Şimdi Ara

ŞEHİR DIŞINDA OKUYORUM PİŞMANIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabretmeye calis birkac aya kadar alisirsin. Ailenin yaninda okumak buyuk rahatlik. Yurtta kalanlar iyi dayaniyor bir baskasiyla ayni odada kalmak istemezdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yarın ankara dan konya ya gidiyorum. bakalım nasıl olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erotikbrokoli -- 24 Eylül 2016; 0:10:21 >
  • bölüm ne
  • İstanblue_34 kullanıcısına yanıt
    Hemşerim İzmirde bir şeye ihtiyacın olursa yardım isteyebilirsin ben de buradayım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merak etme 1-2 hafta sonra arkadaş ortamını kurunca aileni unutursun. Arkadaşlarınla takılmak daha cazip gelir eve bayramdan bayrama gidersin.

Bu kadar yabani olmayın ayrıca üni dediğin aileden ayrı şehirde okunur ki klişe tabirle kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenebilesin.
  • Bursa'dan İzmir'e gelen arkadaşın evini dizayn etmeye gittik birkaç gün önce, bildiğin eziyet çocuğun düştüğü durum. Kendi ayakları üzerinde durma mevzusu da hikaye, neredeyse hepinize para evden yollanıyor, öğrendiğiniz tek olay evin idaresi, kaldı ki onu da sorumluluk bilinci olan adam aile yanında da öğrenir. Eğer anne baba karışan görüşen baskıcı insanlar değilse ve küçük şehirde değilseniz, temiz ev ortamını, anne yemeğini, okul dışında sorumluluk olmamasını, her mekanını bildiğin şehri terk etmek başına iş almaktan başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Hemşerim İzmirde bir şeye ihtiyacın olursa yardım isteyebilirsin ben de buradayım

çok teşekkürler hocam düşünmeniz yeter
  • Dostum oraya gidince hazır ortam arkadaşmı bekliyordun.
    Tabi bi süre yanlızlık çekiceksin sıkılıcaksın sonra bir çevren arkadaşların olcak.
    İlk haftaları unutacaksın

2 kere pişman oluyor insan 1 baban haklı çıktığı için 2 . si iyi olacak diye gelip kötü olduğu için

• Sakaryada öğrenci gerçekten fazla heryer öğrebci kaynıyor

• Benim de bu konuda büyük endişelerim var. Ben çok tembel ve rahatına düşkün bir insanımdır, sanırım kendi şehrimde okumak daha mantıklı olacak.
  • "Şehir dışı" değil, "Başka şehir".

• quote:

Orijinalden alıntı: erotikbrokoli

bende yarın ankara dan konya ya gidiyorum. bakalım nasıl olcak

Selcuk unisi mi hocam bolum ne

• Sexxx Dreams kullanıcısına yanıt
    Ne oldu nesi çılgınlık niye o kadar şaşırdın

Hocam nasıl pişmansin.Hatay bırakıp Izmir gibi guzel sehre gitmissin.Ne guzel 1 ay sonra Hataya gelmek istemeyeceksin.Ben Ankara bırakıp Hataya geldim isim daha zor ama alıştım bile insan nelere alışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kivircikdentist

quote:

Orijinalden alıntı: erotikbrokoli

bende yarın ankara dan konya ya gidiyorum. bakalım nasıl olcak

Selcuk unisi mi hocam bolum ne

Evet hocam selçuk. Bölüm hukuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saü çokmu kötü reis

• Şehir dışına çıkıp mutlu olan tek ben mi varım forumda yav üniversitenin yurdunda kalıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Ailemin yaninda okuyorum gayet memnunum. Sehir disinda kalmisligim var arkadaslarimla falan ama oyle 5 yili mi ayri geciremem muhtemelen. Annem bi tanedir ha uni bitince mecbur bi yerden sonra ayrilmak gerekicek evlilikti suydu buydu derken. Ama o zamana kadar ailemin yaninda mutkuyum

Aynen ben de öyleyim. Evde rahat rahat okuyorum.
  • Bende zıt örnek olayım;

Aile yanında okuyorum ve çok pişmanım.

- Öncelikle para olayı çok güzel. Yani ailenize bak şehir dışında okuyanlar ne kadar harcıyorlar, masrafa giriyor aileleri muhabbetiyle güzel harçlık koparabiliyorsunuz. Temel ihtiyacınızda otobüs akbilinden ileri gitmediği için çok büyük bir para cebinize kalıyor. (Bir ara alıp kenara altın mı atsam bile diye düşündüm )

- Hafif asosyal bir insansanız eve kapalı kalıyorsunuz. Yani sosyal adam yine aktitesini yapıyor aile yanında kalan ama sizde böyle evi seven kişiliğe sahipseniz aile yanında olmak sizi eve bağlıyor. Ki bu kesinlikle kötü bir şey. Aileniz olmasa mecburen arkadaşlarla gelip gidiliyor buda zorunlu sosyalliğe itiyor sizi.

- Çalışamıyorsunuz. Şaşırdınız değil mi? Herkes aile yanında ki rahatlıkta güzel güzel çalışabileceğini düşünüyor ama kesinlikle tam tersi geçerli. Evde hep hareket var. Yani çay demleniyor, yemek saati belli, babanız işe gidip geliyor falan. Haliyle onlarada istemeden ayak uyduruyorsunuz. Mesela üniversitenin vazgeçilmezi gece sabaha kadar ders çalışıp finale/vizeye gireyim olayını kesinlikle yapamıyorsunuz. Geç saatlerde çalıştığınızı gören ebeveynlerinizden sözle olmasa bile "bu zamana kadar neredeydin" bakışı görebiliyorsunuz. Onlar yatınca da ses çıkarmayayım diye sizde yatıp sabah kalkınca çalışırım yapıyorsunuz sonrası malum.

Daha fazla örnek yazardım ama demek istediğim anlaşıldı sanırsam. Yani ben kesinlikle dışarda okumak daha iyi diyorum. Babanızın parasıyla geçiniyor bile olsanız belli bir miktar parayı idare etmeye çalışmak gayet faydalı bir olay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.