Şimdi Ara

Okuduğum şehri sevmiyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum bu konuda yalnız değilim. Benim gibi birçok insan vardır. Ama burası beni daraltıyo. İstanbulda doğup büyüdüğüm için belki de adapte olamıyorum. Karabük Üniversitesindeyim. Sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.

Ben burayı sevmeye çalıştıkta dibe battım her seferinde.
    İnanın kendimi çıkmazda hissediyorum. Ailemi düşünüyorum bi yandan. Mutlu değilim olamıyorum yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathildaa* -- 18 Aralık 2012; 2:12:28 >

• Ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-B8BCDC928

Ya bu deveyi güdüceksin ya bu diyardan gidiceksin
    Biraz daha bilgi vermelisin. Hangi bölümdesin, kaç senelik, kaçıncı sınıftasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Biraz daha bilgi vermelisin. Hangi bölümdesin, kaç senelik, kaçıncı sınıftasın?

Alıntıları Göster
    yazmayaydın tercihlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokedici_destroyer

yazmayaydın tercihlere

Alıntıları Göster
    Pekçok kişi senin durumunda. Ama tercih esnasında şöyle bir durum hep vardır; Şehirmi tercih ediceksin, bölümmü ?

Yapabileceğin birşey yok. Sınava tekrar hazırlanman mümkünmü ? Mümkün. Ama bunlar lafta kolay gelen şeyler. Olmuyor. Yapan yokmudur ? Vardır. Ama çok zor okul ve hazırlığı bir arada yürütmek. Ciddi disiplin ve emek istiyor. Yapabileceğin tek şey derslerine adam gibi çalışıp ortalamanı yüksek tutmak 4 senemi verip geleceğimi kazanacağım mantığı ile kendini mutlu etmek. Bunun haricinden yapıcak birşey yok çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Pekçok kişi senin durumunda. Ama tercih esnasında şöyle bir durum hep vardır; Şehirmi tercih ediceksin, bölümmü ?

Yapabileceğin birşey yok. Sınava tekrar hazırlanman mümkünmü ? Mümkün. Ama bunlar lafta kolay gelen şeyler. Olmuyor. Yapan yokmudur ? Vardır. Ama çok zor okul ve hazırlığı bir arada yürütmek. Ciddi disiplin ve emek istiyor. Yapabileceğin tek şey derslerine adam gibi çalışıp ortalamanı yüksek tutmak 4 senemi verip geleceğimi kazanacağım mantığı ile kendini mutlu etmek. Bunun haricinden yapıcak birşey yok çünkü.

Alıntıları Göster
    kardeş benim düştüğüm yer texas gibi bi yer.ama mecbur okuyok.

• quote:

Orijinalden alıntı: labidu

neresi merak ettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ragon

quote:

neresi merak ettim

kahramanmaraş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 3ragon

quote:

neresi merak ettim

kahramanmaraş
    Bu duruma herkes düştü maalesef. Doğma büyüme Ankara lıyım. Her yaz Alanya' ya tatile gelirim. Akdeniz Üniversitesi yazdım geldi, her yaz geldiğim yer, üstelik çokta severim ancak ben bile alışmakta zorluk çektim ama şu an bir sıkıntım yok çok şükür. Ankara dan giden birçok arkadaşım var kafayı sıyıracak derecede olanları tanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

Bu duruma herkes düştü maalesef. Doğma büyüme Ankara lıyım. Her yaz Alanya' ya tatile gelirim. Akdeniz Üniversitesi yazdım geldi, her yaz geldiğim yer, üstelik çokta severim ancak ben bile alışmakta zorluk çektim ama şu an bir sıkıntım yok çok şükür. Ankara dan giden birçok arkadaşım var kafayı sıyıracak derecede olanları tanıyorum.

Alıntıları Göster
    Ben de Bolu'da okuyorum. 3. Sınıf Türkçe Öğretmenliği bölümündeyim. Fakat bu sene tekrar sınava girmeyi düşünüyorum. ortalama kötü olduğu için lys ile geçiş yapacağım istanbula.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

Ben de Bolu'da okuyorum. 3. Sınıf Türkçe Öğretmenliği bölümündeyim. Fakat bu sene tekrar sınava girmeyi düşünüyorum. ortalama kötü olduğu için lys ile geçiş yapacağım istanbula.

Nick + mesaj uyumu

Kalmis 1.5 sene deger mi kardes
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathildaa*

Biliyorum bu konuda yalnız değilim. Benim gibi birçok insan vardır. Ama burası beni daraltıyo. İstanbulda doğup büyüdüğüm için belki de adapte olamıyorum. Karabük Üniversitesindeyim. Sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.

İnanın kendimi çıkmazda hissediyorum. Ailemi düşünüyorum bi yandan. Mutlu değilim olamıyorum yapamıyorum

+1 dostum yalnız değilsin bartından yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombur

quote:

Biliyorum bu konuda yalnız değilim. Benim gibi birçok insan vardır. Ama burası beni daraltıyo. İstanbulda doğup büyüdüğüm için belki de adapte olamıyorum. Karabük Üniversitesindeyim. Sınava tekrar girmeyi düşünüyorum.

+1 dostum yalnız değilsin bartından yazıyorum
    Okuduğu şehri tek seven benim herhalde. İstanbul'dayım gayet de memnunum. Tek sorunum okuldan sıkılmaya başladım daha iyi bir fikir bulursam bırakırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daafis

Okuduğu şehri tek seven benim herhalde. İstanbul'dayım gayet de memnunum. Tek sorunum okuldan sıkılmaya başladım daha iyi bir fikir bulursam bırakırım.

Alıntıları Göster
    İstanbulda okuyup sevmeyen yoktur heralde

Bu arada buraya yeni geldim 1.sınıftayım. Sosyal hizmet okuyorum. Bölümümü seviyorum inanın onda bi sıkıntım yok zaten bölümü sevdiğim için nerede olursa okurum amaan modunda her yeri yazmıştım. Yarım dönem geçti ne sınıfa alıştım ne okula sadece derslere girip çıkıyorum. Hani şu "ortam" dediğiniz şey var ya burda ondan eser yok.
    Çoğu kişi cemaatten zaten konuşmuyolar bile. Erkekler desen ayrı alemde. Diyeceksiniz ki insan ortamını kendi yaratır falan tamam kabul ediyorum ama o burada geçerli değil işte

• Hatay doğma büyüme arkadaş vardı Antalya yı tutturdu geldi aglamaya başladı Antalya berbat hatay cok guzel hatay antalyaya 10 basar falan. Bende sağlam bir oha çekip dön lan o zaman ana kuzusu dedim 1 hafta sonra baktim dönmüş hataya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.

Hatay doğma büyüme arkadaş vardı Antalya yı tutturdu geldi aglamaya başladı Antalya berbat hatay cok guzel hatay antalyaya 10 basar falan. Bende sağlam bir oha çekip dön lan o zaman ana kuzusu dedim 1 hafta sonra baktim dönmüş hataya
    istanbul bursa izmir hariç türkiyenin her yeri böyle arkadaşlar.zamanında kasıp buraları kazanamadıysak sonuçlarına katlanıcaz
  • quote:

+1 @Antep
  • Arkadaşlar Özür bir sorum var.
    Mesela ben bu sene sınava gireceğim istediğim bölüm olmadı da başladı oldu, o istemediğim yere girip hazırlık okurken, aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazirlansam istediğim yere gitsem ve hazırlık okumadan baslasam hem sene kaybetmemiş olsam, bunun yapabilmek mümkün müdür acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

istanbul bursa izmir hariç türkiyenin her yeri böyle arkadaşlar.zamanında kasıp buraları kazanamadıysak sonuçlarına katlanıcaz

Yanlisin var hocam eskisehir ve trabzonda cok iyi KATÜ ve ANADOLU ÜNV.ilik gibi hatunlar var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

Yanlisin var hocam eskisehir ve trabzonda cok iyi KATÜ ve ANADOLU ÜNV.ilik gibi hatunlar var :D

Alıntıları Göster
    Üniversite öğrencilerinin %90'ının yaşadığı bir durum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.