Şimdi Ara

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haklısın 10 sene içinde çok şey değişir.Peki bu habere ne diyeceksin sadece merak edip evin içine bakan çocuğu neden dövmüş.Sen olsan küçük bir çocuk sadece evin içine bakıyor diye onu döver misin?Haberi kopyaladım:
    Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç.D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındı. İddiaya göre, Ataköy'e geçtiğimiz günlerde taşınan 11 yaşındaki Ç.D, arkadaşlarıyla birlikte sitede dolaşırken, bir arkadaşının Sagopa Kajmer'in evini göstererek "Burada oturuyor" dedi. Bunun üzerine Ç.D., hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin camından içeri bakmak istedi. Bu sırada yine eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte dışarı çıkan Sagopa Kajmer, küçük hayranını saçından çekerek sürükleyerek evin içine soktu. Bu sırada kapıyı kilitleyen Kajmer, küçük çocuğu dövmeye başladı. Ç.D'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine, site sakinleri ve aile küçük çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle, Kajmer ve eşi gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Medyanın her dediğine inanacak kadar cahil misin? Sagopa kajmer olayın böyle olmadığını anlattı. Öğle vakti uyurken kapı zilinin 40 kere çalındığını ve aha girdim lan içeri diyen çocuğun sesini duyunca aşağı inmiş ve çocuğun elindeki oyuncağıyla kafasına vurmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

quote:

Haklısın 10 sene içinde çok şey değişir.Peki bu habere ne diyeceksin sadece merak edip evin içine bakan çocuğu neden dövmüş.Sen olsan küçük bir çocuk sadece evin içine bakıyor diye onu döver misin?Haberi kopyaladım:
    Sagopa Kajmer olarak bilinen rapcı Yunus Özyavuz, yine kendisi gibi rapcı olan eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte 11 yaşındaki hayranı Ç.D'yi dövdükleri iddiasıyla gözaltına alındı. İddiaya göre, Ataköy'e geçtiğimiz günlerde taşınan 11 yaşındaki Ç.D, arkadaşlarıyla birlikte sitede dolaşırken, bir arkadaşının Sagopa Kajmer'in evini göstererek "Burada oturuyor" dedi. Bunun üzerine Ç.D., hayranı olduğu Kajmer'i görmek için giriş kattaki evin camından içeri bakmak istedi. Bu sırada yine eşi Esen Güler Özyavuz'la birlikte dışarı çıkan Sagopa Kajmer, küçük hayranını saçından çekerek sürükleyerek evin içine soktu. Bu sırada kapıyı kilitleyen Kajmer, küçük çocuğu dövmeye başladı. Ç.D'nin arkadaşlarının durumu ailesine bildirmesi üzerine, site sakinleri ve aile küçük çocuğu Kajmer'in elinden kurtardı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin müdahalesiyle, Kajmer ve eşi gözaltına alınarak Ataköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Medyanın her dediğine inanacak kadar cahil misin? Sagopa kajmer olayın böyle olmadığını anlattı. Öğle vakti uyurken kapı zilinin 40 kere çalındığını ve aha girdim lan içeri diyen çocuğun sesini duyunca aşağı inmiş ve çocuğun elindeki oyuncağıyla kafasına vurmuştur.

Medyanın her dediğine inanmam ama sen neden sagopa kajmerin her dediğine inanıyorsun.Senin veya çevrendeki herhangi birinin başına böyle birşey geldiğinde ve sen derdini anlatmaya çalıştığında kimse sana inanmasa hoşuna gider mi?Sagopa kajmer (tövbe haşa) peygamber midir ki sen onun her dediğine inanıyorsun.Unutma ki bugün bir hırsız bile çaldığı arabayla yakalansa ben suçsuzum diyor.

• Off...Bıktım bu tartışmalardan...Kim ne istiyorsa dinlesin...

Ülkemizde başka sanatçılar ne .oklar yiyorlar ama nedense hep Sagopa Kajmer eleştiriliyor anlamış değilim...Ayrıca biri benim evime o şekilde girse yaşı fark etmez yapacağım şeyler çok daha kötü olabilirdi...

Epyi merakla bekliyorum bakalım nasıl birşey olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykuTMira -- 3 Ağustos 2009; 15:29:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ç1r4K

quote:

Orijinalden alıntı: F0NDiP

İşini para için değil, zevk için yapan birinin destekçisi olmaya devam ediyoruz..

Kimse babasının hayrına iş yapmaz

Sanat icra etmeden inan bunu bilemezsin.
  • bu forum cezacı kaynıyor heralde...
    durmanda sagopayayı kötüleme, eleştirme, bir karalama edası var.
    ya arkadaşlar, arkadaşımız bi haber vermiş konu nereden nereye gelmiş
    kimsenin zoruna gitmesin, çekemeyenler ise anten taksın, adam bi sanat icra ediyor beyenmiyorsan dinleme, dinlemediğin bir şey hakkındada saçma sapan yorumlar yapmayın yeter artık....
  • Oh be sonunda geliyo
  • Ceza = 50 Cent özentisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: laprace

Sagopa Kajmer 'Saykodelik EP' Bugün çıkıyor

yuh bu resmi ilk defa gördüm ben.Sago'ya bak

Dikkat edersen orda Sagonun yanındaki adam silik Sago pırıl pırıl.Ve Sago adama birşey söylüyor adam yüzüne bakmıyor.Ben ps kokusu aldım.
    Ayrıca yeni albüm çıkarmasıda hoş olmuş

• PS değil resmin üstündeki siteye girersen orda açıklaması var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoBody®

Ceza = 50 Cent özentisi

ceza eminem'in beatlerini az çalmadı
  • Link bulabilen acil eklesinnn melankolia çöktü
  • Evet Melankolia açılmıyor
  • İnşallah çabuk açılıyor çatlamama ramak kaldı.
  • Bu site açılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

• http://rapid-share.com/files/263320805/sagopa_kajmer___pesimist_orkestra-saykodelik_EP__mp3s_.rar
    http://rapid-share.com/files/263321080/sagopa_kajmer___pesimist_orkestra-saykodelik_EP__mp3s_.rar

link geldi beyleerrr. biri alternatif linktir. aradaki - yi kaldrın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leeu -- 3 Ağustos 2009; 21:22:15 >

• http://www.sagocu.com/index.php?topic=1683.msg7070#msg7070 Buyrun link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykuTMira -- 3 Ağustos 2009; 21:22:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Ceza = 50 Cent özentisi

kanıt?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

quote:

Orijinalden alıntı: Dante*

quote:

Ceza = 50 Cent özentisi

kanıt?

http://www.youtube.com/watch?v=Ch3hyOi0JoM

al kanıt sana.

• Buyrun bu da albüm kapağı...

http://www.sagocu.com/index.php?topic=1683.msg7070#msg7070 Buyrun link

Bu da albüm hakkında açıklama
    http://www.sagocu.com/index.php?topic=1686.new#new

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AykuTMira -- 3 Ağustos 2009; 21:39:26 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.