Şimdi Ara

OHHHHAAAAAA!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
4.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBouT

ps bea +7 bide 200m sen adammı kandırıyon bu resmen +0 tmmı kardeşş bizi bole isler kanmayız uzaaa

size ne diyem yalvarayayım mı allahınızı kitabınızı seviyorsanız yazdığım cvp ları okuyun gerçekten deliricem ama ya
  • +7pp +0 a eşit ne iştir acep
  • pp +7 ps gibi ama neyse hadi susayım ben
  • bu normal bişi deil emin olun ben mi farklıyım yoqsa aralarda bazı istisanalarmı war
  • Arkadaşım Saçmalamayın yaw +7 priest pendant olur mu daha usko da yoktur o item ama hadi oldu diyelim o itemi ben tezgaha koyan adamın alnını karışlarım o kadar diyorum
  • ben bıktım ama tekrar yazıyorum sanırım lag dan aptalca bi bug olmuş +7ib ye baktım arkasından buna baktım böle salakça bişi olmş
  • beyler saf olmayın 2. resimde hangi uniik takıya fare yi götürmüş orda takı flan yokki resimde de bi i.b....lik var admı basarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dehset1903

beyler saf olmayın 2. resimde hangi uniik takıya fare yi götürmüş orda takı flan yokki resimde de bi i.b....lik var admı basarım

1. resim bi bug 2. si için d1 kordinat belli adam belli oyundan çıktım kaldırmış olabilir

ayrıca kendin dene bişeyin üzerine götür mause u ss çek sonra bak tablo kaymış olarak çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djats2 -- 3 Ekim 2006; 21:40:13 >

• nie kızıyon ki
  • pp ps
  • pp inandırıcı gelmedi +7 nin o kadar az bonusu olmaz zaten +0 da 10 dex bonus var ps olabilir
  • Pp yi +7 yapan kisiyi tebrik ediyorum.

Ama paint daha iyi amaclar icin kullanılabilir.
  • +7 ps olduğu belli +0'ın özellikleri var
  • pc nin onde gıdeni pp+7 ıle pp+0 arasında hıcmı fark olmaz zuhaha
  • bunları nerden buluorlar yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

ya kardes +7 inanıomusn. kesnlikle ps. +7 yi sonra eklemişler yoksa + sı bile yok onun....

bende yedim +7 pp .....
  • zuhaha Güzel İtemler ama ilk resimde sanki bişeler war gibi dostum !!
  • İlk resim ps %999999999999 ps priest pendat + sızı o özelliklere sahip ikinci resim Beramus tan bi görüntü ama sanırsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziiiiz -- 3 Ekim 2006; 23:47:16 >
  • oha
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.