Hp olsalardı keşke priest pendant +7 helal olsunda crystal necklece arkadaşda da var
ya kardes +7 inanıomusn. kesnlikle ps. +7 yi sonra eklemişler yoksa + sı bile yok onun....
quote:
Orijinalden alıntı: BLack34gLe
İlk Resim Ps kessin +0 pp nin özellikleri war en azından bana öyLE Geldi 2. resim için birşey diyemicem o itemi hatırlamıyorum
bende dikkat ettim birinci resim sanırım bug lı olmuş +7 bişiye baktım arkasından ona baktım sanırım ama 2. resim yuh denilcek cinsten
quote:
Orijinalden alıntı: t3ntativ3
Yuh diyorum başka bişey demiyorum.
Alıntıları Göster
hönkk diesmi adamın nicki neydi bnde diesdeyim biraz söverimm
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Alıntıları Göster
1.sınde kesın bır olay var ama 2.sı de gercek ise pazara koymak buyuk hata hangıs erer olursa olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Isbara ALP
Alıntıları Göster
İlk Resim Ps 2.Resim Ps Değil Gibi Ama İlk Resim Kesin PS
quote:
Orijinalden alıntı: McRapT
1.sınde kesın bır olay var ama 2.sı de gercek ise pazara koymak buyuk hata hangıs erer olursa olsun
Alıntıları Göster
Welcome to Dies ama +7pp deil o bence kesinlikle ps
quote:
Orijinalden alıntı: McRapT
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Free_to_kiss
2.resimdeki item okadarda iyi bişi degil pazarda herzaman gordugum ıtem +2 di bu ben +3 ünü gördüm
pp +0 özelliklerinden faydalanarak ufak bi oynamayla yapılmış bir ps uniqe takılara +5 ten fazla basamassınız çünü basılmıyo diğerine bişi söyleyemeyeceğim yalanmı doğrumu
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Orjinalden alıntı: Free_to_kiss
2.resimdeki item okadarda iyi bişi degil pazarda herzaman gordugum ıtem +2 di bu ben +3 ünü gördüm
Alıntıları Göster
+7 PP ps kesinlikle çünkü +1 pp özellikleri taşıyor. Bi kere arkadaşım savaş kapısında +3 amulet of goddess çekmişti.
quote:
Orijinalden alıntı: Deníz
İlk Resim Ps 2.Resim Ps Değil Gibi Ama İlk Resim Kesin PS
Alıntıları Göster
ilk resim ps çünkü +0 ın özellikleri var. 2. resim gerçeğe benziyor (health 25)
quote:
Orijinalden alıntı: Pr3vladat
ilk resim ps çünkü +0 ın özellikleri var. 2. resim gerçeğe benziyor (health 25)
Alıntıları Göster
evt pp ps !
quote:
Orijinalden alıntı: DupeWipe
pp +0 özelliklerinden faydalanarak ufak bi oynamayla yapılmış bir ps uniqe takılara +5 ten fazla basamassınız çünü basılmıyo diğerine bişi söyleyemeyeceğim yalanmı doğrumu
arkadaşlar bana gelipte ps demeyin sanırım bi bug olmuş lagdan bir an öle görülmüş bende sonradan çaktım o zmn sadee 2. resimi konuşalım