bır kere +7 pp yanlıs + 1 pp bıle 15 dex verıyo +7 pp 10dex verıyo o pp +0 ve fotosop
quote:
Orjinalden alıntı: alosss
bır kere +7 pp yanlıs + 1 pp bıle 15 dex verıyo +7 pp 10dex verıyo o pp +0 ve fotosop
sanada küfür ediyom şuan
HERKES YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYO RİCA EDİYORUM ŞURADA ATILAN MESAJLARI CVPLARI BİR OKYUN YORUMUNUZU ONDAN SONRA YAPIN LÜTFEN
quote:
Orjinalden alıntı: burak_fertek
pardon ama ben mı yanlıs goruorum pp de +1 dekı ozellıkle +7 ıle aynı_?_
yukarda +1 demsıım +0 olacak dı bole sacma bı topıc de acmayın acnaların topıclerıne de ıananmayın ole bı sey yok hadı dıyelım ozellıklerde tamam +7 resım gormedım ama adm tam ayarlamıs oyle koymus resmı pekı bunun pıyasada ne ısı var en kotusunden adm cok fakırlese acıl paraya ıhtıyacı olsa 50 gb den cok asırı rahat satar
quote:
quote:
pardon ama ben mı yanlıs goruorum pp de +1 dekı ozellıkle +7 ıle aynı_?_
yukarda +1 demsıım +0 olacak dı bole sacma bı topıc de acmayın acnaların topıclerıne de ıananmayın ole bı sey yok hadı dıyelım ozellıklerde tamam +7 resım gormedım ama adm tam ayarlamıs oyle koymus resmı pekı bunun pıyasada ne ısı var en kotusunden adm cok fakırlese acıl paraya ıhtıyacı olsa 50 gb den cok asırı rahat satar
senin de ne alien kaldı ne akraban hepsine ediyom burdan merak etme
ağlayacam şimdi nerden buluyomillet bunları be
quote:
Orjinalden alıntı: orhun1453
ya kardes +7 inanıomusn. kesnlikle ps. +7 yi sonra eklemişler yoksa + sı bile yok onun....
aynen katılyıorum cunki bonusları +1
yuhhhhh one öle 300 hp ya
yuhhhhh one öle 300 hp ya o 300 hp lik yüzüğü 1 lwlde giysenbile adam coşar ya offffff ya kardeş hangi server ya
PS
DUPE DUPE DUPE yada ps
OFFF OFF KARDEŞİM SİZİN HAKKINIZDA DÜŞÜNECEGİM YA ANLAMA KAPASİTENİZ YETMİYOR YADA TAM BİR N00B SUNUZ YAHU RESİMİ GORDUM HEMEN MSJ YAPAYIM DÜŞÜNCESİYLE HAREKET ETMEYİN LÜTFEN OKUYUN CVPLARI ONDAN SONRA YAZIN YAZACAGINIZI
ilk resim ps 1-uniquelerin sınırı +4tür 2-pp+0ın özellikleri war + bastıkça artar 3-210mna imkansız
ARKADASLAR
PS DEĞİL
OYUNDA BİR BUG OLUSMUS
IRON BOW +7 YE BAKARKEN BİRDEN PP YE CEVİRİNCE EKRANDA PP +7 OLARAK ÇIKMIŞ HALA PS DİYENLER VARSA DJATS2 NİN MSJINI ALDINIZ SİZ
quote:
Orjinalden alıntı: C.J.Sparrow
ARKADASLAR
PS DEĞİL
OYUNDA BİR BUG OLUSMUS
IRON BOW +7 YE BAKARKEN BİRDEN PP YE CEVİRİNCE EKRANDA PP +7 OLARAK ÇIKMIŞ HALA PS DİYENLER VARSA DJATS2 NİN MSJINI ALDINIZ SİZ