Şimdi Ara

Okcu-???? YArdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2-3 sorum olucak bastan söliim EZİİİM o yuzden muhauha ban ban gibi sacma ifadeler kullanmayın

Sorular

1) Okcu Acıcam Simdide Str/mi İnt mi Olcam??. Armor mu Garment Mi Dierinden mi giyecem ?
    2) Basta Force'dan fire mi cold mu light mı veriim ?
    3)Bide ben bi tane 21 lvl blade kastım str onun skilleri biraz karısık verdimde sıfırlayıp onu okcu yapabilirmiyim?

• Ust Konudan Devam Edelim.

Konu Yanlıs Yerde.
  • 1: str ver garment giy

2: fire kullan

3: boşver zaten ezikmiş sıfırlama yerine yeni char kasarsın daha kısa sürer..

benim tavsiyem bu şekil..
  • kardeş bence bowcu açacaksan hybird aç 5:1 olmanı yavsiye ederim

ama ben illa full int veya full str olacam diyosan bow açma bence

5:1 bow olursan moblarda çok rahat edersin ayrıca unique de düşünürsen daha rahat olur

force skillerinide fire gitmeni tavsiye ederim.cold yavaşlatıyor fakat seri olmuyor

iyi forumlar kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeatMyBow

kardeş bence bowcu açacaksan hybird aç 5:1 olmanı yavsiye ederim

ama ben illa full int veya full str olacam diyosan bow açma bence

5:1 bow olursan moblarda çok rahat edersin ayrıca unique de düşünürsen daha rahat olur

force skillerinide fire gitmeni tavsiye ederim.cold yavaşlatıyor fakat seri olmuyor

iyi forumlar kolay gelsin

krds senin dediklerinden 2-3 kelime anca anladım :D desem yerdiri mob ne ? 5:1 noluo? ayrıca 21 lvl kasmak bana ölüm geldi tkrr zor olurum gibi gelio? bide bişi dicem skillerimi buraya kysam bi yorumda bulunsanız oyundan soruomda kmisi ii dio kimisi kötü anlamadım ???
  • Kardeş bow bence hiç kasma çünkü action yok bowda diyorsan illa bow kasacam diye bence şöle yap

7:1 git 7 str 1 int git yani 7 kere str ver 1 kerede int ok
    skiller konusunda;bence ana skill lighting olsun hem hızlı olursun hemde güzel skiller var lightda
    diğer chara devam etme
  • 1:) okçu olucaksın ve sen pvpde de iyi olmak istiyorum önüme gelini yıkmak istiyorum dersen STR ama ben noob olmak istiyorum sadece hızlı lvl atlamak istiyorum pvp umrumda değil dersen İNT
    2:) SRT OKÇU OLCAKSAN LVL 9 DA SKİLLERİNİ BIRAK VE FARMA BAŞLA İLERDE ÇOK SAĞLAM OLURSUN VE GARMENT GİY AMA İNT NUKER ARCKER OLUCAKSAN ( HİÇ TAVSİYE ETMEM) ARMOR GİYİN ÇÜNKÜ DAMAGE AZ VURURLAR
    3:) STR ARCHER OLDUN DİYELİM KESİNLİKLE FİRE + PACHEON + COLD OL FİZİKSEL ATAK + ATTACK RAİTİNG ARTARSAN SEN 10 NUMUMARA ÇAR OLURSUN ÇÜNKÜ HİT RATİO OLDUKÇA ARTAR KESİNLİKLE FİRE: ANA SKİLL ELYAKMASI OLUCAK+ COLD KALKAN SKİLLERİ ÇOK İŞE YARAR TAVSİYEM:

LVL 9 DAN 5 GAP FARM
    ELBİSE GARMENT + ANA SKİLL: FİRE+ KALKAN SKİLLERİN : COLD+ İLERLETE BİLİRSEN HEUKSAL PASİVİ ÇÜNKÜ STR BAYA Bİ VERİYOR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acil yardım dress
    16 yıl önce açıldı
    charım kayboldu yardım pls
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [img=http://img524.imageshack.us/img524/7659/skillforcenp0.th.jpg]
    bu işte benim blade char'ın skilleriynen forceları.bide bu farm işiini anlayabilmiş deilim kaca kadar biriktircem ne zmn vericem skilleri ? ayrıca bu okcuda traderlık thieflik hunterlik felan nası olur ii iş görürmü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::KHOR:: -- 20 Mayıs 2007; 15:16:20 >
  • Yok Kardeşim Sakın Okçu Olma Hiç Bir İşe Yaramıyo Bak Benim Gibi Ol Blade.
  • ya blade'im var iştede skilleri yanlıs verdim gibi bu blader rehberinde nomad vermiş ya ben ona bakmadan vermiştim resimdeki gibi işte o yuzden diom okcumu kassam 0'dan die
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::KHOR::

arkadaslar 2-3 sorum olucak bastan söliim EZİİİM o yuzden muhauha ban ban gibi sacma ifadeler kullanmayın

Sorular

1) Okcu Acıcam Simdide Str/mi İnt mi Olcam??. Armor mu Garment Mi Dierinden mi giyecem ?
    2) Basta Force'dan fire mi cold mu light mı veriim ?
    3)Bide ben bi tane 21 lvl blade kastım str onun skilleri biraz karısık verdimde sıfırlayıp onu okcu yapabilirmiyim?

KARDEŞ BEN SP FARMLA İŞE BAŞLADIM
    1) OKÇU AÇACAKSAN İNT Çİ OLMAN LAZIM VE ARMOR GİYMEN LAZIM NEDEN DİYE SORACAKSAN CANIN AZ OLDUĞUNDAN SANA FAZLA VURMAMALARI LAZIM

2) BENCE BAŞTA BİR COLD U AÇ ÇÜNKÜ KARŞINDAKİNİ DONDURMAN LAZIM GELİP YANINA SENİ FAZLA YAMULTMASIN

3) YİNE BENCE UĞRAŞMA ONUN İÇİN O SENİN YAN CHARIN OLSUN ÇÜNKÜ DÖNMEN İÇİN HEM STR Yİ GERİ ALAMAZSIN HEMDE BÜYÜLERİ GERİ ALMAN İÇİN HEART TOPLAMAN LAZIM NPC DEN GÖREV ALARAK BUDA UZUN SÜRER

EĞER ÖZELİME YENİ CHARININ nick İNİ YAZARSAN OYUNA GİRİNCE SENİ BULUR DAHA ÇOK YARDIM EDERİM

• quote:

Orjinalden alıntı: Intella

Ust Konudan Devam Edelim.

Konu Yanlıs Yerde.

+1

Üst konuda okçu rehberi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.