Şimdi Ara

Ohzmann Youtube kanalı için replaylar !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Replay'lerini videolarımda görmek isteyenler ohzmann@gmail.com a replay yollayabilir. Ancak birkaç dikkatinizi çekmek istediğim nokta var;

-Elinizdeki en iyi maç ya da sizin için çok fazla önemi olan maçlar ( açıklaması ile ).
    -Benim garajımda olmayan ve/veya videosunu koymadığım tanklar çok ciddi önceliğe sahiptir.
    -Varsa maç sonucu ekran görüntüleri ve/veya wotreplays.eu linki.
    -Üstteki bilgiler yoksa detaylı olarak maçla ilgili bilgiler ( toplam hasar, kill, spot, sektirme vs. )
    -Maçtaki önemli olaylar ve detayları / dakikaları
    Örnek : 14:00 Bat.Chat ammo rack
    11:00 Karşı takım komple A5'e rush yaptı
    10:00-8:00 Karşılık spot ve arty'lere hedef

Biraz yorumcu olalım bakalım maçlarınıza

• Ohzman çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohzman

Merhaba Arkadaşlar,

Replay'lerini videolarımda görmek isteyenler ohzmann@gmail.com a replay yollayabilir. Ancak birkaç dikkatinizi çekmek istediğim nokta var;

-Elinizdeki en iyi maç ya da sizin için çok fazla önemi olan maçlar ( açıklaması ile ).
    -Benim garajımda olmayan ve/veya videosunu koymadığım tanklar çok ciddi önceliğe sahiptir.
    -Varsa maç sonucu ekran görüntüleri ve/veya wotreplays.eu linki.
    -Üstteki bilgiler yoksa detaylı olarak maçla ilgili bilgiler ( toplam hasar, kill, spot, sektirme vs. )
    -Maçtaki önemli olaylar ve detayları / dakikaları
    Örnek : 14:00 Bat.Chat ammo rack
    11:00 Karşı takım komple A5'e rush yaptı
    10:00-8:00 Karşılık spot ve arty'lere hedef

Biraz yorumcu olalım bakalım maçlarınıza

dün e75'le tuhaf bir maç oldu burdan göndereyim:)

http://wotreplays.eu/uploader/erdem_/id/398446

maçın konusu, tek taraftan ilerleyen takımını yenilgiden kurtaran mağrur e75

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drazy -- 5 Eylül 2014; 15:11:19 >
  • ohzman şişirilmiş bir balondur

Edit: Yanlış anlama ohzman sesin gerçekten çok güzel. Video çek, ama böyle efsane oyuncuymuş gibi de davranma lütfen. Emeğe saygı

Edit2: Yanlış anlaşılma olmasın tekraren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanguru_kesesi -- 21 Ağustos 2014; 18:08:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanguru_kesesi

ohzman şişirilmiş bir balondur

Edit: Yanlış anlama ohzman sesin gerçekten çok güzel. Video çek, ama böyle efsane oyuncuymuş gibi de davranma lütfen. Emeğe saygı

Davranisin cok yanlis,kendisinin bir kac macini izledim izleyenlerin ogrenilebilecekleri seyler var.Belki sen begenmiyor olabilirsin ama bu sana burada boyle sozler soyleme hakkini vermez
  • E zaten belki bu yüzden bende olmayan tank avcısı, kmt, hafif tank ve diğer bilimum tank videolarını istiyor olabilir miyim acaba ? Daha iyi ama gün yüzü görmemiş maçları insanlarla paylaşmak için ? ( Hem quicky hem de jingles'ın yaptığı gibi- ayrıca jingles ne ego ne efficiency ne de oyun olarak super unicum değil, olayı mükemmel anlatması ve betimlemesi sonuçta- ki kendi de kabul ediyor )

Özellikle yayında yaptığım hataları da anlatıyorum. Agresif oyunu seven bir adamım sonuçta, hiç bir maçımda da BÖN DÖNYANÜN EN İYİ WÖTÇÜSÜYÜM; TÜRGÜN GÜCÜNÜ DÖNYAYA GÖSTERİYOMH demedim zaten.

Spikerlik kursuna gitmiş bir insanım, oyunu "genel olarak" iyi oynadığıma ve yorumladığıma inanıyorum. Bu şekilde hem bu spikerlik hobimi geliştirmeye, hem de oyun hakkında bilgi sahibi olmak isteyen varsa onlara kendi kişisel tarzım üzerinden oyunu göstermeye - taktik verip, tank tanıtmaya çalışıyorum.

Arada sırada yorumundaki gibi bazı şeylerimin battığı insanlar çıkıyor, olabilir - sevmeyebilirsin. Ama ben hiçbir zaman efsane oyuncuyum demedim. Sanırım başkalarının benim için yaptığı yorumlara cevap veriyorsun ama sonuçta bana laf söylüyorsun. Unutma ben hiçbir zaman efsaneyim demedim. Ancak çok iyi bir atış sonrası dalga geçerken geyik yaparım süpermiş gibi.

Her 2 videoda bir KV-2 koyan adamım lan ben, trollün daniskasyım, oyunu da eğlenmek için oynuyorum bu nedenle de fazla maçım yok hatta. Bu nedenle relahx

Hadi eyi günner

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

http://www.noobmeter.com/player/eu/Ohzman/500132654/
  • quote:

kendisiyle plat yapma şansına sahip olmuş biri olarak yorumum..ohzman gerçekten iyi bir oyuncudur maçın kritik yerlerinde plat arkadaşlarınada ne yapmaları gerektiğini söleyip maçı bir çok kez sayesinde çevirdiğimiz oldu..hee olmadımı kötü oynayıpta ilk ölen tank tabiki oldu ama inanın öldükten sonra kusura bakmayın benim hatam,kötü oynadım deme erdemine sahip bir insandır..o yüzden ona balon demek çok büyük bir haksızlık..ayrıca ses tonu ve maç anlatışınada hayranım..karimi'den selamlar..

• Alt tier tankların replaylarını yayınlayacak mısınız yoksa sadece tier 10 replaylarını mı istersiniz?
  • Çok uslu çocuk oldum ama beni hiç bir zaman orada bir M4 Sherman beklemedi Spikerliğin hakkını vererek yapıyorsun
    Sana niye hep Gulyabani eşlik ediyor onu sormak istiyordum birde
    @Ohzman
  • Ohzman gayet severek takip ettiğim (her nekadar wotu xbox360'da oynuyor olsamda)bir oyuncu ve Ohzman şişirilmiş bir balondur lafın bence çok saygısızca bir yorum zira Ohzman videolarında yaptığı hatalarıda söyleyebilen birisi ve onu şişirmeye gerek yok oyuncu olmasa o istatistiklri öyle şişkin olmaz.İyi oyuncuların bile Ohzman hakkındaki ilk yorumu TR'de oyun içinde mor diye tabir ettiğimiz ilk kişilerden ama agresif oyun yapısı ve ram yapma hastalığı tek eksisi derler ama o agresifliği ve gerektiği yerde ram yapma olayını genelde iyi ayarladığından tırt bir oyuncu olarak kalmamış bunları söylememiz onu şişirmez ortada güzel yapılan bir iş varsa tebrik etmek denir.Bence gayet eğlenmek için oynayan ama aynı zamanda her insanda olduğu gibi kazanmak için herşeyi yapan bir oyuncu kimseye bişey kanıtlıyor gibi bir hali yok onlarca videosunu izledim ama sanırım sen yanlış anlamışssın birader kendini efsaneymiş gibi gösterdiği manasını hiçbir videosundan çıkaramadım ve kimsede şişirmiyor oda insan ve onunda hataları var ama birçok kişiye göre az sayıda bu yüzden üst seviye bir oyuncu oyunla ilgili bilgilendirmesini demiyorum bile zaten en iyi olan kısım o anlatım sen git quickbaby izle gerçi bende izliyorum fakat bizim içimizden çıkanları neden hazmedemeyiz millet olarak anlamıyorum.Elin yabancısı Ohzman kadar oynasa kral ilan edersiniz!!!

• İyi bir oyuncu , videolarını keyifle izledim izliyorum sakın bırakmayasın oyunu önceleri kadar sık oynamasamda video izlemek gayet keyifli oluyor...
  • seni buralarda görmek çok güzel
  • Fazla söze gerek yok. Tavuk mu yumurtadan çıkar, yoksa yumurtamı tavuktan çıkar. Bunlar Ohzman'ı ilgilendirmez. O işini yapar geçer. :D Abi gayet de güzel ve sevilerek izleniyosun. Sıkılmadan ard arda 10larca videonu izleyebilirim. Başarılarının devamını dilerim.
  • Hizli ve bir o kadarda zevkli bir oyun.
    http://wotreplays.com/site/1115656#severogorsk-gurcell-elc_amx

Ayrica bir cok kisinin merak ettigi SturmTiger tankininda tam yerini gosteren bir video.
  • Bence gayet güzel oyun oynuyosun çekemediler halat koptu sen boşver konuşanları hem aydınlatıcı hemde sende taktik alıyoruz

• s.a kolay gelsin bilader paylaşım sitesinde bir kaç videonuza denk geldim güzel çalışmalar gerçekten oyunlarda da döktürmüşünüz lakin bizler acemi oyuncularız tanklarımız m3lee-kv1 amx40 bunlarlada bir kaç video eklerseniz gerçekten faydalı olur çogu takipçiniz acemi oyuncu bizlerin tankları m3lee dir pz4 dür olsun olsun is dir ciddi manada bir amx40 paylaşımı bekliyoruz sizden kolay gele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapkankaan -- 14 Ekim 2014; 13:28:11 >
  • eski replayleri de kabul ediyormusun ? geçmiş sürümlerdekiler yani ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.