Hp olsalardı keşke priest pendant +7 helal olsunda crystal necklece arkadaşda da var
ya kardes +7 inanıomusn. kesnlikle ps. +7 yi sonra eklemişler yoksa + sı bile yok onun....
bende dikkat ettim birinci resim sanırım bug lı olmuş +7 bişiye baktım arkasından ona baktım sanırım ama 2. resim yuh denilcek cinsten
hönkk diesmi adamın nicki neydi bnde diesdeyim biraz söverimm
1.sınde kesın bır olay var ama 2.sı de gercek ise pazara koymak buyuk hata hangıs erer olursa olsun
İlk Resim Ps 2.Resim Ps Değil Gibi Ama İlk Resim Kesin PS
Welcome to Dies ama +7pp deil o bence kesinlikle ps
quote:
Orjinalden alıntı: Free_to_kiss
1.sınde kesın bır olay var ama 2.sı de gercek ise pazara koymak buyuk hata hangıs erer olursa olsun
2.resimdeki item okadarda iyi bişi degil pazarda herzaman gordugum ıtem +2 di bu ben +3 ünü gördüm
pp +0 özelliklerinden faydalanarak ufak bi oynamayla yapılmış bir ps uniqe takılara +5 ten fazla basamassınız çünü basılmıyo diğerine bişi söyleyemeyeceğim yalanmı doğrumu
+7 PP ps kesinlikle çünkü +1 pp özellikleri taşıyor. Bi kere arkadaşım savaş kapısında +3 amulet of goddess çekmişti.
ilk resim ps çünkü +0 ın özellikleri var. 2. resim gerçeğe benziyor (health 25)
evt pp ps !
arkadaşlar bana gelipte ps demeyin sanırım bi bug olmuş lagdan bir an öle görülmüş bende sonradan çaktım o zmn sadee 2. resimi konuşalım