Şimdi Ara

Okçuluk hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben okçuluğa başlamak istiyorum kendi imkanlarıma ama bütçem kısıltı çok mükemmel bir yay alamam geologic initech 2 yay almak istiyorum boyum 1.80 bu yüzden XL boyunu alacağım bu yayı tavsiye eder misiniz?

xl boyun gücü 28 db imiş ona göre ok almam gerekli. bu yay setinin yanında ekipman setinide alacağım geriye sadece oklar kaldı okların farklı farklı boyları falan filan var karbondan yapılmışı falan var okları nasıl almalıyım?

Son soru bana okçuluk kursu için istanbulda bir yer önerebilir misiniz?

• up
  • up
  • bende başlıcam okçuluğa mesajım bulunsun belkim bilgi sahibi olurum biraz

1,86 boyum var bu oklarda en büyüğü XL mı ? elimde ufacıcık kalsın istemiyorum okun biraz yapılıyımdır, kas değil kilo varda :D
  • Full str ver

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerede oturuyorsun?
  • Maltepe stadında veriliyor okçuluk kursu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Portal Hakkında Bilgi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Okmeydanı Okçular tekkesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92735017&p=1#97929050

mesajıma bak ayrıca ok boyu kol boyunla alakalı ve db den kastın lbs se eğer 28 başlangıç için ağır gelebilir yazdığın yaya bakmadım başlangıç için tahta yay iyi olur ucuz ve maliyeti az okda karbon ok boyun bana yakın 1.70 küsürüm 10 numara ok kullanıyorum ama dediğim gibi kol boyuyla alakalı yinede bi yer bulmaya çalış iş tamamen senin çalışmana bağlı okçuluk zordur biri sana gösterir ve at der sonra hep ok atman gerek başka şekilde ileröeyemezsin arada bi hocan sana hatalarını söyler o kadar dediğim gibi kendinde yapabilirsin ama tekniği yanlış oturtursan hem düzelmesi zor olur hemde okların istediğin gibi gitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

bende başlıcam okçuluğa mesajım bulunsun belkim bilgi sahibi olurum biraz

1,86 boyum var bu oklarda en büyüğü XL mı ? elimde ufacıcık kalsın istemiyorum okun biraz yapılıyımdır, kas değil kilo varda :D

Kiloyla okçulukun bi alakası yok ok boyu kol boyuyla alakalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.