Bildirim
Oha adam 1 yılda kaç km yapmış
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Daha fazla yapanları biliyorum. -
araç 59 plaka satışı batmandan yapıyor burdan belli oluyor bişeyler -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
araç 59 plaka satışı batmandan yapıyor burdan belli oluyor bişeyler
Ben göremedimBu arada benim ilanla herhangi bir alakam yoktur
Edit:Oha bi tane de jetta var 142 binde
http://www.sahibinden.com/araba_dunyasi_ndan_satilik_jetta-47WQQaXQQ25257081WQQpXQQdisplayitem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreyildirim94 -- 12 Mayıs 2010; 12:55:05 >
-
2008 in 9. ayında alınmışsa yine 2009 model olarak görünebilir. Yani nerden baksan 2 seneye yakın. Pekde şaşırılacak kadar değil -
Benim 98'de sıfır olarak acenteden aldığım ve hala zevkle kullandığım Laguna aracım şu an orijinal km olarak 164.000'lerde. -
Şirket arabası
Kiralık araba
Olma ihtimali yüksek.. -
var öyle benim arkadaş hem işi için hem aile için kullanıyor 3 yılda 300 bini geçti -
quote:
Orijinalden alıntı: legendboxer
2008 in 9. ayında alınmışsa yine 2009 model olarak görünebilir. Yani nerden baksan 2 seneye yakın. Pekde şaşırılacak kadar değil
2008 in 9 . ayında alınmış olsa yaklaşık 20 aylık arabadır.
114000 /20 =5700 km/ay
5700/30 =190 km/gün yapar.
Adam amerikada filan olsa ve işi diğer eyalette filan olsa anlarımda Batmanda nasıl bu kadar yol gitmiş anlamak zor gerçekten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X