Şimdi Ara

Ohm meselelerinde bilgili arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Beyerdynamic DT 770 almayı düşünüyorum ancak araştırdığım kadarıyla 80 ve 250 ohm modelleri var ve heryerde kulaklık için amfi alınması gerektiği yazıyor ben scarlet 2i2 harici ses kartı için kayıt mix vs için kullanacağım bu ses kartımla amfi almadan kullanamazmıyım performans alırmıyım alamazmıyım bilgili arkadaşlar beni yönlenirirse çok sevineceğim az para değil 600 tl kulaklık ziyan olmasın param

• Pek tabii ki kullanabilirsiniz. Ancak egerki 250 ohmluktan alir ve ses kartinizda amfi kismi yoksa olabileceginden az kaliteyle kullanirsiniz.

Ha 80 ohmlugu alirsaniz amfiye bagimliligi azalir ve o kartta amfi yoksa dahi amfi gerekmez. En azindan amfili ile amfisiz 250ohm kadar farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    kartın amfili mi amfisiz mi olduğunu nasıl öğrenebilirim araştırdım ancak bulamadım
  • mysusam kullanıcısına yanıt
    Hakkında internette araştırarak tabii.

Kısaca baktığım kadarıyla bunda preamp var, o da mikrofon için sadece.

Önerim ucuz da olsa bir amfi almanız ve 80ohmluk bir 770 almanız.
  • ucuz yollu bir amfi derken açıkçası amfi konusunda hiç birşey bilmiyorum önerebileceğiniz varmı beni idare edecek çok sevinirim
    örneğinhttp://www.electromiles.com/behringer-micromon-ma400-ultra-kompakt-kulaklik-amfisi bu işimi görürmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysusam -- 25 Mayıs 2015; 18:08:20 >
  • mysusam kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir. Veya Fiio e10k da olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Evet olabilir. Veya Fiio e10k da olur.

bidiğiniz uygun fiyatlı yüksek ohmlu kulaklık var mı ? :)
    400 ohm üstü süper olur :)
  • starmaster kullanıcısına yanıt
    Öyle olmaz :)

Yüksek ohm demek onu sürmek için amfi gerekmesi demek olduğundan, adamlar da - yani firmalar - alıcının amfiye bağlayacağı kulaklığı ucuz tutmaz (hem kullanılan malzeme, araştırma geliştirmesi ve alıcının tercihi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.