Şimdi Ara

Oguzhan kadar abartı bir oyuncu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski oyuncu, bizle yetişti, Türk diye kollaniyor. 90 dakikada 2 tane güzel pas atacak diye takımın kimyasını mahvetmesine katlanamayız.

6,7 milyona satılmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 6-7 milyon bile etmeyecek çöpten öte biri..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum. Önceden hayallerimi süslerdi, avatarıma FB formalı fotoğrafını koyarak totem bile yapmıştım ama leş oynuyor son 2 sezondur. Bizde olsa iş yapardı da sağlıklı bir Ekici veya Tolgay'ı tercih ederim her türlü.

• Neee rakip Aytemiz Alanyaspor mu ?

Oguzhan kadar abartı bir oyuncu yok
  • tolgayın tırnağı olamaz
  • Yollayın ordan bi Alanyaspor Oğuzhan abim şov yapacak En formda olduğu dönemde bile vasat bir oyuncu olduğunu söylüyorduk , bjkliler deli gibi savunuyordu. Alın tepe tepe kullanın oz büyücünüzü.

• Sizler gibi futbol cahillerine asla Oğuzhanı yedirmeyeceğiz. Önünde casper talisca sağında geri pas ustası atiba sağ önde şaklaban7 en uçta koşu yapmak nedir bilmeyen negredo ama suçlu Oğuzhan öyle mi? Hadi fb li ve gs liler her fırsatta kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırıyorlar ama bizim bu taraftar ne olucak onu hiç bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Momoa -- 3 Şubat 2018; 10:40:48 >
  • ne oldu bjk sözleşme yaptı mı bunla resmen?
  • Oynuyorlar PES'i, Fifayı, FM yi geliyorlar burada o gitsin bu gelsin. Türkiyedeki taraftarların hepsi aynı. Oyunlardaki gibi topçuların her zaman %100 le oynamasını bekliyorlar
  • BİLGİ:

Ozan Tufan 9 maçta kendisinden fazla gol atmış ve asist yapmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene oğuzhan verimsiz bunu kabul etmek lazım. kalsın satılsın tarzı konular teknik direktörün işi ama eski oğuzhan olmadığı kesin. tabi verimsiz olmasının bir sürü farklı nedeni olabilir ama önemli olan şu anda sonuç. oğuzhanın oyun kurma yeteneği gerçekten üst düzey, isteyince neler yapabildiğini biliyoruz ama artık çok geç olmadan dizginleri alıp gerçek oğuzhanı göstermeli. sonuçta futbolda dün yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 12 Şubat 2018; 6:9:49 >
  • eriksen kalibresinde bir yetenek
  • Biraz fazla şişirdiler oğuzhanı
  • şimdi allah var oğuzhan iyi topçu sadece büyük maçlarda felan kendini göstermiyo sıkıntısı bu
  • Valbuena yı harcıyor
  • Bence yanılıyosunuz,her futbolcunun kötü dönemleri vardır.Oğuzhan özellikle ilk şamğiyonluk sezonunda inanılmaz işler yaptı.Oyunu çok hızlı oynayabilen birisi.Avrupaya giderse başarılı olacağına adım kadar eminim.Ama beşiktaşın şuanki sistemine uygun değil.Ayrıca oğuzhan tek başına fark yaratacak bi oyuncu değil.İyi işleyen takımda mükemmel görünür.Ben takımımda oğuzhanın olmasını isterim.Ama dediğim gibi hızlı geçiş oyunu ile oynuyorsam.Yoksa al topu çevir babam çevir futboluna asla uygun olamaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.