Şimdi Ara

Oksijen Sensörü Arızası - Mı Acaba? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pi

Hatayi sildik. Yarin baska ustaya gidip baktirayim. Orada ne cikacak. Ona gore bakacagim ustam

eren iyi bir lpg ayarı yapan yere git sorunun başka bişey değil. oksijen sensörü bozuk olsa bu şekilde olmaz. araba gitmez fazla yakar çekişten düşer bunu zaten direk farkedersin.
  • Kelebekle ilgili herkes ilk olarak temizleyelim diyor. Ama temiz deyince baska birsey demiyorlar. Arizali olmasiyla ilgili kimse birsey demedi.

@mevsimsiz_kar45 Guvendigim tupcuye gittim birkac kez. Ayarin normal oldugunu soyledi. Kii kendisine cok guvenirim. Bugun hava kapali ve hafiften soguk. Ariza sıcakta ciktigi icin sicak havayi bekleyecegim. Sonucu iletirim buradan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    güvendiğim tüpçü bakarak ayarı düzgün diyor ama ben hala ısrarla ayarın düzgün olmadığını söylüyorum. yetkili prins bayisine git hiç tanımadığın birine ve şunu söyle aracı boşa aldığımda devir kendiliğinden rolantinin altına düşüyor bazende stop ediyor. ben ayarlarının yapılmasını ve yol testinin yapılmasını istiyorum. sana maliyeti 10-20 lirayıda geçmez.
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Su ustaya bi bakayim son kez. Ondan sonra tamam. Senin dedigini yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.