Şimdi Ara

Okuduğum Bölümü Bırakmayı Düşünüyorum ve Kararsızım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yalan değil ama senin kapabileten yetmez onun gibi olmaya yani özentilik yapıyorsun sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.5 sene hiçbir şey insan ömrü düşünülünce.

Ama bu kadar sene sayısaldan uzak kalmışsın şimdi sayısalın içine girersen zorlanırsın ve büyük ihtimal istediğin yerleri kazanmakta zorlanırsın

Ayrıca en kötü ihtimalle yani asgari ile çalışıyorsun. Nereye kadar bu böyle gidecek?

Bu arada tekrar üniversite sınavına başvurdun mu?
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    bende onu diyorum hadi mühendislik falan okumuş olsa güzel üniversite kazanıp yazılımcı olma ihtimali var ama bu durumda anca heves olarak kalcakmış gibi duruyor.

ciddi programcı/yazılımcı olcak ayda 5000dolar kazancak adam 1-2yılda pişmiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 16 Şubat 2020; 11:13:36 >
  • yazılım ve bilgisayar mühendisliği de işletme ve inşaat mühendisliğinin yolundan gidiyor hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 2 3 sene sonra kimse elini sallasan yazılımcıya çarpıyor demez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin halkı para gördüğü yere düşünmeden doluştukça her bölüm sırasıyla böyle olacak benden demesi.
  • Üniversite okuyayim da ne olursa olsun diyip ingilizce ogretmenligi okumaya baslamissin. Yoksa 1.5 yilda ulkede dengeler alt ust olmadi. Senin kariyer planma hatan sadece. On tane meslek saymissin hepsi de birbiriyle alakasiz, kafan bayagi karisik anlasilan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MILWAUKEE BUCKS kullanıcısına yanıt
    Bu sene girsem bir şey yapamam zaten niye başvuruyum bu sene bırakırsam tamamen sayısalı toplamaya uğraşacağım zaten ve sayısalı toplamak için zamanı bol verecem kendime
  • kukaraça kullanıcısına yanıt
    Çok doğru konuştun kariyer planlamam tamamen hatalı ben lisedeyken basketçi olmak için falan uğraşırdım ama malesef takım bulamadım geçti gitti yıllar şimdi düşünüyorum da kesinlikle sayısalı seçerdim zaten 300 puan almak garanti Türkçe biliyorsan en kötü olacağım şey 6000tl maaş alan polis olurdu. Belki de şu an Deniz Ulaştırma ve İşletme mühendisliği okuyor olurdum.
  • 1-2 yılda zaten yazılımcı olurum demiyorum. Okulu bırakır sayısaldan hazırlanır ve yazılım mühendisliğini kazanırım ondan mezun olduktan sonra mesleğim ilerlerim.
  • ExMilitary kullanıcısına yanıt
    buna gerçekten inanıyorsan peşini bırakma oku ne desem boş

• Bu iş inanç minanç meselesi olmayı geçti. Okuduğum bölümün bir geleceği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.