ya oks de 3 fen 1 turkce yanlışı yaptım balıkesir ziraat bankası fen lisesini kazanabilir miyim_? kazanamazsam yapmaya hazırım
bence ilk önce balıkesir ziraat bankası fen lisesinin istediği puana bak daha sonra puanını hesapla anlarsın zaten
Fen 21 Türkçe 23.67 gerisi full diyorsan kazanırsın.
saolun cok rahatladım
merak ettiğim şey acaba bakın ben bu kadar net yaptın beni kıskanın demek mi yoksa cidden 4 yanlışla fen lisesini kazanıp kazanamayacağına emin olomayacak kadar ................................
Kazanınca ne olacak sanki?Lise değilmi al birini vur ötekine.Düz liseden farkı olduğunu sanmıyorum,diplomasında da bir fark yok.Zamanında izmir'in en iyi anadolu liselerinden birini kazandım aldığım puanla istediğim atl'ye girebilirdim.Lisede çalışmayınca üniversite olmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: isamel03
merak ettiğim şey acaba bakın ben bu kadar net yaptın beni kıskanın demek mi yoksa cidden 4 yanlışla fen lisesini kazanıp kazanamayacağına emin olomayacak kadar ................................
Düz liseden farkı olduğunu sanmıyorum,diplomasında da bir fark yok.
Dostum yapma yahu :D
Bilmeyen biri okusa, ciddiye alıcak..
quote:
Orjinalden alıntı: Calpi84
Kazanınca ne olacak sanki?Lise değilmi al birini vur ötekine.Düz liseden farkı olduğunu sanmıyorum,diplomasında da bir fark yok.Zamanında izmir'in en iyi anadolu liselerinden birini kazandım aldığım puanla istediğim atl'ye girebilirdim.Lisede çalışmayınca üniversite olmadı.
Düz Liseyle Fen lisesinin aynı olduğunumu düşünüyorsun
Balıkesirde ziraat bank fen lisesinin yanında hemen SYAL var sırrı yırcalı anadolu lisesi. bu liseyi bi araştırmalısın. bu lise 5 yıllık egitim veren ender liselerden ve ZB f.lisesinden eğitimi daha iyidir.... SYAL 2002 Mezunu
quote:
Orjinalden alıntı: Screamo
quote:
Düz Liseyle Fen lisesinin aynı olduğunumu düşünüyorsun
Çalışana heryer aynı.Siz anadolu ve fen liselerine çok farklı öğretmenler mi geliyor sanıyorsunuz?Almanca bilmeyen almanca öğretmenim,basit matematik işlemi yapamayan,küreye örnek olark karpuzu gösteren fizik öğretmenim vardı.Eskidendi o farklı eğitim kalitesi şimdi heryerde yeni mezun ucuza çalışan,tecrübesiz öğretmenler var bunlardan birşey öğrenemezsin.Okul eğitimi hiçbir şey değil zaten okulda eğitim diye birşey kalmamış hepiniz dershanelerin kucağına düşeceksiniz.Milli eğitim ve okul sınavlarında en kazık sorular size sorulacak.
Dostum kusura bakma da, fen lisesi ile düz lisenin farkı yok diyebiliyosan, ben de sana liseler hakkında hiçbirşey bilmediğini çok rahatlıkla ifade edebilirim.
quote:
Orjinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan
Dostum kusura bakma da, fen lisesi ile düz lisenin farkı yok diyebiliyosan, ben de sana liseler hakkında hiçbirşey bilmediğini çok rahatlıkla ifade edebilirim.
Ciddi misin?Ben izmir Atatürk anadolu lisesinde 4+1 yıl okudum.Lise 3 yıl+1yıl almanca hazırlık+1yıl sınıfta kaldım.Sizden çok daha iyi bilirim liseleri.İş öğrencide biter okul palavra,devlet okulunda yabancı dil bile öğrenemezsin.Düz lise mezunu arkadaşlarım üniversite sınavında beklemediğim kadar başarılı oldular.
quote:
quote:
Ciddi misin?Ben izmir Atatürk anadolu lisesinde 4+1 yıl okudum.Lise 3 yıl+1yıl almanca hazırlık+1yıl sınıfta kaldım.Sizden çok daha iyi bilirim liseleri.İş öğrencide biter okul palavra,devlet okulunda yabancı dil bile öğrenemezsin.Düz lise mezunu arkadaşlarım üniversite sınavında beklemediğim kadar başarılı oldular.
Evet gayet ciddiyim. Şu foruma mesaj atma kabiliyetine sahip olan herkes zaten İşin öğrencide bittiğini biliyordur. Buna bişey diyen yok.. Ama bu durum, "düz liseyle fen lisesinin bi farkı yok" önermesini zerre kadar doğrulamaz.. Bir de anadolu lisesinde okuman neyi gösteriyor onu anlamadım pek ? konumuz fen lisesi düz lisesi.. Yani anadolu lisesindeydim bu işleri iyi bilirim falan mı diyosun.. Ben de 2002 fen lisesi (okul birinciliği), 2006 itü bilgisayar mühendisliği mezunuyum... Nedir yani okuduğun okullar bişey kanıtlamaz ki.. Ortada bir gerçek varki, fen lisesi her türlü basar (Ayrıca ben yabancı dilden falan bahsetmedim, hocaların kalitesinden vb de bahsetmedim, düz lisede okuyanlar başarılı olamaz falan da demedim..)
quote:
quote:
quote:
Evet gayet ciddiyim. Şu foruma mesaj atma kabiliyetine sahip olan herkes zaten İşin öğrencide bittiğini biliyordur. Buna bişey diyen yok.. Ama bu durum, "düz liseyle fen lisesinin bi farkı yok" önermesini zerre kadar doğrulamaz.. Bir de anadolu lisesinde okuman neyi gösteriyor onu anlamadım pek ? konumuz fen lisesi düz lisesi.. Yani anadolu lisesindeydim bu işleri iyi bilirim falan mı diyosun.. Ben de 2002 fen lisesi (okul birinciliği), 2006 itü bilgisayar mühendisliği mezunuyum... Nedir yani okuduğun okullar bişey kanıtlamaz ki.. Ortada bir gerçek varki, fen lisesi her türlü basar (Ayrıca ben yabancı dilden falan bahsetmedim, hocaların kalitesinden vb de bahsetmedim, düz lisede okuyanlar başarılı olamaz falan da demedim..)
Tamam.Ben seni foruma takılan oks çağındaki yeni yetmelerden sandım.Madem ki fen lisesini 1. sırada bitirdin düz lisede olsan bu çalışmayla yine istediğin yere girerdin.Fen liselerindeki öğrenci kalitesiyle düz lisedeki öğrenciler tabiki karşılaştırılamaz.Sosyal imkanlar olarak devlet okulları genel olarak aynıdır.Fen-anadolu-düz lise ayrımı yoktur.Asıl benim lafım sana değil oks çağındaki istediği yeri kazanamayıp sıkılıp,bunalan gençlere
Tabiki fen lisesiyle düz lise arasında eğitim olarak fark yoqben Samsun Fen Lisesindeyim ve buraya girene kadar bambaşka şeyler düşünüyodum ama eğitiminde de bi fark olmadığını öğrendim. Ne gibi bi fark olcaktıki zaten devletin öğretmeni işte sonuçta öğreten gökten inmedi Tek fark düz liseyle ineklerin arasında olunca çalışmaktan başka bi alternatifin yoq(ya da benim gibi uyursun paso). Tek fark öğrenci farkı okul hikaye!
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
Tabiki fen lisesiyle düz lise arasında eğitim olarak fark yoqben Samsun Fen Lisesindeyim ve buraya girene kadar bambaşka şeyler düşünüyodum ama eğitiminde de bi fark olmadığını öğrendim. Ne gibi bi fark olcaktıki zaten devletin öğretmeni işte sonuçta öğreten gökten inmedi Tek fark düz liseyle ineklerin arasında olunca çalışmaktan başka bi alternatifin yoq(ya da benim gibi uyursun paso). Tek fark öğrenci farkı okul hikaye!
Bi git yahu. En basitinden; -Fen lisesi öğretmenleri yazılı + sözlü sınavla alınır -Düz lise öğretmenleri KPSS minimum başarısıyla alınır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme