Şimdi Ara

Okuduğum lisede dil bölümü açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuduğum okulda 3 kişi olduğumuz için dil bölümü açılmıyor, ayrıca okulun dil öğretmenlerinden de çok memnun değilim zaten.Puanı benim yerleştiğim puandan 5-10 puan yüksek bir okula gitmek istiyorum bunun için misafir öğrenci olarak gitmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok dilekçe yazmam gerekiyor sanırım ama internette örnek dilekçe bulamadım yardımcı olur musunuz? bu arada anadolu lisesinde okuyorum

• Birader 10.sınıf misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet27 kullanıcısına yanıt
    evet
  • Benim de okulum da ts açılmıyor dilekçe mi vereceğiz

• muhammet27 kullanıcısına yanıt
    dilekçe verilmesi gerekiyormuş sanırım ama örneğini hala bulamadım
  • ben de kendi okulumda tm okurum zorlamanın alemi yok.

• bende aynı sorundan dil okuyamıyorum acaba ne yapabilirim dil okumak çok istiyorum :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • thecrawl kullanıcısına yanıt
    müdür yardımcısıyla konuş zorla ya dil sınıfı açmak zorunda ya da seni başka bir okula göndermek zorunda
  • cuckoo bee kullanıcısına yanıt
    peki puanım o okula yetmiyorsa ? puanım 413 ama gitmek istediğim okul 430 yine de gidebiliyor muyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecrawl

peki puanım o okula yetmiyorsa ? puanım 413 ama gitmek istediğim okul 430 yine de gidebiliyor muyum

Hayır tabiiki.
  • arkadaşlar bizim okulda 14 kişi dil sınıfı seçmiş fakat açmıyorlar bahane ise yetersiz kişi olması bunun alt sınırı nedir? gördüğüm kadarıyla 8 kişiden faazlaysa açmak durumundalar ama açmıyorlar
  • benim puanım 409 ama gitmek istediğim okulun 417 fakat misafir öğrenci olarak o okuyabilirim diye biliyorum.Kaydım eski okulumda kalmak şartıyla diğer okulda okunabiliyor sanırsam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.