Şimdi Ara

Okuduğum şehri sevmiyorum! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LuckySlevin

quote:

Orijinalden alıntı: mathildaa*

Biliyorum bu konuda yalnız değilim. Benim gibi birçok insan vardır. Ama burası beni daraltıyo. İstanbulda doğup büyüdüğüm için belki de adapte olamıyorum. Karabük Üniversitesindeyim. Sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.

Ben burayı sevmeye çalıştıkta dibe battım her seferinde.
    İnanın kendimi çıkmazda hissediyorum. Ailemi düşünüyorum bi yandan. Mutlu değilim olamıyorum yapamıyorum

+1 @Antep

+1 Adana

En batıdan gelip de adanaya alışmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmynick -- 18 Aralık 2012; 16:20:57 >
  • quote:

İstanbulda okuyup sevmeyen yoktur heralde

Bu arada buraya yeni geldim 1.sınıftayım. Sosyal hizmet okuyorum. Bölümümü seviyorum inanın onda bi sıkıntım yok zaten bölümü sevdiğim için nerede olursa okurum amaan modunda her yeri yazmıştım. Yarım dönem geçti ne sınıfa alıştım ne okula sadece derslere girip çıkıyorum. Hani şu "ortam" dediğiniz şey var ya burda ondan eser yok.
    Çoğu kişi cemaatten zaten konuşmuyolar bile. Erkekler desen ayrı alemde. Diyeceksiniz ki insan ortamını kendi yaratır falan tamam kabul ediyorum ama o burada geçerli değil işte

Karabukluyum , Istanbulda yasiyorum , Karabukte hic zorluk cekmiyorum aksine Karabuke yerlesmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de sakarya'dayım sıkıntı basıyor burada insana ,hele bide yurtta kalmak facia, seneye ev şart
  • İstanbulda doğup büyümüş buranın havasını almış birisi anadolunun herhangi bir iline gittiğinde hep bu sorunu yaşar, hele hele öğrenciyse bu daha fazla yaşanır... Buradaki ortamın çevrenin yarısını dahi orada bulamayacağın için bu durumlar. Genç adam kanı kaynıyor ama gittiği heryerde hayat sıfır, normal..
  • İstanbul'da doğup büyümüş biri nereye giderse gitsin sıkıntı yaşar (tabii bu genelleme yaşamayadabilir ). Hemen her şeye ulaşabilme kolaylığı maalesef diğer illerde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PongLenis

quote:

quote:

Biliyorum bu konuda yalnız değilim. Benim gibi birçok insan vardır. Ama burası beni daraltıyo. İstanbulda doğup büyüdüğüm için belki de adapte olamıyorum. Karabük Üniversitesindeyim. Sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.

İnanın kendimi çıkmazda hissediyorum. Ailemi düşünüyorum bi yandan. Mutlu değilim olamıyorum yapamıyorum

+1 @Antep

+1 Adana

Aynen hocam ben Manisa'dan geldim sen ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PongLenis

quote:

quote:

+1 @Antep

+1 Adana

Aynen hocam ben Manisa'dan geldim sen ?

Muğla Fethiyeden.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.