bi arkadaşım oki c3600 renkli yazıya chip takmadan drum toner ve fırına kullanıcı paneli üzerinden reset atılabilecegini söylüyor acaba bu dogrumudur.....selamlar
merhaba oki c3600 için drum reset chip ve oki c3600-oki mc360 toner dolumu,toner dolum,renkli toner dolum,www.renklidolum.com da vewww.okidolum.com da var.herkese iyi çalışmalar.
şu anda piyasada bulunan çipler yazılım probleminden dolayı çalışmıyor bu tavsiye ettigin çipleri sen denedinmi çalışıyormu
% 100 çalışıyor yaklaşık olarak 50 takım satıldı bu çiplerden.hiç sorun yok.www.renklidolum.com-www.okidolum.com-www.renklitonerdolum.com
arkadaşlar geçenlerde aradım bu dediginiz yerleri adamlar sanki malını satmak istemiyor bana ne iş yaptıgımı sordular dolumcuyum dedigimde biz sizi ararız dediler ve hala arayacaklar dolumcuya malzeme satmak istemiyorsan o internet sitesini ni ye yaptın ?
quote:
Orijinalden alıntı: epsiloncopy
arkadaşlar geçenlerde aradım bu dediginiz yerleri adamlar sanki malını satmak istemiyor bana ne iş yaptıgımı sordular dolumcuyum dedigimde biz sizi ararız dediler ve hala arayacaklar dolumcuya malzeme satmak istemiyorsan o internet sitesini ni ye yaptın ?
Söylediğin iyi oldu. Bende C3600 için onlardan sipariş verecektim. İlgisiz kişiler prim yapmamalı bence.
quote:
Orijinalden alıntı: halis yıldız
merhaba oki c3600 için drum reset chip ve oki c3600-oki mc360 toner dolumu,toner dolum,renkli toner dolum,www.renklidolum.com da vewww.okidolum.com da var.herkese iyi çalışmalar.
FİYATLAR PİYASANIN İKİ KATI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme