılan bir topic e girip hakkında ileri geri konuşuyorsun,saçma sapan resimler koyup milleti kandırıyosun ayıp be dinlemiyorsan dinleyene,sevene hürmet göster.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tavuklu Pilav

R.I.P.

West coast !

Burda adamın boynundaki koca haç kimsenin gözüne batmıyor, Türkiyedeki bi sanatçının dini bir şeyi kocaman olay oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Orijinalden alıntı: IR0N

sagopa düşmanları !!!! Madem adamı sevmiyorsunuz sagopa ile ilgili açılan her topic e niye dalıyosunuz sevmezsen ilgilenmezsin olur biter. Başkalarının şarkılarını dinleyip sevdiği adamı karalayınca elinize ne geçiyor. Zevkler ve renkler farklıdır. Herkes işine baksın.

kesinlikle doğru söylüyorsun kardeşim.
    madem sagopa kajmer i sevmiyorsun niye onun için açılan bir topic e girip hakkında ileri geri konuşuyorsun,saçma sapan resimler koyup milleti kandırıyosun ayıp be dinlemiyorsan dinleyene,sevene hürmet göster.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black.Sabbath

Cübbeli Ahmet hocaya yobaz deyip adamı aşşağılayanlar düşünsün şimdi bakalım.Geçen gün Teke Tek'de çıktı zevkle dinledim çok güzel şeyler anlattı.

Valla ben de dinledim. Çok zevkliydi. Baya güldürdü saolsun. Çgh felan yalan ya. Cübbeliyi çıkarsınlar böyle arada bir, reyting rekorları kırarlar.

Adamın söylediklerinin yarısı bi yerde geçmiyor. Nerden biliyor bu adam cinin kustuğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 6 Ağustos 2009; 21:10:21 >
  • Albümü ilk dinlediğimde nefret ettim, yani gerçekten nefret ettim. Sadece, anlayamıyordum. Bu yüzden tekrar çaldım, tekrar çaldım, sonra tekrar çaldım... Sonunda farkettim ki çalmadan duramaz olmuşum. O notaları dinleyip duruyordum...

Evet arkadaşlar. Albümü 21.00 itibariyle indirdik ve kuzenle gece 02.00'a kadar dinledik. Ama, eksik olan bi'şeyler vardı sanki. Beğenmedim ve bi' daha dinlemicekmişim gibi bi' havaya girdim. Ertesi gün kaktım ve şarkıları dizdim sıraya, yine dinlemeye başladım. Ve albüm gerçekten süper. Sözler harika. En sevdiğim "x" şarkı diyemeyeceğim, hepsi birbirinden güzel. Sadece biraz zaman tanımanız gerek.

• Albümü dinledim.Genel olarak beğenmedim.Bilinmezlik ile sürahi olmasa boş bir albüm olmuş diyecektim.Bilinmezlik bu albümü kurtarıyor diyebiliriz yani.Güzel parça.

Sago yeni arayışlar yeni tarzlar paşinde ama bence bunlara hiç gerek yok.Onun tarzı zaten oldukça farklı.Ben sagodan yeni baytarlar,vasiyetler bekliyorum şahsen.Sagoyu sago yapan bu şarkılardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Coffey -- 4 Ağustos 2009; 11:34:07 >
  • Orijinalden alıntı: _MikaeL_

Valla ben de dinledim. Çok zevkliydi. Baya güldürdü saolsun. Çgh felan yalan ya. Cübbeliyi çıkarsınlar böyle arada bir, reyting rekorları kırarlar.

Adamın söylediklerinin yarısı bi yerde geçmiyor. Nerden biliyor bu adam cinin kustuğunu

Yarısı bir yerde geçmiyor demişsin.Hadis ve ayetlerden örnek verdi sence daha ne yapabilir ? Ayrıca kusan cin değil şeytandır.Doğru düzgün dinlemediğin belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black.Sabbath -- 5 Ağustos 2009; 14:31:29 >

• Sizene milletin dininden ?Siz kafirseniz sizin sorununuz.

Albümü bugün eve gidince indireceğim. Bakalım nasıl olmuş.
  • Bence e.p. gayet mükemmel olmuş.Son zamanlarda yaptığı arabesk şarkılardan sonra artık Sago dinlemeyi bırakmıştım ama bu şarkılar çok hoşuma gitti.Umarım böyle devam eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 5 Ağustos 2009; 17:48:41 >
  • HELAL BE SAGOYA YOUROCK.GİF XD
    ne sarkı yapmıs ama ozlemısım bu tur sarkıları (Bilinmezlik) gibi sarkılrı
    helal be
  • Bu şarkıları sitesine koymuş .Hangi şarkıcı böyle birşey yapar he.Ayrıyetten bi de not bırakmış her dinleyicisine . Yok böyle birşey gerçekten yok .
    Artık şarkılarında orkestral bi yapı var. Yemin ediyorum ben bu adamı seviyorum.
  • Sago bence kaybetti nerede eski Sago.Nerede Karikatür Komedya.Ahh ahh.Çok değişti keşke o dönemdeki gibi kalsaydı rap yapmaya devam etseydi...

Cihanda kaybolan yıllarım ve içine düştüğüm feci günahlarım, sakladığım sevaplarımla yaşadım. Faciaların bedelleriyle ağladım, ben anladım, karikatür komedya koydum adını buranın. Deneyiminle deneyi bir denek misin Sago? Gırtlağında halata bağlı sen binek misin Sago? Rüzgârın hızıyla savrulur sözün elaleme. Onların şamarlarında ezilen bir sinek misin Sago? Rap dölüyle üreyen her satır karamsarhanenin dili, Sagopa yaşlı bir çocuktu zaten yıllar öncesi. Aknelerime dokunamazdım, kan gölü olurdu suratım, lisede aynadan kaçardım, yorgan altı ağlardım. Ben parayla geç tanıştım, çok güzeldi aşık olamadım, yine de vardı kalbini çaldığı dostlarım. Ben onunla “merhaba” sohbetinde kaldım, yüz göz olamadım, aldattığı dostlarımda merabalaşırım. Yağmalanmış her taraf ve hibme olmuş ber taraf, kadim bedenler işgüzar seçil ve seç civarlarında tek mi kaldı Kajmeran? Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk.

Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlık, dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık. Katıksız iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlılık? Beddua, kötüyü servis edene sordum. Biz doğarken dargındık. Hoş seda duyun sabah bir martı uçurun gökyüzünden, hediye edilen günlerinde bir duacı ol uluya anlaşılmadan kapanmasın, o gözlerin sulanmasın darbeler yesen de yüreğine affetmek en asil intikam. Varsa bir duvar dayan, yoksa bir duvar yarat, karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat, kanatların kırılmasın, umutların nicesi 24 karat. Belki talan olan o manzaran tedavi acizi. Ya belki kalanı hür tutan ümit tebessümünde yaralı kim bilir? Sen sefilse duygular, ömrün yarısı yalpalar, zamanda doğar o anlar ya da bir anda yok olurlar. Kalleş olsa dahi bir an için o yadigâr dostlar, etme ses ve affet, bir gülücük haşlar. Gözlerinde damla yaş var. Bir hüsran aldı can hicranla kanar.

Keşke hep böyle yazsaydı.Tasavvuf yapmasaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

quote:

Orijinalden alıntı: laprace

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

İman adına yapılan şeyler ne kadar da canınızı sıkıyor? Halbuki sagopa da diğer şarkıcılar gibi klibinde mini etekli dans eden kızları oynatsa, konser öncesi içkisini içse, ünlü olabilmek için yaşadığımız çevrede yapılan terbiyesizlikleri uygulasa hepiniz pek memnun olacaksınız. Biz sonuna kadar Sagopa Kajmerciyiz inancımızı kuvvetlendirdiği içinse Allah razı olsun ondan...

Aynı kişiden mi söz ediyoruz.Hani şu s... gidin diye şarkı yapan sagodan ?

Evet aynı kişiden söz ediyorsunuz ama sen 10 sene geridesin

Bunun 10 sene öncesiyle ne alakası var baştan sona küfür olan bir şarkı yapan bir adam bu sagopa ama sen tutmuş önceden yaptı diyorsun bu nasıl savunma ben anlamadım.İmanımızı kuvvetlendiriyor diyorsun.Senin inancın küfür dolu şarkılar dinleyince mi kuvvetleniyor?

kendiside öyle diyor küfürün kralı bendeydi baktım çevremdekiler ilerledikleri halde ben geriliyorum farkli şeylere yöneldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mervekeş

Sago bence kaybetti nerede eski Sago.Nerede Karikatür Komedya.Ahh ahh.Çok değişti keşke o dönemdeki gibi kalsaydı rap yapmaya devam etseydi...

Cihanda kaybolan yıllarım ve içine düştüğüm feci günahlarım, sakladığım sevaplarımla yaşadım. Faciaların bedelleriyle ağladım, ben anladım, karikatür komedya koydum adını buranın. Deneyiminle deneyi bir denek misin Sago? Gırtlağında halata bağlı sen binek misin Sago? Rüzgârın hızıyla savrulur sözün elaleme. Onların şamarlarında ezilen bir sinek misin Sago? Rap dölüyle üreyen her satır karamsarhanenin dili, Sagopa yaşlı bir çocuktu zaten yıllar öncesi. Aknelerime dokunamazdım, kan gölü olurdu suratım, lisede aynadan kaçardım, yorgan altı ağlardım. Ben parayla geç tanıştım, çok güzeldi aşık olamadım, yine de vardı kalbini çaldığı dostlarım. Ben onunla “merhaba” sohbetinde kaldım, yüz göz olamadım, aldattığı dostlarımda merabalaşırım. Yağmalanmış her taraf ve hibme olmuş ber taraf, kadim bedenler işgüzar seçil ve seç civarlarında tek mi kaldı Kajmeran? Dudaklarımda bal yok, oysa tek dilekti mutluluk.

Sönen mumun emanetiydi gözüme sanki karanlık, dönen şu dünya sanki taş ve biz içinde çorbalık. Katıksız iyiyi bulana dek mi sürecek tek devamlılık? Beddua, kötüyü servis edene sordum. Biz doğarken dargındık. Hoş seda duyun sabah bir martı uçurun gökyüzünden, hediye edilen günlerinde bir duacı ol uluya anlaşılmadan kapanmasın, o gözlerin sulanmasın darbeler yesen de yüreğine affetmek en asil intikam. Varsa bir duvar dayan, yoksa bir duvar yarat, karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat, kanatların kırılmasın, umutların nicesi 24 karat. Belki talan olan o manzaran tedavi acizi. Ya belki kalanı hür tutan ümit tebessümünde yaralı kim bilir? Sen sefilse duygular, ömrün yarısı yalpalar, zamanda doğar o anlar ya da bir anda yok olurlar. Kalleş olsa dahi bir an için o yadigâr dostlar, etme ses ve affet, bir gülücük haşlar. Gözlerinde damla yaş var. Bir hüsran aldı can hicranla kanar.

Keşke hep böyle yazsaydı.Tasavvuf yapmasaydı.

kardeş ben de katılıyorum bu sarkılar cok guzeldi ama her zaman boyle iyi sarkılar cıkmaz ki
    mesela bu ep de de cok guzel bi sarkı war yani en iyi sarkılarından her zaman cıkmıyor

• Bana kalırsa bu albümde sagopa biraz tarzını değiştirmiş eski kalıplaşmış tarzından uzaklaşmış gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _MikaeL_

quote:

Yarısı bir yerde geçmiyor demişsin.Hadis ve ayetlerden örnek verdi sence daha ne yapabilir ? Ayrıca kusan cin değil şeytandır.Doğru düzgün dinlemediğin belli oluyor.

Şöyle söyliyim, cinlerden haber veren hadislere pek güvenilmez. Ayrıca kaynağını belirtmeden hiçbir hadis kullanılmaz, tek konuda yüzlerce hadis uydurulduğu düşünülürse. Ayetlerden "örnek" dediğin, her insan ayete getirdiği anlamı "örnek" verir. Bunların araştırılması gerekir. Çat diye "lan vay be, adam kusuyo dedi. dur kusturalım" denmez. Cin meselesine gelince, cinleri zevk için kusturmaktan bahsetti Çorba içiyodum o sıralar. Pek hoş olmadı. Şeytan da cinlerdendir. Bunu da unutmamak lazım.

Konuyu da saptıralım bi güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Harezmi -- 6 Ağustos 2009; 21:16:19 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.