Şimdi Ara

Dehb ile nasıl yaşarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dikkat eksikliği bozukluğuna sahibim yani halk arasında bilinen tembellik değil bozukluk var psikiyatri teşhis koydu 3 ay ilaç kullanmıştım. İlaç çok iyi yapmam gerekenleri yapıyorum saatlerce ders çalışabiliyorum ama beni hissizleştiriyor bundan dolayı ilaç kullanmak istemiyorum. İlaç içmeden de ders olsun başka bir konu olsun dikkatimi veremiyorum yani istikrarım olmuyor hiçbir konuda ne yapacağımı bilmiyorum. Bu bozuklukta ilaçsız düzelmiyor. Bu arada ilaç tedavi için değil günü kurtarmak için yani geçmeyecek bir durum ne yapacağımı bilmiyorum.

• gastamonu gastamonu dehb dehb dehb

ilaçsız yapılabilecek tek şey var, yapman gereken işlerin senin için en zevkli şeyler haline gelmesi. yani dikkat dağıtmak istediğinde kullanacağın hiçbir yolun olmaması gerekiyor. telefon yok, tv yok, oyun yok. beynin bir şeyle uğraşmak zorunda olduğunu biliyor, "napalım bari, ders de fena değilmiş" dedirtene kadar canının sıkılması lazım.

• Ben yaşıyorum, bir olay üstünde pürdikkat çalışırken, 15 dk sonrasında youtube da balık videosu izleyebiliyorum. Yaşanmayacak bir şey değil. Kendine görevler verip tamamlamazsan hayatını kendine zindan edersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.