Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Orijinalden alıntı: CatSK

Şu yobaza da dindar diyorsunuz ya Allah iyiliğinizi versin sizin..

İnsanların dindarlığına karışmak sana mı düştü?

Haşa..Ama dini kullanan birinin insanların gözüne şirin gözükmesi beni rahatsız ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

Haşa..Ama dini kullanan birinin insanların gözüne şirin gözükmesi beni rahatsız ediyor.

.ok atacak başka insanlar bulun sıktı artık sagopayla uğraştığınız.Ben sagoyu sadece müziğini sevdiğim için dinliyorum kişiliği dindarlığı beni ilgilendirmez
  • quote:

quote:

quote:

Ne hikmetse, dindar olduğunu söyleyip de göz önünde bulunan herkes size göre dini kullanıyor. O zaman piyasada göz önünde bulunup dindar olan kimse yok. O zaman dindar bir kişi göz önünde bulunamaz. Çünkü dindar bir kişi göz önünde çıkarılmaz, illa dini kullanması veya iyice dinden soyutlanması gerekir. Bu mudur olay?

• Dindar insan dinini kendi içinde yaşar.
  • hangi Türk rapper rap için bişeyler yapmış
  • [Deleted by Admins]
  • Sagopa bu ep için yeni bir klip çekmiş;

http://www.youtube.com/watch?v=DUIJWt3yDvs

Klipte pesimist orkestra elemanlarını görebilirsiniz.
  • quote:

Dindar insan dinini kendi içinde yaşar.

Yada peygamber efendimizin (sav) iyiliği emredin hadisini dinleyip, insanlara doğruyu göstermeye çalışır. Gidip bazı şarkıcılar gibi hadi öp kızı dudağından demez, bazıları gibi sarhoş sahneye çıkmaz, bazıları gibi ibo şova mavi şekere çıkmaz ve eşi de bazıları gibi klibim izlensin diye erotik klipler çekmez
  • Kertenkeleyi bir vuruşta öldürünce 100 sevap iki vuruşta öldürünce 50 sevap kazanırısın, depremden sonra zina yuvaları yıkıldı diyen, 7 yaşında kızlara türban çarşaf giydiren adamların yolunu doğru yol benimseyen birine diyecek birşey yok.

http://www.youtube.com/watch?v=_KHQ6znpGJI

Görüyorum ve artıyorum hamam böceğini bir vuruşta öldürene 75 sevap iki vuruşta öldürene 125 sevap her 1000 sevapta level atlıyorsunuz. 100. levelde sırtta kanat çıkıyor. 150. level de kafada hale oluşuyor.
  • quote:

quote:

Yada peygamber efendimizin (sav) iyiliği emredin hadisini dinleyip, insanlara doğruyu göstermeye çalışır. Gidip bazı şarkıcılar gibi hadi öp kızı dudağından demez, bazıları gibi sarhoş sahneye çıkmaz, bazıları gibi ibo şova mavi şekere çıkmaz ve eşi de bazıları gibi klibim izlensin diye erotik klipler çekmez

hocam şu insanlarla uğraşma artık anlamak istemiyolar iki tane sagopa şarkısı dinlemeden atıp tutuyolar.Şu dinini kendi içinde yaşama zırvalığını da kesin artık.O zaman size kalsa sünnet olan sakal bırakmak da doğru değil.İslamiyet hayatın içinde olan bi din öyle hristiyanlık gibi pazar kliseye git bitsin değil.Davranışlarını ve sözlerini de ona göre düzenlemelisin.Haram helal kavramları var.Neyse ya ben kime laf anlatıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Coffey -- 9 Ağustos 2009; 20:04:33 >

• quote:

Ya din içte yaşanılacak birşey değilse? Ya bir dinin anlamı hayatını nasıl yaşadığınsa? Din insanın içinde sınırlı kalmıyorsa? Din hayatın her yanına kök salmışsa?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.