Şimdi Ara

Okan Üniversitesine gelmeyin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversitesi tercih döneminde olduğumuz için bu konuyu açıyorum. Eğer gerçekten hayatınızda mantıklı bir şey yapmak istiyorsanız gelmeyin bu okula. Aşağıda sayacağım nedenleri iyi okuyun. Bunların hepsini bizzat ben yaşadım. Nefretim bu denli büyük olmasaydı yazmadım zaten. Bu okul bana intiharı bile düşündürttü öyle diyeyim yani.
    -Bir bölüme sırf 1 sene daha fazla para kazanmak için hazırlık koyuyorlar.
    -Öğrenci işleri sürekli sizi başından savmaya çalışıyor. Misal en ufak bir olayda fakülte sekreterine gönderiyor. İşin ilginci fakülte sekreteri de sizi öğrenci işlerine gönderiyor.
    -Para ödeme konusunda inanılmaz acımasızlar. Misal bu dönem yeni bir sistem çıkardılar. Yanınızda anne, babanız hariç kefil bulundurmak zorundasınız. Atıyorum yıllık 30.000 lira para ödüyorsunuz. Size kim kefil olabilir bu denli bir miktar için? ve kefil bulamazsanız kayıt olamıyorsunuz seneniz gidiyor.
    -Gerçekten sallamıyorum, her yıl okul ödemesine 1000 lira zam ekliyorlar.
    -Başarı bursu almayı çok fazla beklemeyin çünkü benim girdiğim yılda başarı bursu içi ortalamanızın 3.40 olması gerekirken şimdi 3.60. Bir de bu sadece %10 indirim.
    -Parayı ödeyemezseniz okul sistemini kapatıyorlar. Yani ne bir belge isteyebiliyorsunuz ne notlarınızı görebiliyorsunuz ne de ders seçimi yapabiliyorsunuz.
    -Erasmus'a gitmeden önce sırf ders eşleştirmedikleri için dönemim uzayacak. Düşünebiliyor musunuz, O kadar çabalayıp erasmusu kazanıyorsunuz ama gelince dekan sorun çıkartıyor. Ha bir tek Erasmus ofisi iyi çalışıyor o kadar.
    -Üniversitenin başarı ortalaması o kadar düşük ki bu sene kpss ortalaması 55 civarında.
    -Üniversite parayı ödemediği için öğretim üyeleri okuldan teker teker gidiyorlar. Az maaşı bile kabul eden dandik öğretim elemanları okula geliyor.
    -Kampüsü çok uzak, 4 yıldır hayatımdan günlük gidiş geliş 2 saat gidiyor. Allahın tepesine kurmuşlar okulu.
    -Bir tas çorbaya bile 5 lira ödüyorsunuz gerisini siz tahmin eden. Kantinde 1 liralık çikolata için 2 lira ödersiniz.
    -Kütüphanesi bir halta yaramaz. Depo katında sıcaktan kavruluyorsunuz.
    Ya daha anlatamadıklarım çok. Mali işlerdeki çirkef karı cebimdeki son parayı da alıp beni herkesin içinde rencide etmesinden dolayı mali işlere giderken ayaklarım titriyor. O gün patlamamak için kendimi zor tuttum. Okul sadece büyük bir ticarethane. Param çok paramla rezil olmak istiyorum diyorsanız sizin bileceğiniz bir iş. Ama aklınız varsa gelmeyin. Ayrıca çevrenize de söyleyin gelmesinler. 1 kişi kurtarsak bile kârdır.

• bahsettiğin bütün sorunlar parayla ilgili paran yoksa neden özel üniye gidiyorsun ki
    özel üniler parası olanlar için parayı fazla fazla versen hiçbir sorunun olmazdı
  • @fbfb959
    Bilgilendirme için teşekkürler. Şuraya da yazarsanız daha fazla insan görür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koç vs Hacettepe
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.