Şimdi Ara

ŞEHİR DIŞINDA OKUYORUM PİŞMANIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.antepten kalktım geldim sakaryaya .babam biliyor herşeyi tecrübeli adam , onu dinlemedim geldim sakaryaya ilk haftam ama çoooook pişmanım belki bunu gören bi üniversite adayı olur gitmwyin şehir dışına oturun oturduğunuz yerde öyle özgürlük falanda olmuyor rahatlık batmasın

EDİT; 3 ay önceki yazdıklarıma gülüyorum gençler konuyu dikkate almayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diplomasız bilişimci -- 6 Aralık 2016; 0:30:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masraflar bitiriyor insanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır yalnız yaşıyorum bir sıkıntım yok. Yurtta kafayı yerdim orası ayrı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masraf ortam şehir herşey knk bn şahsen acayip üzgünüm ve pişmanım tabiki

• Ailemin yaninda okuyorum pişman değilim, maddi açıdan sıkıntı olmasa şehir dışında okumak isterdim orası ayrı.Sen de zamanla alışıp tekrar antepe dönmek istemeyecek hale gelirsin.

• Bende çok pişmanım

• Ben hep böyleyim malesef babam herşeyi biliyor tecrübenin dibi var adamda ama dinlemedim okuduğum bölüm anteptede yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk sene öyle olur sonra alışırsınız
  • Anladık fakirsin

• Ben de ailemin yaninda uni okuyorum ama biraz pişmanım biraz da pisman degilim eve geliyorsun yemegin hazir sahsi odan var rezillik yasamiyorsun ama ailem benim islerime cok karismada iyi olacak.aylik ben 220 tl aliyorum harclik bunla telefona tl+not+yol parasi gerisi de benim yememe kalıyor 50 tlyol parasi yapiyor parami har vurup har savurmam hatta biriktirip yeni telefon bile aldim

• Ben de kendi sehrimde okuyorum ve cok pismanim. Bu biraz da kisilikle ilgili

• Antep karışık bence sanslisin

• Beyler sonsuza kadar annenizin babanızın evinde kalamazsiniz zaten. Buna alissaniz iyi edersiniz yoksa askerde daha çok aglarsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ailemle Ankaradayım of bir rahat
  • Biz de yaşadık aynı şeyleri, herkes diyor ya merak etme alışacaksın diye, cidden öyle oluyor. 1-2 ay sık dişini

• Vallaha bende biktim kyk dayım biktirdi insanlar beni eve çıkın imkânınız varsa hatta tek çıkın rahat edin.özellikle insanları cekemiyorsaniz benim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: DAMBIL DOOR

G.antepten kalktım geldim sakaryaya .babam biliyor herşeyi tecrübeli adam , onu dinlemedim geldim sakaryaya ilk haftam ama çoooook pişmanım belki bunu gören bi üniversite adayı olur gitmwyin şehir dışına oturun oturduğunuz yerde öyle özgürlük falanda olmuyor rahatlık batmasın

aha sonunda benim gibi birini buldum.hocam aynı şekilde ben de hataydan izmire gittim babam çok ısrar etmişti dinlemedim.pişmanım

• Ailemin yaninda okuyorum gayet memnunum. Sehir disinda kalmisligim var arkadaslarimla falan ama oyle 5 yili mi ayri geciremem muhtemelen. Annem bi tanedir ha uni bitince mecbur bi yerden sonra ayrilmak gerekicek evlilikti suydu buydu derken. Ama o zamana kadar ailemin yaninda mutkuyum

• 1 ay süre verin kendinize. Sonra ara tatillerde bile biran önce dönmeyi özleyeceginiz bir ortamınız olacak merak etmeyin..

• ben de ilk yılımda öyleydim sonra eve dönesin gelmeyecek bu arada ben de sakaryalıyım sakaryadan istanbula geldim. Sakarya tam öğrenci şehridir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.