Şimdi Ara

Ohm ve Spl Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yani Ohm Yüksek Olunca Ne Oluyor ??
    Cevaplarınızı Bekliyorum . . .

Saygılarımla . . .

• Ohm, bir direnç birimi.. Kulaklıklar için arttıkça ses kalitesinin artacağı söylenir, fakat onu da besleyebilen bir cihaz gerekir..

SPL de, sound pressure level, ses basınç seviyesi diye geçer.. Sesin yüksekliği veya bas oranı diye düşünülebilir, tam emin değilim..
  • ohm seviyesi ile ses çıkışının alakası olsa da bu kulaklıklar için geçerli değildir.Ses basınç seviyesi sesin yüksekliği olarak tanımlanabilir.Son olarak bu istatistiklere bakarak kulaklık almamanı tavsiye ederim ki ben aynı markanın birçok kulaklığını kullandım istatistikler ile tam tersi olan çok model kullandım.Örneğin ses gücünü belirten 110db lik bir kulaklık ile 116 dblik bir kulaklık arasında düşük birimli olan çok daha az ses vermesi gerekirken çok daha yüksek ses veriyor aynı zamanda ohm ile ses çıkışı arasında ohm arttıkça ses çıkışı düşer diyenler olacak bu kulaklıklar için geçerli bir durum değil.Ohm arttıkça kulaklıklardaki ses kalitesinin arttığı kesin gerçek olarak olmasa da izlenim ve deneyimlerim sonucu doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighteen -- 30 Mayıs 2008; 10:32:04 >
  • İlgilendiğiniz İçin Çok Teşekkür Ediyorum . .
    Saygılar Sağlık Dolu Günler . . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.