Şimdi Ara

OKB HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okb rahatsizligi olan varmi varsa nasil tedbir aliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Antidepresan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faverin 100 mg bir tane sabah
    Bir tane aksam

• Antidepresan almak gibi bir mallık yapma

• 1,5 sene düzenli olarak antidepresan kullandım tam olarak geçti diyemem. önce iyi bi psikiyatr sonra da iletişimi tutturdugun bi psikolog lazim

• Prozac

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hemoroid hakkında yardım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tedavi olma gereği duymadım hiç alıştım

• Bende de var bu sebeple sınavı kaybettim diyebilirim ama benimki cidden ağır bir durumdu sadece lisede 2-3 okuldan atıldım.

Tedavisi antidepresandır fakat sevgilisinden ayrılıp tribe girenlerin kullandıklarından değildir genellikle yan etkileri ağırdır çok uyursun terlersin kabızlık ağız kuruluğu vs. Allah yardımcınız olsun özel sorularınız varsa mesaj atabilirsiniz.

• rosamaria4 R kullanıcısına yanıt
    Benim 5. Sene hala tam geçmedi.. daha da uzun sürebiliyor

• Neden mallık olsun dostum tedavisi bu. Ama tabiki doktorun kendisi okb tanısı koyarsa kullanabilir. Günümüzde önüne gelen sinirli mutsuz kullanıyor bu yanlış.

• Bilişsel davranışçı tedavi öneririm. Kitabı var bunun biraz uygulamıştım, bu yaz tam bitiririm.

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Okbsi olan 10 kişiden ancak 1 - 2 tanesi gerçekten ağır vaka oluyor. Okb nadir bir şey değil. Gayet yaygın.
    Antidepresan okbyi geçirmez. Sadece seni rahatlatır. Rahatlatır ama hayatından daha çok şey alır.
    Benim de okbm var yaklaşık 10 yıldır. Antidepresan hiç almadım, almayacağım da.

• Bende de var 2 tane antidepresan aliyorum suan :( Cok zor bi durum Allah yardimcimiz olsun

• Vardi tedavi oldum kafam rahat surekli ellerimi yikiyordum cildim hassas oldugu icin cok fazla etkileniyordu ozellikle soguk havalarda kaniyordu cok fazla

• Sizinki çok zararlı bir okb değilmiş en azından benimki saldırganlıktı sokağa bıçakla fırlayan adamlar gibi youtubea düşme ihtimaliyle yaşadım

• Merhaba hocam.Öncelikle ilk diyeceğim şey şuan da günümüz pskiyatri camiası tarafından tamamen varsayımlar ile kabul edilen ve buna yönelik bir çalışma izlenen bir psikolojik bozukluk bu. Beyinde ki Mutluluk veren hormon olarak bilinen Serotonin eksikliğinden kaynaklanıyor diyorlar fakat hiçbir şekilde ellerinde bir bulgu yok tamamı ile tezden ibaret. Antidepresan ilaçlarına durumun çok çok çok ağır değilse asla bulaşma bu ilaçlar insanları tedavi etmiyor 10 sene kullanıp hala tam geçmedi diyenler var çünkü beyin gibi Hiperkompleks bir yapıyı henüz tam manası ile çözebilmiş değiliz bunun beraberinde biz bazı şeyleri tedavi etmek isterken bazı şeyleri de bozuyoruz.Bu ilaçlar sadece sana Plasebo yaşatır. Bunlar senin ne yapmaman gerekenler hocam emin ol dediklerimi dinle.
  • EY MARAZ-I VESVESE İLE MÜPTELÂ! Biliyor musun, vesvesen neye benzer? Musibete benzer. Ehemmiyet verdikçe şişer; ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür; küçük görsen küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder; havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir; mahiyetini bilsen, onu tanısan, gider.

Okb için kesinlikle ilaç kullanma şu videoyu izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meturan. -- 8 Haziran 2019; 12:12:2 >

• KamyonlaDriftÇekenAdam kullanıcısına yanıt
    Kardeş tedavisi antidepresan değil
    OKB=VESVESE

İzle videoyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.