Şimdi Ara

Öksürmekten ölcem sanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar yardım edin bikaç gündür devam ediyor, antibiyotik vitamin ağrı kesici vs kullanıyorum fakat öksürme durmadı bir türlü. Karabiber ve zencefilli bal yedim o biraz durduruyor sonra yine aynı her hangi bi şey önerebilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mr.Gencer kullanıcısına yanıt
    merhaba geçmiş olsun aynen senin gibi öksürük vardı tam 3 ay uğraştım çok komik gelecek ama hiç bir ilaç antibiyotik işe yaramadı 4 kutu hap kulandım bana mısın demedi sonra bana bir arkadaş dedi inanmadım önce Ayva yaprağını kaynatıp içtim sadece bir hafta da inanamadım öksürüğüm geçti sabah çay niyetine içi can akşamda yatınca içi can kaynatıgın yaprakları 3 gün içe bilirsin renk verecek güzelce 3 gün sonra yaprakları yenilemen lazım kurusu da olur yaşıda olur yaş ağaçtan alman daha iyi ama şuan vardır bir yerden ayva ağacı bul hemen yaprakları kaynar suda önce yıkıyorsun sonra demlige koy kaynat 10 daka sonra iç çay gibi bir hafta sonra konuşalım gene senle ok geçmiş olsun şuan ayva ağacı bulman lazım kuru yaş fark etmez
  • Mr.Gencer kullanıcısına yanıt
    ha bu arada o lanet olası ilaç ları bırak ilaçlar daha beter tetikliyor neden se anlamadım ben 4 kutu kulandım hiç bişey olmaz daha kötü oldum sadece bir hafta da görürsün faydasını ayva yaprağının doğa cennet ama biz bilmiyoruz kıymetini bizi resmen ilaç lara mahkum ediyorlar iyleştirse bari onu bile beceremiyorlar ilaçlar
  • İğne olcak gibiyim ama dediğini deneyeceğim, teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.