:) hepinizin yorumu yanlış (; o PP bugda kalmış we gerçek faakat +7 görünüyor reset weya relogla düzelebilir bişey sadece bUg PS weya paint yapımı deil (; çok iyi biliorum :)
hehe insan adam akıllı editler +7 hiçbi takının uniq yok bu 1 +5 maks uniq takıdır onu şu an bas direk ban (+5 yani) sonra crytal neck için bişe diyemem +25 fazla deilmi 0 ında 10 hp 10 mp bonus varda +2 de +25 çok olmuş gibi eline sağlık süper photoshop kullanıyon
sallamasyon resimler
Arkadaşlar ılk resme potoshop dıyenlere guluyorum dıkatlı bakın ps deil vede sız hiç nı gm ım verdığı drop görmedınız edıt drop o gm vermıs nerden mı bılıyoum cunku bende +9 warior eörıng gördum adam kendı dedı gm evrdı dıye vede kscw formatında duruyo bıdew unutmayın oynadığınız oyun K.O. ..................
Ohhh Koy +0 pp Kaktır Millete +7 pp diye hadi dupe desek dex 10 mu verir bence ne dupe ne gerçek sadece resim üzerinde oynama yapılmış
quote:
Orjinalden alıntı: C0nQuEr0R
Ohhh Koy +0 pp Kaktır Millete +7 pp diye hadi dupe desek dex 10 mu verir bence ne dupe ne gerçek sadece resim üzerinde oynama yapılmış
arkadsım dıyoumkı bende kscw olarka +9 we resmı var kscw üzerınde demı ps yapılıyo ..tövbe tövbee
uniqe takılar en son +5 olmuomuydu?
yuhh derim başka bişe demem
Dies de çok itemler war da, bu +7 pp biraz yapma-edit e benziyor.+7 de defansın 50 filan olması lazım değil mi ve de diğer resistans bonuslarının.Yapan acemiymiş biraz !!
quote:
Orjinalden alıntı: psychomanyak
Arkadaşlar ılk resme potoshop dıyenlere guluyorum dıkatlı bakın ps deil vede sız hiç nı gm ım verdığı drop görmedınız edıt drop o gm vermıs nerden mı bılıyoum cunku bende +9 warior eörıng gördum adam kendı dedı gm evrdı dıye vede kscw formatında duruyo bıdew unutmayın oynadığınız oyun K.O. ..................
Ewet Gm wermiş +7 yapmış ama ek özelliklerini deiştirmeyi de unutmuş dimi asıl sen resime hiç bakmadan yorum yapıyosun yukarıda yazmışlar zaten bug oluştuğu için +7 gibi görünüyo diye... İkinci resimde gerçek bende gördün aynı adamı aynı itemi satarken...
ı. resım made ın paınt onlar +0 pp nın ozellıklerı
al ben grafıkerım ama işi bılen alayan baksın bakım ps mı deılmı ps dıyen varsa kscw sını yollar .öt ederim
Up
her seye ps dersınız..dıer yazıları okumadn sadece baslığa bakıp sonrada cewapla ya bararak olmaz bu işler oynadığınız oynu bılın....
ii de Priest Pendantın +1 i var bende dex bonus 15 +7 sinde 10 dex bonus oluo nasıl iş bu ? ps olmasın ?
str +5 mi :S psssss warrior pendant +9 da
ohara falan oldum
bende istiyorum bunlardan 250 gr
İlk resim %100 ps uniqe takılar +5 de son bulur ve +0 pp nın özellikleri var Ama 2. rwsim doğru olabilir bende +0 ı var crystal necklace nin
10 hp bonus 150 mp 10 magic p. bonus
Ben priest pendalt ı 5-6 ay kullandım sadece + sı bug da kalmış o kadar aslından yani +0 dan farkı yoqtur cristal i hiç mi hiç hatırlamıorum ayrıca savaşta el morad castle ı işgal ettiğimzde mage in teki +3 mage earlinglerini pazara koymuştu ama bug oldugu için +8 yazıodu bilmeyenler :D
pardon ama ben mı yanlıs goruorum pp de +1 dekı ozellıkle +7 ıle aynı_?_