Şimdi Ara

ŞEHİR DIŞINDA OKUYORUM PİŞMANIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben alışamadım ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes tercih döneminde " amaan neresi olursa olsun yeter ki kazanayım" diyor.
    Fakat okulların açılmasına 1-2 hafta kala telaş , pişmanlık başlıyor. Gittiğin yerde tek kalınca " keşke" diyorsun.
  • Bıkmadın anan babanla oturmaktan
  • İstanblue_34 kullanıcısına yanıt
    Bende trabzondan izmire.gittim.pismanim valla hakim bey

• erotikbrokoli kullanıcısına yanıt
    Gittinmi nasıl geçti gunun

• Sisvegece S kullanıcısına yanıt
    Normal geçti. Yurtta henüz kimseyle tanışamadım tanışılır elbet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de istanbuldan adanaya çukurova üniversitesine gittim. ilk olarak, tabii sosyal medya algısıyla bu adanalılar keko, güneşe ateş ediyor, eyvah hep hırsızlar var diye düşündüm. havalimanından inince sora sora bağdat bulunur ya. ben de çukurovayi buldum. jesus crysis diyor insan üniversitenin manzarasi görünce tabii bu da ayrı. neyse işte insanlar çok kibar davrandı. ne sorduysak istanbul türkçesi gibi cevaplar aldım. şive olayına hiç rastlamadım.

ben de tabii yurtta kalıyorum. özel ama tıpkı kyk gibi olan bir yurt. yanımda sıcakkanlı bir akdeniz çocuğu koymuşlar(biraz geveze ama olsun). ilk gece ağladım. ölmek istedim(bu arada daha 2. gündeyim.) 2. gün sabah iyi başlamıştı ama yine ağladım. neden ağladım? çünkü ayrılırken hayatımda ilk defa babamın benim için gözlerinden yaş aktığını ve belli etmemeye çalışıldığını ve annemle ayrılırken kapıda hıçkırarak ağladığını duydum, gördüm. velhasıl kelam bende ailemi uzmemem refleksi ile geri dönmek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: givets

Bende trabzondan izmire.gittim.pismanim valla hakim bey

hocam şehir fena değil ona diyecek bir şeyim yok ama bana ailemden,evimden uzak kalmak koyuyor
  • Zor hacı zor ayaklarinin üstünde durmayı öğreniyorsun olayı hikaye tanımadığın bilmedigin bir şehir ve insanları havası her şeyi, aile çok başka be bro çok...onları özledim..

• Allah allah seneye bende Ankaradan izmire gitmeyi düşünüyorum Umarım mutlu olurum tabi kazabilirsem.
  • Vittorio Vito Antonio kullanıcısına yanıt
    Bnde özledim knk şehrimu ailemi bencede boş antebin yanında sakarya kasaba gibi kalıyor :(

• hacı gaziantep den kurtulduğuna dua et bence. IŞİD Merkez üssü resmen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.