Şimdi Ara

OKB ilaçsız nasıl geçer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 takıntım var. fiziksel olarka rahatsızlık veren. acaba ilaç kullanmadan nasıl yenebilirim. özellikle uyuymak için yatağa gidince ortaya çıkıyorlar

• meditasyon dinle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • platonik aşık olmuştum birine gerçi ne kadar platonik olduğu tartışılır
    antidepresan kullandım bir de gönüllü olarak bir şirkette staj yapmaya başladım ve unuttum
    aşk da bir takıntı olduğu için bu konuya yazdım
    gerçi bu sefer da başka birinden hoşlandım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsinwhitesatin -- 21 Ağustos 2017; 9:47:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

platonik aşık olmuştum birine gerçi ne kadar platonik olduğu tartışılır
    antidepresan kullandım bir de gönüllü olarak bir şirkette staj yapmaya başladım ve unuttum

kanki afferdesin aşkı ... bende manuel nefes alma sorunu var gece yatağa girince mod otomatikten manuele geçiyor, cidden hayatı çekilmez kılıyor. tekrar başladı. bi 4 ay gitmez şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: the phantom of the opera

quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

platonik aşık olmuştum birine gerçi ne kadar platonik olduğu tartışılır

kanki afferdesin aşkı ... bende manuel nefes alma sorunu var gece yatağa girince mod otomatikten manuele geçiyor, cidden hayatı çekilmez kılıyor. tekrar başladı. bi 4 ay gitmez şimdi

düşman çiçeğine :S

• Bilişsel davranışçı terapi ile psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanmadan yenebilirsin. Yapan psikiyatrist bulmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spora başla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kekemelik nasıl geçer?
    2 hafta önce açıldı
    Dehb ile nasıl yaşarım?
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saat Mahkumu

Bilişsel davranışçı terapi ile psikiyatrist kontrolünde ilaç kullanmadan yenebilirsin. Yapan psikiyatrist bulmak lazım.

psikologlar yapıyor o dediğin terapiyi
  • Bende de okb var. Çok saçma takıntılarım var. Tekrarlanan düşünceler. İçimden sayı sayma, plaka okuma, cümlenin kelimelerinin yerini değiştirme, alt yazılı film dizi izlerken o cümleleri kafada gruplandırıp okuma gibi. İnsanları da kafaya çok takıyorum. Niye böyle baktı niye böyle söyledi gibi durduk yere aklıma geliyor sinir oluyorum. Hayatımı baya olumsuz etkiliyor beynim rahat değil. Yenmeye çalıştım ama emin ol kendin yenmen imkansıza yakın. 1 hafta önce psikiyatriye gittim ilaç tedavisine başladım. 1 hafta olmasına rağmen hafiften etkilerini hissediyorum. Bu ilaçlar 3 haftadan sonra tam etkisini göstermeye başlar. İşe yarayacağına inanıyorum baya güzel ilaçlar. Sana tavsiyem mutlaka psikiyatriye git ilaç kullan. İlaç kullanmaktan korkma çok faydası oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirosana

Bende de okb var. Çok saçma takıntılarım var. Tekrarlanan düşünceler. İçimden sayı sayma, plaka okuma, cümlenin kelimelerinin yerini değiştirme, alt yazılı film dizi izlerken o cümleleri kafada gruplandırıp okuma gibi. İnsanları da kafaya çok takıyorum. Niye böyle baktı niye böyle söyledi gibi durduk yere aklıma geliyor sinir oluyorum. Hayatımı baya olumsuz etkiliyor beynim rahat değil. Yenmeye çalıştım ama emin ol kendin yenmen imkansıza yakın. 1 hafta önce psikiyatriye gittim ilaç tedavisine başladım. 1 hafta olmasına rağmen hafiften etkilerini hissediyorum. Bu ilaçlar 3 haftadan sonra tam etkisini göstermeye başlar. İşe yarayacağına inanıyorum baya güzel ilaçlar. Sana tavsiyem mutlaka psikiyatriye git ilaç kullan. İlaç kullanmaktan korkma çok faydası oluyor.

Bu adamın daha dediğini yapma, çok monoton saçma sapan heyecansız bir hayat istiyorsan tabi o zaman başka.

İlaçlar seni öleceğin güne kadar duygu ve düşüncelerini dondurmaktan başka bir işe yaramaz sana olumlu düşünceler katmaz

Çok daha fazlasını istiyorsan bununla savaşmalısın savaşmak daha heyecan verici emil ol...

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnrysn

quote:

Orijinalden alıntı: Kirosana

Bende de okb var. Çok saçma takıntılarım var. Tekrarlanan düşünceler. İçimden sayı sayma, plaka okuma, cümlenin kelimelerinin yerini değiştirme, alt yazılı film dizi izlerken o cümleleri kafada gruplandırıp okuma gibi. İnsanları da kafaya çok takıyorum. Niye böyle baktı niye böyle söyledi gibi durduk yere aklıma geliyor sinir oluyorum. Hayatımı baya olumsuz etkiliyor beynim rahat değil. Yenmeye çalıştım ama emin ol kendin yenmen imkansıza yakın. 1 hafta önce psikiyatriye gittim ilaç tedavisine başladım. 1 hafta olmasına rağmen hafiften etkilerini hissediyorum. Bu ilaçlar 3 haftadan sonra tam etkisini göstermeye başlar. İşe yarayacağına inanıyorum baya güzel ilaçlar. Sana tavsiyem mutlaka psikiyatriye git ilaç kullan. İlaç kullanmaktan korkma çok faydası oluyor.

Bu adamın daha dediğini yapma, çok monoton saçma sapan heyecansız bir hayat istiyorsan tabi o zaman başka.

İlaçlar seni öleceğin güne kadar duygu ve düşüncelerini dondurmaktan başka bir işe yaramaz sana olumlu düşünceler katmaz

Çok daha fazlasını istiyorsan bununla savaşmalısın savaşmak daha heyecan verici emil ol...

Birader bilip bilmeden konuşma. Bu tür hastalıklar öyle kendin yen demekle geçmiyor. Ayrıca bu ilaçlar insanı ot gibi de yapmıyor ki daha önce de kullandım. İnanılmaz faydasını gördüm. Yaşam kaliten artıyor resmen. Ne boş konuşuyorsunuz arkadaş. Herkes doktor sanıyor kendini.

• nightsinwhitesatin kullanıcısına yanıt
    Psikologlar da yapıyor olabilir doğrudur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.