Şimdi Ara

okuduğum bölümden memnun değilim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dikey geçiş sınavıyla elektrik-elektronik mühendisliğine geldim fakat sanırım bu benlik değil ne bileyim elektrik-elektronik konusunda hiç bir bilgim olmadığı gibi bir merakımda yok ve yaşım 21 bu saatten sonra başka bölüm vs yapamam tek çarem bu bölümü bitirmek ...sorum ise şu mezun olduktan sonra da işler okuldaki gibi mi işleyecek yoksa biraz daha azalıyor mu yani ufaktan bir masabaşı imza proje durumu var mı ? açıkçası mezun olduktan sonra bu mühendisler tam olarak ne yapıyor bunun cevabını arıyorum ? netteki elektrik-elektronik mühendisi ne iş yapar yazıları boş ben gerçekleri öğrenmek istiyorum?

• ozkan00 O kullanıcısına yanıt
    İşini sevmiyosan çok zorlanırsın.Özelde sabah 8 den gece 8 e kadar hatta haftasonları bile çalışman gerekiyor sürekli fazla mesai falan.Hele de katlanamadığın bir işse baya zorlanırsın.En iyisi kpss kas memur mühendis ol.Okeyle facebookla mesai yapar akşam 5 te eve gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz.ceng

İşini sevmiyosan çok zorlanırsın.Özelde sabah 8 den gece 8 e kadar hatta haftasonları bile çalışman gerekiyor sürekli fazla mesai falan.Hele de katlanamadığın bir işse baya zorlanırsın.En iyisi kpss kas memur mühendis ol.Okeyle facebookla mesai yapar akşam 5 te eve gidersin

insanları kırıcı üslup kullanmasan noluyo lan..okeyde mesai yapmakmış ne demek ya bu hayırmısınız
  • Bölümünü sevmiyorsan kpss deneyebilirsin. Çünkü özel sektörde kendini sürekli geliştirmen gerekecek. İşini sevmeden geliştirmen çok dahazor olur.

Elektronik mühendisliği kaç puanla atanıyor bilmiyorum ama, en azından bir defa atanırsan özele göre daha rahat olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.