Beyler önce şu atılan cvp ları okuyn yorumunuzu ondan sonra yapın lütfen
PS deil Sadece bir Bug weeya bazı arkadaşlarımın demesi gibi Edit
burada diyorsunuz yok +1 war 15 dex bu +7 10 dex falan ya kardeşim PS deil diyoruz ne yorumlar yapıyosunuz
once butun msjları okuyun yorumunuzu ondan sonra yapın !!!!!!!!!!!!
sana kesınlıkle katılıyorum herkes ılk resımlere bakıp ardında da cevaplaya basıp sadece Ps yazıyo (coğunluk) bı okuyun da önce ondan sonra yorum yapı. bıde ben grafıkerım ps lık bı sey goremedım..ama coluk cocuk ne anlar!
hurfe yalan öle şey mi olur + siz pp ile özellikleri aynı +7 pp nin dex 10 su olur mu sizce özellikleri + sızınkine sahip
quote:
Orjinalden alıntı: ayucuk
İlk Resim Ps kessin +0 pp nin özellikleri war en azından bana öyLE Geldi 2. resim için birşey diyemicem o itemi hatırlamıyorum
aynen ilk resim ps ama cok acemi isi 1-+0 ozellikleri var 2-unique takılar en fazla +5 olur
2.resim icin yorum yok gercek olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: erenika
İKİSİDE PS ÇÜNKÜ UNİQUE TAKILAR EN FAZLA +5 E UPG EDİLİR İKİNCİ RESİM İSE AYRI BİR PS HİÇ BİR SERVERDE CN +2 TEZGAHA KONMAZ KONAMAZ
DİES DE PAZARDA MD+8 LER GLAVE +8 LER DOLAŞIYO NE OLDUĞUNU BİLMEDEN KONUŞMA BİRAZDA ŞU ADAMLARI DİNLEYİN BENİM HALİMİ Bİ TEK ONLAR ANLIYO ZATEN
resim le oynamıslar cok bellı dıkat edersenız bouslar aynı +0 la dıkkat edın bıraz plss herseye ınanmayın
quote:
Orjinalden alıntı: DupeWipe
pp +0 özelliklerinden faydalanarak ufak bi oynamayla yapılmış bir ps uniqe takılara +5 ten fazla basamassınız çünü basılmıyo diğerine bişi söyleyemeyeceğim yalanmı doğrumu
+7 pp ps değil....BU SADECE BİR BUG..ben de de +0 kekuri ring +9 olarak görünüyordu
hoynk diorm bole bişi olamas ps ama beısnowment beramuslusun galiba resim dies den crescent clanı var :)
Başlık OHHHHAAAAAA!!!!!! ama iteme değil size OHHHHAAAAAA!!!!!! demiş adam ... djats2 kardeşim 35435124215413546 kere anlatmıs bug demiş fakat aramızdaki sivrizekalı arkadaslarımız 3543512421541354635435124215413546 kere ps demekle djats2 yi canından bezdirmişsiniz
Oha
oehh!!!
quote:
Orjinalden alıntı: classorcc
resim le oynamıslar cok bellı dıkat edersenız bouslar aynı +0 la dıkkat edın bıraz plss herseye ınanmayın
o kadar zekisin yani bi bakışta anladın resimle oynamışlar ne ps den nede pc den bişi anlıyosan adam diilim ben
1.Resim ps kesin%100 yani +7 +sız özellikler taşıo 2.Resim şüpheli
walla dies bu aralar çokk iiiii piyası süperr mage ler rogue ler ss alıyolar elinee
quote:
Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow
Başlık OHHHHAAAAAA!!!!!! ama iteme değil size OHHHHAAAAAA!!!!!! demiş adam ... djats2 kardeşim 35435124215413546 kere anlatmıs bug demiş fakat aramızdaki sivrizekalı arkadaslarımız 3543512421541354635435124215413546 kere ps demekle djats2 yi canından bezdirmişsiniz
öpecem seni ya kardeşim işte ya beni anlayan biri
quote:
Orjinalden alıntı: Efsane34
quote:
Orjinalden alıntı: __king_of_diez__
c mi burası
+7 Pp +0 La Aynı Olmas Her Dupe Sandığında Cyperde Olmas Anladınmı
Ek olarak ;
+7 pp hiç olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: ætilla
1.Resim ps kesin%100 yani +7 +sız özellikler taşıo 2.Resim şüpheli
kardeş napam ille küfür mü edem anlaman için bak yukarda ne yazılmış artık sinir olmaya başladım ama
bırıncı resım ps felan deıldır o pp yi bende gordum
bug olmus attılladan ole dusmus ve dıes sonu kotu
ıkıncı resım gayet dogal malı krızde olan adam dupe ıle gecınen tabı dupe olmayınca kafayı yemıs